|
|
Nadarzyn targi 2025 wiosna |
Autor |
Wiadomość |
Komplecik
Kombatant
Twój sprzęt: Adriianna
Nazwa załogi: Kompleciki :)
Pomógł: 5 razy Dołączył: 14 Cze 2011 Piwa: 274/603 Skąd: Kraków
|
Wysłany: 2025-03-20, 23:10 Nadarzyn targi 2025 wiosna
|
|
|
Kurde są targi w Nadarzynie i jutro do południa zobaczymy czy tanieją kampery a może nie, tu nawet jakiś zlot jest Morze zobaczymy później bo główny cel to chwila wytchnienia nad morzem
IMG-20250320-WA0014.jpg
|
 |
Plik ściągnięto 4 raz(y) 162,67 KB |
IMG-20250320-WA0013.jpg
|
 |
Plik ściągnięto 4 raz(y) 121,47 KB |
|
_________________ komplet |
|
|
|
|
 |
peja76
stary wyga

Twój sprzęt: Roller team
Pomógł: 1 raz Dołączył: 21 Sty 2023 Piwa: 49/51 Skąd: Oborniki Wlkp
|
Wysłany: 2025-03-21, 21:37
|
|
|
I jak tam Targi, ile hal, ludzi, sprzętu.....? No i jak z prądem
|
|
|
|
 |
Komplecik
Kombatant
|
Wysłany: 2025-03-21, 22:21
|
|
|
peja76 napisał/a: | I jak tam Targi, ile hal, ludzi, sprzętu.....? No i jak z prądem
|
Wspaniałe targi mili ludzie piękna pogoda prądu do bulu, czego chcieć więcej
My pojechaliśmy zobaczyć na żywo kilka wytypowanych kamperów z 5 modeli udało się zobaczyć 4 tj. Hobby Maxia 680, EuraMobila profila 726, Adria Matrix 670sl powiększony garaż, Bravia Swen 680
Baavia bardzo się podobała ponieważ gdyż ależ nie kolorystycznie chociaż te były spoko, ale pod względem funkcjonalność całość dobrze przemyślana, tj. Głębokie szafki nie jako atrapy że coś jest ale czy tego można używać to nie koniecznie, bardzo duża łazienka, salon akceptowalny chyba nic więcej z tego układu by się wykrzesać nie udało, spora lodówka, jak na blaszaka to nie widziałem nic roztropniejszego, Hobby Maxia 680 zbliżała się do BRAVI, ale łazienką ustepowała, salon nad kabiną zamknięty półką w Maxi ciut mniej oddechu, Mebelki w Brawi jak za dawnych lat siermiężnie masywne nie do zamęczenia, acha no i Łoża bardzo duże, kilka pierdółek bym pozmieniał i było by ok, Hobby miała najważniejsza zaletę w Niemczech można ją kupić poniżej 300tyś w Polsce ciut drożej, Adria poprawiła garaż jest teraz wyższy o dobre 10cm co sprawia że jest bezkolizyjny rowery skuter wchodzą jak do normalnych kamperów, EuraMobila się podoba i w Niemczech jest o 100tyś taniej, Hymera tramp 685 nie było wogóle, jakoś skromnie w tym roku na targach , jesień pokaże pełne możliwość
Tak że tak
IMG-20250321-WA0025.jpg
|
 |
Plik ściągnięto 4 raz(y) 216,55 KB |
IMG-20250321-WA0026.jpg
|
 |
Plik ściągnięto 2 raz(y) 128,17 KB |
IMG-20250321-WA0022.jpg
|
 |
Plik ściągnięto 4 raz(y) 177,95 KB |
|
Ostatnio zmieniony przez Komplecik 2025-03-22, 08:04, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Komplecik
Kombatant
|
Wysłany: 2025-03-21, 22:30
|
|
|
Zastanawiało mnie po co te okna w miejscu poduszek i jak widzę nie tylko mnie to nurtuje, któryś producent wymyślił deseczki zapobiegające łamaniu żaluzji, niby coś poprawić ale okien w poduszkach dalej nie rozumiem, są 4 okna w sypialni w blaszaku, spokojnie wystarczą 2, jesli sypialnia jest w poprzek ok niech będą na drzwiach tylnich ale już na ścianach nie, jeśli natomiast wzdłuż to wtedy na bokach okna a na drzwiach nie bo i tak poduszki je zasłaniają i wygniataja żaluzje
IMG-20250321-WA0029.jpg
|
 |
Plik ściągnięto 9 raz(y) 128,29 KB |
|
|
|
|
|
 |
Komplecik
Kombatant
|
Wysłany: 2025-03-21, 22:42
|
|
|
Powiem wam szczerze brać karawaningowa idzie po bandzie, ja nie jestem święty ale ale rano poszedłem na zlot obok i rzuciło mi się w oczy to że sporo kamperów lało pod siebie, no istne rzeki, suchą stopą ciężko było przejść, ja rozumiem gdzieś pod krzakiem ale taplać się we własnych pomyjach
|
|
|
|
|
 |
WaldekR
weteran
Twój sprzęt: Challenger/Ducato/98
Nazwa załogi: Waldek i Wiesia
Pomógł: 1 raz Dołączył: 08 Lut 2022 Piwa: 20/62 Skąd: Przasnysz oklice
|
Wysłany: 2025-03-22, 09:27
|
|
|
Komplecik myślę, że w "prawdziwej" braci kamper-owej to raczej byłby wyjątek.
Ja dzielę na brać kamperową i na posiadaczy kampera.
Tych drugich jest coraz więcej. Głowa spuszczona, oczy na czubki butów aby sąsiadowi nie powiedzieć dzień dobry czy pomachać dłonią.
Przecież ja nie muszę się obściskiwać z kimś obcym ale życzliwy uśmiech i zwyczajowe dzień dobry nic nie kosztuje.
|
|
|
|
 |
Wyświetl szczegóły |
 |
Gewehr
weteran

