Nie jest to reklama firmy a zadowolenie kolegi z wykonanej modernizacji garażu (prosił o udostępnienie) przez człowieka który robi to hobbystycznie lub za "co łaska" ..oczywiście można się umówić na wykonanie prac a w międzyczasie delektować się odpoczynkiem i łowieniem ryb na miejscu w okolicach Grodkowa/Opole przy zalewie.
Co chcieć więcej
Kontakt : Arek +48 886 296 006 lub Jurek 601560148 (Oskar)
_________________ Ten kto żyje widzi dużo..ten kto podróżuje widzi więcej
-------------------------------------------------------------------------------
był Ducato 2,5 Burstner na próbę.. Pilote Explorateur715...zostało Carthago Chic-S plus
Twój sprzęt: LAIKA KREOS 4009 - 50 EDITION
Nazwa załogi: SŁONECZKA Renata i Andrzej + Patii i Matii Pomógł: 34 razy Dołączył: 22 Maj 2009 Piwa: 274/77 Skąd: Częstochowa
Wysłany: 2024-08-25, 10:27
Prowadnice szuflady powinien wykonać na rolkach , ewentualnie zamontować podkłady teflonowe jeśli sporadycznie wysuwana ta półka...
Kolejny temat , to wiercenie na stałe wkrętów zamiast zastosować system rozporowy. Osobiście powiedziałem to Jurkowi. Dla mnie nie do przyjęcia.
Twój sprzęt: LAIKA KREOS 4009 - 50 EDITION
Nazwa załogi: SŁONECZKA Renata i Andrzej + Patii i Matii Pomógł: 34 razy Dołączył: 22 Maj 2009 Piwa: 274/77 Skąd: Częstochowa
Wysłany: 2024-08-25, 11:48
Systemy rozporowe są stosowane przez renomowane firmy zajmujące się zabudowa garaży i kamper się nie rozpiera. Czyli sprawdzone i bezpieczne. Nie ma sensu wyważać otwartych drzwi.
Twój sprzęt: Fiat Ducato Burstner T607 2,8JTD
Nazwa załogi: Milusie Pomógł: 25 razy Dołączył: 02 Gru 2007 Piwa: 193/150 Skąd: Gliwice w przelocie
Wysłany: 2024-08-25, 17:24
Andrzej 73 napisał/a:
Systemy rozporowe są stosowane przez renomowane firmy zajmujące się zabudowa garaży i kamper się nie rozpiera. Czyli sprawdzone i bezpieczne. Nie ma sensu wyważać otwartych drzwi.
Endriu nie każdy ma kampera renomowanej marki Laika
_________________ Norwegofil z wielbłąda tylnogarbnego
Remember to explore . I don't know the way ,but I'll be there soon !!!!
Twój sprzęt: Nobel Art alkowa na Ducato z 2008r. Pomógł: 10 razy Dołączył: 22 Mar 2007 Piwa: 85/8 Skąd: Szczecin
Wysłany: 2024-08-25, 21:41
Na pierwszy rzut oka ładnie to wszystko wygląda, ale moim skromnym zdaniem, funkcjonalnie bez sensu. Szykuje się niezły bal kiedy ta przesuwana półka zacznie jeździć w lewo i w prawo na zakrętach donośnym łomotem domagając się wyjścia na zewnątrz - nie zauważyłem tam żadnej blokady. Półki z tyłu wąziutkie a już uda nam się coś tam wcisnąć to podczas jazdy prędzej czy później i tak wyląduje na podłodze. Ja zrobiłem coś podobnego, ale znacznie prościej, taniej i lżej z listewek, paru leciutkich kątowników alu i sklejki. Tylko kilka punktów mocowania, znacznie szersze półki dostosowane do plastikowych pojemników z blokadą aby nie spadało to wszystko podczas jazdy. Wożę tam zapasy kulinarne, narzędzia, sprzęt i co tam jeszcze potrzebne podczas wypraw.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum