|
|
Norwegia 07/24 +prosba o podpowiedź. |
Autor |
Wiadomość |
Janusszr
Kombatant
Twój sprzęt: T600 GFLC Siesta
Nazwa załogi: Jola & Janusz
Pomógł: 1 raz Dołączył: 19 Wrz 2016 Piwa: 93/94 Skąd: Suwałki
|
Wysłany: 2024-08-19, 13:55
|
|
|
Nie przejmuj się Darsonku.
Byliśmy w tym roku na wyspie Sommarøy. Na cudownym kempingu, który prowadzi gość - jednoręki.
Wywiesił nawet na naszą cześć polską flagę. I niestety nie miał terminala płatniczego. Codziennie brał kasiorę do ręki i tylko w euro. W marinie Lysnes - super miejscówa, płaciliśmy eurosami do skrzynki(zaufanie). Dwadzieścia lat później po Twojej przygodzie na autostradzie w dalszym ciągu nie wszędzie można zapłacić kartą. |
_________________ Pozdrawiam, Janusz, na drugie mam Wojtek
Marzenia są po to, żeby nigdy nie przestało się chcieć żyć. I po to, żeby o tym przypominały. |
|
|
|
 |
Darson
Kombatant

Twój sprzęt: MCLOUIS MC4-32
Nazwa załogi: Załoga G.
Pomógł: 1 raz Dołączył: 17 Paź 2021 Piwa: 224/165 Skąd: Jaworzno/Oslo
|
Wysłany: 2024-08-19, 15:43
|
|
|
Ależ ja się absolutnie nie przejmuję. Tylko odpowiadam Mischka, bo mi się każe samookaleczać
A Tobie proponowałem kiedyś pomoc z koronami. Tyle tylko, że widzę, że mieszkasz w Suwałkach, a to dla mnie drugi koniec Polski. Wysyłać kasę w kopercie trochę strach
A propos cudownego kampingu i tego jednorękiego Vikinga ...
Jest gdzieś jakaś relacja ? |
_________________ "Nie szukaj przeszkód, szukaj możliwości"
Darson ®
 |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|