Twój sprzęt: Fiat Ducato Rimor Pomógł: 5 razy Dołączył: 03 Paź 2009 Piwa: 321/19 Skąd: Wrocław
Wysłany: 2025-03-17, 08:30
Darson napisał/a:
...Kiedyś to był jedyny fajny program rozrywkowy w polskiej telewizji...
tu bym się nie zgodził, bo mieliśmy tych programów parę:
właśnie leci kabarecik, za chwilę dalszy ciąg programu, studio 2, studio gamma, telewizyjna giełda piosenki, spotkanie z balladą, małżeństwo doskonałe, kabaret starszych panów, bajki dla dorosłych, divertimento, gallux show, kurtyna w górę, a jeszcze były programy niepolskie Jaś Fasola, Pink Panter, La Linea czy Benny Hill i inne.
moim zdaniem jedna z lepszych piosenek Muppetów to występ z Ritą Moreno:
no i oczywiście bitwa na perkusje z Buddym Richem:
kiedyś podczas Jazzu nad Odrą byłem na koncercie Buddy Richa z jego orkierstą Killer Force stąd ten sentyment.
Twój sprzęt: MCLOUIS MC4-32
Nazwa załogi: Załoga G. Pomógł: 1 raz Dołączył: 17 Paź 2021 Piwa: 214/139 Skąd: Jaworzno/Oslo
Wysłany: 2025-03-28, 06:58
Nawet, jeśli było, to warto posłuchać znowu.
Zaje ...fajny kawałek Carlosa Santany i nieżyjącego już niestety, Chrisa Cornella.
Baaardzo energetyczny
P.s. w oryginale Willie Dixon i Led Zeppelin 😉
_________________ Staram się, jak mogę.
Gdy nie mogę, to przestaję się starać.
Twój sprzęt: Nobel Art alkowa na Ducato z 2008r. Pomógł: 10 razy Dołączył: 22 Mar 2007 Piwa: 90/8 Skąd: Szczecin
Wysłany: 2025-03-28, 10:37
Cyryl napisał/a:
chyba ja - mam sentyment do tego perkusisty.
Było dwóch w tamtych czasach Buddy Rich i Gene Krupa. Z tym że ten drugi (Polak zresztą z pochodzenia) potrafił też zabawiać publiczność świetnym perkusyjnym show.
https://youtu.be/c8yDGLZv-LM
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum