|
|
Pogadajmy o Adrii |
Autor |
Wiadomość |
DannyE
początkujący forumowicz
Twój sprzęt: Obecnie w poszukiwaniu
|
Wysłany: 2025-04-06, 16:39
|
|
|
Ostatnio chcieliśmy się też przekonać jak sprawują się nowy kamper ale już po jakimś przebiegu i wzięłam kampera z wypożyczalni knausa 650 mg z 2022 roku coś koło 30 tys przebiegu i powiem że bardzo nas miło zaskoczył. Było w nim cicho podczas jazdy i same meble czy tapicerka nie pokazywały zurzycia choć był z wypożyczalni. Też odnoszę wrażenie że te nowsze to zależy jak się trafi. Zachciało się nowszego i teraz ma się ożech do zgryzienia co kupić. |
|
|
|
 |
rjas
stary wyga

Twój sprzęt: Chausson 720 Titanium
Pomógł: 4 razy Dołączył: 27 Paź 2013 Piwa: 23/13 Skąd: Przybysławice/Kraków
|
Wysłany: 2025-04-07, 13:06
|
|
|
Jakiś czas temu byłem pasażerem kilkuletniej integry Carthago i też nie było ciszy absolutnej, na pocieszenie dla nas - użytkowników kamperów popularnych marek. |
_________________ Nasz pierwszy którym cieszy się ktoś inny i już wiem kto
 |
|
|
|
 |
LukF
Kombatant

Twój sprzęt: CARTHAGO MALIBU I 440 QB
Pomógł: 11 razy Dołączył: 31 Sty 2017 Piwa: 478/390 Skąd: Rybnik
|
Wysłany: 2025-04-07, 13:39
|
|
|
rjas napisał/a: | Jakiś czas temu byłem pasażerem kilkuletniej integry Carthago i też nie było ciszy absolutnej, na pocieszenie dla nas - użytkowników kamperów popularnych marek. |
Oczywiście, dodatkowo z biegiem lat/ kilometrów intensywność dźwięku może trochę wzrastać.
Ps.
Zaraz wpadnie Żółty Pan i powie, że marni z nas fachowcy a nasze auta to graty zupełne |
|
|
|
 |
peja76
stary wyga

Twój sprzęt: Roller team
Pomógł: 1 raz Dołączył: 21 Sty 2023 Piwa: 48/51 Skąd: Oborniki Wlkp
|
Wysłany: 2025-04-07, 21:47
|
|
|
Nie ma się co przejmować że coś tam skrzypnie, stuknie.... w tych za melona podobne problemy jak u nas ale większa frustracja, że się wydało tyle kasy i ......
https://www.youtube.com/w...GwgY2FtcA%3D%3D
|
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|