|
|
Zamknięty przez: janusz 2009-09-14, 20:16 |
Sztafeta namiotowa - szukamy transportu dla namiotu CT |
Autor |
Wiadomość |
janusz
Kombatant Szeryf

Twój sprzęt: Motochata Rimor
Nazwa załogi: TiTi
Pomógł: 25 razy Dołączył: 14 Sty 2007 Piwa: 420/147 Skąd: Pajęczno, łódzkie
|
Wysłany: 2009-08-12, 15:24 Sztafeta namiotowa - szukamy transportu dla namiotu CT
|
|
|
Musimy dostarczyć na zlot w Stargardzie namiot.
Ja bym go tam zaciągnął ale najprawdopodobniej 1 Września wyjadę na wakacje (planowana jest Francja) z zakończeniem na zlocie. Trudno byłoby mi ciągnąc przyczepę z namiotem przez Paryż.
Co powiedzielibyście na sztafetę na trasie Pajęczno-Stargard. Mamy na to jeszcze miesiąc czasu. Można byłoby podzielić trasę np na 10 odcinków po 50 km i przeciągnąć przyczepę z namiotem na miejsce zlotu. Potrzebne są samochody z hakami i chętni którzy wzięli by udział w sztafecie. Potrzeba też by przerwy w podroży namiot spędzał pod jakąś ochroną np na podwórku nie pod blokiem. Byłaby okazja wypić kawkę sztafetową. Pogadać chwile i przeciągnąć Namiot do następnego kolegi. Punkty przerzutowe mogłyby być u ciągnących lub u kogoś znajomego na trasie. Można też zorganizować (umówić) przekazanie przyczepy całkiem w trasie nie na czyimś podwórku.
Co Wy na to. Sprawdzilibyśmy zaradność CT. Można byłoby z tego zrobić jakieś sprawozdanie lub artykuł do gazety.
http://maps.google.pl/map...562&ie=UTF8&z=8 |
_________________ Nie dyskutuj z głupcem – ludzie mogą nie zauważyć różnicy! |
Ostatnio zmieniony przez paf 2009-08-13, 13:17, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
ARCADARKA
Kombatant
Twój sprzęt: Pojazd specjalny
Pomógł: 7 razy Dołączył: 06 Sty 2008 Piwa: 85/99 Skąd: STOLYCA
|
Wysłany: 2009-08-12, 17:27 ARCADARKA
|
|
|
jak będę jechał na zlot , mogę zawieść namiot , ale z Warszawy, jak ktoś go podrzuci do mojego serwisu nie ma problema , w nie długim czasie dam znać czy jedziemy
pozdrowionka |
_________________ Darek |
|
|
|
 |
paf
Administrator
Twój sprzęt: Rimor Katamarano 8 czasami :)
Pomógł: 1 raz Dołączył: 14 Sty 2007 Piwa: 37/20 Skąd: Pajęczno
|
Wysłany: 2009-08-13, 13:16
|
|
|
nie wiem czy temat nie zaginął w czasie zmagań z problemami ze zdjęciami i szerokością forum - zatem - podbijam do góry |
|
|
|
 |
lepciak
weteran
Twój sprzęt: FIAT Ducato 2,5TD Burstner
Nazwa załogi: lepciaki
Pomógł: 9 razy Dołączył: 14 Wrz 2008 Piwa: 61/39 Skąd: Gdańsk-Oliwa
|
Wysłany: 2009-08-13, 20:25
|
|
|
Pierwszy weekend września spędzam na zlocie w Nieborowie organizowanym przez forum karawaning. Jeżeli ktoś dostarczy w to miejsce przyczepę z namiotem to na zlot nad jez. Miedwie dociągnę ją na czas. |
_________________ lepciak
''A najwięcej do powiedzenia mają Ci, którzy przeważnie nic nie mają do powiedzenia''
 |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|