|
|
Jezioro Como |
Autor |
Wiadomość |
MILUŚ
Kombatant CT"Silesia"NIEPOPRAWNY KAMPERZYSTA

Twój sprzęt: Fiat Ducato Burstner T607 2,8JTD
Nazwa załogi: Milusie
Pomógł: 25 razy Dołączył: 02 Gru 2007 Piwa: 194/150 Skąd: Gliwice w przelocie
|
Wysłany: 2023-09-07, 13:00
|
|
|
OK ; podziękował |
_________________ Norwegofil z wielbłąda tylnogarbnego
Remember to explore . I don't know the way ,but I'll be there soon !!!!
 |
|
|
|
 |
MIREK1956
doświadczony pisarz
Twój sprzęt: 94 Autostar 2.5 td/ Weinsberg 700 DG 2019 r
Nazwa załogi: MIRKI
|
Wysłany: 2023-11-06, 13:00 garda
|
|
|
Jak dojechać do Gardy z wilkopolski unikając ważenia kampera
Pozdrawiam Mirek |
_________________ MIREK.Z |
|
|
|
 |
kimtop
Kombatant
Twój sprzęt: CARTHAGO C-TOURER
Pomógł: 15 razy Dołączył: 18 Wrz 2007 Piwa: 144/44 Skąd: Opoczno
|
Wysłany: 2023-11-06, 13:47
|
|
|
We wrześniu byłem nad Gardą .Jechałem przez Czechy,Austrię i Włochy autostradami i wszystkie wagi były nieczynne.
Teraz zważony możesz być wszędzie a najszybciej w Polsce |
_________________ Pozdrawiam.
Polak gorszego sortu
Wódka z lodem szkodzi na nerki.Rum z lodem niszczy wątrobę.Whisky z lodem atakuje serce.Gin z lodem rozwala mózg.Cola z lodem demoluje zęby.
Oznacza to,że lód szkodzi w zasadzie na wszystko. |
|
|
|
 |
PLopaPL
doświadczony pisarz
Twój sprzęt: Chausson 720 TP
|
Wysłany: 2023-11-06, 15:36
|
|
|
W maju byliśmy nad jeziorem Como, przejazd przez Szwajcarię. Powrót przez Austrię. Nikt nie ważył, wszystkie wagi były czynne.
Kampera zważyłem w PL przez wyjazdem - wyszło 3560. Może dlatego się nie przejmowałem wagami |
|
|
|
 |
mischka
Kombatant

Twój sprzęt: Knaus
Pomógł: 11 razy Dołączył: 27 Lut 2016 Piwa: 138/164 Skąd: Bawaria
|
Wysłany: 2023-11-06, 18:02
|
|
|
MIREK1956 napisał/a: | Jak dojechać do Gardy z wilkopolski unikając ważenia kampera
Pozdrawiam Mirek |
unikaj wag |
_________________ W życiu piękne są tylko chwile... |
|
|
|
 |
joko
Kombatant

Twój sprzęt: N & B Ismove i Mobilvetta ZEH4
Pomógł: 12 razy Dołączył: 17 Cze 2013 Piwa: 500/29 Skąd: Małopolska
|
Wysłany: 2023-11-07, 00:07
|
|
|
mischka napisał/a: | MIREK1956 napisał/a: | Jak dojechać do Gardy z wilkopolski unikając ważenia kampera
Pozdrawiam Mirek |
unikaj wag |
Dokładnie
Zacznij od wagi na której chcesz się zważyć przed wyjazdem
Jak nie będziesz wiedział że jesteś przeważony to z całą pewnością Ci się "upiecze"
Mnie się kilka razy zdarzyło zrobić kilka tysięcy km po Europie bez dokumentów od samochodu .... ale było to możliwe tylko dlatego , że o ich braku dowiedziałem się dopiero po powrocie do domu
Raz sobie wjechałem na Słowację z premedytacją bo nie chciało mi się wracać po papiery , to mnie "dupneli" już Namestowie ....... i zaś korupcja |
|
|
|
 |
PLopaPL
doświadczony pisarz
Twój sprzęt: Chausson 720 TP
|
Wysłany: 2024-03-20, 16:37
|
|
|
joko napisał/a: | mischka napisał/a: | MIREK1956 napisał/a: | Jak dojechać do Gardy z wilkopolski unikając ważenia kampera
Pozdrawiam Mirek |
unikaj wag |
Dokładnie
Zacznij od wagi na której chcesz się zważyć przed wyjazdem
Jak nie będziesz wiedział że jesteś przeważony to z całą pewnością Ci się "upiecze"
Mnie się kilka razy zdarzyło zrobić kilka tysięcy km po Europie bez dokumentów od samochodu .... ale było to możliwe tylko dlatego , że o ich braku dowiedziałem się dopiero po powrocie do domu
Raz sobie wjechałem na Słowację z premedytacją bo nie chciało mi się wracać po papiery , to mnie "dupneli" już Namestowie ....... i zaś korupcja |
Z tymi dokumentami mam podobnie, kilka lat temu pojechaliśmy do Włoch bez moich dokumentów, człowiek wtedy się dużo zastanawia, czy funkcjonariusz którego właśnie widzi zatrzyma go do kontroli :D |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|