Cześć, na Krecie kamperem to jeszcze nie byłem. Nie zimowałem też w Grecji. Nie wiem czy w Hiszpanii nie cieplej.
Ale na zimę też dobrze powspominać lato. Jak Grecja to też koniecznie Ateny.
wstawiam ostatni film z wrześniowej podróży do Grecji. Film obejmuje drogę powrotną. Niewiele w nim Grecji kemping Venezuela, Sylvia i termy w Termopilach, jest też camping w Belgradzie, termy Laktitelek koło Kecskementu na Węgrzech i kamperpark w Krośnie.
Dziękuję wszystkim oglądającym. Wesołych Świąt i dużo zdrowia do podróży w Nowym Roku.
Twój sprzęt: fiat ducato2001-Bassa748 Pomogła: 7 razy Dołączyła: 23 Lip 2010 Piwa: 358/407 Skąd: krakow
Wysłany: 2025-01-04, 18:54
Niestety,głos fatalnie nagrany,chyba że tylko u mnie :Dobrze że Termopile znamy,a tak to nie skorzystałam,bo nic nie słychac,a szkoda,pozdrawiam z ukochanej Grecji.Barbara
Ostatnio zmieniony przez Barbara i Zbigniew Muzyk 2025-01-04, 19:14, w całości zmieniany 1 raz
Jeżeli przeglądasz zdjęcia na komputerze pod Windows10, to jak otworzysz zdjęcie w edytorze, to po lewej u góry masz trzy kropeczki, jak w nie klikniesz to pojawi się poniżej opcja zmniejsz obraz i tam ustawisz nowy rozmiar i zapiszesz.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum