|
|
Stacja multimedjalna, tablet samochodowy lub nawigacja |
Autor |
Wiadomość |
rysiol
stary wyga

Twój sprzęt: Dethleffs RT6844 Renault
Pomógł: 2 razy Dołączył: 30 Wrz 2008 Piwa: 80/26 Skąd: Lubartów
|
Wysłany: 2025-05-01, 17:05 Stacja multimedjalna, tablet samochodowy lub nawigacja
|
|
|
Ponieważ używam nawigacji ze smartfona a wzrok coraz słabszy chciałbym zamontować sobie coś w większym ekranem co łączy się z telefonem. To opcja podstawowa, ale jakby dało się do tego podpiąć kamerkę cofania i byłoby to głośnomówiące to już byłby ful wypas. W sklepie pan zaproponował mi jakąś kompletną nawigację, lub stację multimedialną. Może ktoś się w tym orientuję i mógłby mi coś doradzić. |
|
|
|
 |
maro88pl
zaawansowany
Twój sprzęt: Pilote Galaxy 86MX oraz Eddis Force 460/4
Pomógł: 2 razy Dołączył: 11 Lis 2023 Piwa: 19/46 Skąd: Bełchatów
|
Wysłany: 2025-05-01, 20:23
|
|
|
W swoim roboczym, codziennym aucie wymieniłem w zeszłym roku fabryczne radio 2DIN na stację multimedialną kupioną w sklepie MarsDev
Mają dedykowane do konkretnych modeli oraz uniwersalne.
W kamperze natomiast używany tablet (okazjonalnie kupiony powystawowy w sklepie Amso) i służy on nam za nawigacje, radioodbiornik oraz na postoju stację meteo oraz punkt zarządzania kamperem (aplikacje do akumulatora, PV, poziomu gazu, sterowanie nawiewem z pieca) |
|
|
|
 |
maro88pl
zaawansowany
Twój sprzęt: Pilote Galaxy 86MX oraz Eddis Force 460/4
Pomógł: 2 razy Dołączył: 11 Lis 2023 Piwa: 19/46 Skąd: Bełchatów
|
Wysłany: 2025-05-01, 20:24
|
|
|
 |
|
|
|
 |
kimtop
Kombatant
Twój sprzęt: CARTHAGO C-TOURER
Pomógł: 15 razy Dołączył: 18 Wrz 2007 Piwa: 144/44 Skąd: Opoczno
|
Wysłany: 2025-05-02, 08:29
|
|
|
Rysiu, u Ciebie to tylko radio 1DIN z wysuwanym ekranem |
_________________ Pozdrawiam.
Polak gorszego sortu
Wódka z lodem szkodzi na nerki.Rum z lodem niszczy wątrobę.Whisky z lodem atakuje serce.Gin z lodem rozwala mózg.Cola z lodem demoluje zęby.
Oznacza to,że lód szkodzi w zasadzie na wszystko. |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|