Pomógł: 38 razy Dołączył: 30 Paź 2013 Piwa: 223/114 Skąd: AmWarsztat.pl
|
Wysłany: 2025-03-22, 09:50
|
|
|
Komplecik napisał/a: | Powiem wam szczerze brać karawaningowa idzie po bandzie, ja nie jestem święty ale ale rano poszedłem na zlot obok i rzuciło mi się w oczy to że sporo kamperów lało pod siebie, no istne rzeki, suchą stopą ciężko było przejść, ja rozumiem gdzieś pod krzakiem ale taplać się we własnych pomyjach
|
Jestem na tym "zlocie". Przez tą szarą wodę, miałem wczoraj awanturę z obsługą. Kazali mi stanąć w miejscu, gdzie własnie baran zlał pod siebie szaruchę. Najlepsze to, że głąb przyjechał z pełnym zbiornikiem i to opróżnił na asfalcie:( Obsługa ma to w dupie, a ja chyba już się stary robię, bo nie chciało mi się go z.ebać🤬 |
|
|
|
 |
Komplecik
Kombatant
|
Wysłany: 2025-03-22, 12:11
|
|
|
Gewehr napisał/a: | Komplecik napisał/a: | Powiem wam szczerze brać karawaningowa idzie po bandzie, ja nie jestem święty ale ale rano poszedłem na zlot obok i rzuciło mi się w oczy to że sporo kamperów lało pod siebie, no istne rzeki, suchą stopą ciężko było przejść, ja rozumiem gdzieś pod krzakiem ale taplać się we własnych pomyjach
|
Jestem na tym "zlocie". Przez tą szarą wodę, miałem wczoraj awanturę z obsługą. Kazali mi stanąć w miejscu, gdzie własnie baran zlał pod siebie szaruchę. Najlepsze to, że głąb przyjechał z pełnym zbiornikiem i to opróżnił na asfalcie:( Obsługa ma to w dupie, a ja chyba już się stary robię, bo nie chciało mi się go z.ebać🤬 |
Ja to widziałem i miałem nic nie mówić tych rzek to mieliście kilka, jak komuś zwyczajnie nie wstyd |
|
|
|
 |
Gewehr
weteran

Pomógł: 38 razy Dołączył: 30 Paź 2013 Piwa: 223/114 Skąd: AmWarsztat.pl
|
Wysłany: 2025-03-22, 13:14
|
|
|
Za trzy paki, dostajesz miejsce, prąd, naklejkę i papierek z kodem QR. Nie dali nam nawet programu targów. Mało tego. Nawet jak wychodzisz z targów, to musisz się skanować. Oczywiście tylko jedna bramka i bajzel, bo każdy szuka biletów.
Co roku słyszałem złe opinie o tych zlotach. Więc myślę sobie, sprawdzę. No bo co można spieszyć w tak prostym temacie? Jednak można... |
|
|
|
 |
Rwaldi
trochę już popisał
Twój sprzęt: Ford RIMOR;Reanult RAPIDO 7410R;Hymer Eriba
Nazwa załogi: Strażacy
|
Wysłany: 2025-03-23, 12:37
|
|
|
Niby technika idzie w znacznym stopniu do przodu i oko cieszy, natomiast co do kultury odsługiwania się wspaniałym sprzętem to już ciężka droga i inne rozumowanie-(aby dziś,aby teraz) a co jutro to zazwyczaj odpowiedź- nie wiem!!! Mam na myśli te rzeki szarej wody - przecież to nic takiego?........!!!!!!! |
|
|
|
 |
suzu4x4
stary wyga

Twój sprzęt: Kamper
Pomógł: 1 raz Dołączył: 07 Wrz 2019 Piwa: 15/1 Skąd: Wrocław
|
Wysłany: 2025-03-23, 16:24
|
|
|
a co do targów, to były jakieś nowości ? chodzi mi o półintegry, pokazało się coś nowego na rynku , jakieś nowe układy ? |
|
|
|
 |
alinixhi
trochę już popisał
|
Wysłany: 2025-03-23, 18:52
|
|
|
Faktycznie zlewanie szarej pod siebie a tym bardziej na kostke czy asfalt i jeszcze w czasie targów.....rośnie nowa elitarna grupa posiadaczy kamperów to tzw GÓWNIARZE i zaprawde powiadam nie jest to ich ostatnie słowo ponieważ demon kroczy pośród nich |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|