|
|
Dom na kółkach |
Autor |
Wiadomość |
Darson
Kombatant

Twój sprzęt: MCLOUIS MC4-32
Nazwa załogi: Załoga G.
Pomógł: 2 razy Dołączył: 17 Paź 2021 Piwa: 227/190 Skąd: Jaworzno/Oslo
|
Wysłany: 2025-07-25, 20:43 Dom na kółkach
|
|
|
Znalazłem w necie artykuł pod takim tytułem : Dom na kółkach, czyli kamperem przez świętokrzyskie
"Przekonują, że region można zwiedzać inaczej, a miejsc interesujących do zobaczenia nie brakuje " |
_________________ "Nie szukaj przeszkód, szukaj możliwości"
Darson ® |
|
|
|
 |
orkaaa
weteran

Twój sprzęt: Chausson 627 GA
Pomógł: 11 razy Dołączył: 04 Cze 2017 Piwa: 67/2 Skąd: kielce
|
Wysłany: 2025-07-30, 13:08
|
|
|
Znam, polecam gdyby ktoś się wybierał służę pomocą: miejsca warte odwiedzenia, miejscówki itd. |
|
|
|
 |
jak9009
początkujący forumowicz
|
Wysłany: 2025-07-31, 11:52
|
|
|
Co byś polecił tak na 4-5 dni włóczenia się po województwie? Zwiedzanie połączone z relaksem nad jeziorem.
W tamtych okolicach odwiedziłem do tej pory Kielce, jaskinię Raj, Busko Zdrój i mimo to, iż blisko mam w te okolice, to świętokrzyskie jest taką czarną kropką na mojej podróżniczej mapie |
|
|
|
 |
orkaaa
weteran

|
Wysłany: 2025-07-31, 15:50
|
|
|
Św Krzyż , Sandomierz - koło Sandomierza Winnica Sandomierska - jest kamper park. zamek Krzyżtopór w Ujeździe, dla dzieci Bałtów - jest kamper park, może Chęciny koło Kielc . Zalew albo Sielpia / jest nowy kemping / w okolicy Maleniec / muzeum zagłębia staropolskiego / albo Chańcza - są pola biwakowe. |
|
|
|
 |
adaml61
weteran

Twój sprzęt: Peugot boxer blaszak
Nazwa załogi: Adam i Stasia
Pomógł: 5 razy Dołączył: 06 Sty 2017 Piwa: 171/134 Skąd: LUBUSKIE- FSD
|
Wysłany: 2025-07-31, 21:34
|
|
|
orkaaa napisał/a: | Chańcza | To spęd , byłem raz ,nigdy więcej . |
|
|
|
 |
jak9009
początkujący forumowicz
|
Wysłany: 2025-08-01, 08:58
|
|
|
orkaaa napisał/a: | Św Krzyż , Sandomierz - koło Sandomierza Winnica Sandomierska - jest kamper park. zamek Krzyżtopór w Ujeździe, dla dzieci Bałtów - jest kamper park, może Chęciny koło Kielc . Zalew albo Sielpia / jest nowy kemping / w okolicy Maleniec / muzeum zagłębia staropolskiego / albo Chańcza - są pola biwakowe. |
Skorzystam z którejś propozycji.
Sandomierz - zapomniałem o tej perełce Byłem tam 2 lata temu. |
|
|
|
 |
orkaaa
weteran

|
Wysłany: 2025-08-01, 20:11
|
|
|
Chańcza jest super po sezonie , październik - kwiecień. Jeżdżę tam z basenów siarkowych w Solcu zdroju. W sezonie ciężko wytrzymać dlatego nie jeżdżę latem. |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|