toscaner Kombatant vanlife na pełny etat www.toscaner.com
Twój sprzęt: ToscaVan - Black Panther
Nazwa załogi: Toscaner & VanElla Pomógł: 15 razy Dołączył: 03 Lis 2013 Piwa: 241/267 Skąd: Honolulu, Prypeć
Wysłany: 2024-06-24, 11:07
Barbara i Zbigniew Muzyk napisał/a:
O rany zapomnialam żem istniejesz pozdrawiam Barbara Muzyk
Oczywiście. I niezmiennie od praktycznie 10 lat nadal podróżuję kamperem. I nadal piszę bloga, a nawet wrzucam czasem filmy na mój kanał na YT założony ponad rok temu.
Teraz jestem jeszcze w Grecji.
A tutaj najnowszy film:
Twój sprzęt: fiat ducato2001-Bassa748 Pomogła: 7 razy Dołączyła: 23 Lip 2010 Piwa: 357/408 Skąd: krakow
Wysłany: 2024-06-28, 14:51
Do kiedy w Grecji,my jak zdrowie pozwoli to jak zwykle wrzesien wyjazd do Grecji,teraz byliśmy
do 12 maja od 26 lutego czyli 75 dni.Pozdrawiamy
toscaner Kombatant vanlife na pełny etat www.toscaner.com
Twój sprzęt: ToscaVan - Black Panther
Nazwa załogi: Toscaner & VanElla Pomógł: 15 razy Dołączył: 03 Lis 2013 Piwa: 241/267 Skąd: Honolulu, Prypeć
Wysłany: 2024-07-11, 19:33
W Grecji byłem do tydzień temu od stycznia, czyli ponad 5 miesięcy.
Przypłynąłem właśnie do Bari i robię szybki objazd południa Włoch, bo tu też trochę gorąco. Ponad +30C cały czas. W Dolomitach Lucane było chłodniej. Nad morzem Sorrento, Salerno po około +31C do +33C
A kilka dni temu zwiedziłem miasto Matera i już jest film na YT.
A tutaj miejsca które odwiedziłem kamperem w Grecji przez ostatnie 3 lata:
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum