|
|
PARKING PRZY PLAŻY W DRODZE DO UK! |
Autor |
Wiadomość |
Marek i Dorota
trochę już popisał
Twój sprzęt: DUCATO 08r Dethleffs Adventage
Nazwa załogi: GROSZKI
|
Wysłany: 2009-09-01, 14:59 PARKING PRZY PLAŻY W DRODZE DO UK!
|
|
|
ZNALAZŁEM TO MIEJSCE JESZCZE ZA CZASÓW JAK PRACOWAŁEM JAKO KIEROWCA W TRANSPORCIE MIĘDZYNARODOWYM I ZA KAŻDYM RAZEM JAK MIAŁEM TRASĘ DO ANGLI PRZEZ DUNKIERKĘ TO ZATRZYMYWAŁEM SIĘ W TYM MIEJSCU NAJDŁUŻSZY POBYT 2 DNI W WEEKEND. KONIEC DROGI TO DUŻY PARKING A NASTĘPNIE NIC TYLKO SZEROKA PLAŻA Z JASNYM PIASECZKIEM. DOJAZD DO TEGO PARKINGU PROWADZI PRZE TEREN PRZEMYSŁOWY ALE NIE MA ŻADNYCH BRAM. POSIADAM TYLKO ADRES : ROUTE DE LA DIQUE DU BREAK DUNKIERKA. pOLECAM TO MIEJSCE NA ODPOCZYNEK PRZED WJAZDEM NA PROM DO UK LUB Z POWROTEM. JAK ZNAJDĘ KOORDYNATY GPS TO PODAM.
POZDRAWIAM |
|
|
|
 |
ROBRE
zaawansowany Robert, ale nick byl zajety ;-)

Twój sprzęt: Fiat 290 Burstner A 550
|
|
|
|
 |
Marek i Dorota
trochę już popisał
Twój sprzęt: DUCATO 08r Dethleffs Adventage
Nazwa załogi: GROSZKI
|
Wysłany: 2009-09-01, 16:53
|
|
|
Tak dokładnie to jest to miejsce, tylko zauważyłem że zaraz za mostem zwodzonym po prawej stronie obłożone jest kamieniami i na ten pacyk jużnie można wjechać a właśnie tam stawałem zestawem ciągnik plus naczepa. ale można dalej wjechać i już jest miejsce na postój. |
|
|
|
 |
wbobowski
Kombatant moder

Twój sprzęt: Dethleffs Globetrotter I-645 DB Ducato 2,5TDI
Nazwa załogi: Bobosie
Pomógł: 15 razy Dołączył: 18 Lut 2008 Piwa: 354/135 Skąd: Lublin - Dąbrowica
|
Wysłany: 2009-09-01, 18:30
|
|
|
Prom z Calais do Dover jest chyba najkrótszym połączeniem. A parking w Calais przy promach to miejsce noclegów wielu kamperów. Poza tym w Calais jest również kemping, albo obok parking dla kamperów z pełną obsługą, nad samym morzem. |
_________________ Włodek i Ela
Nasze kamperki
 |
|
|
|
 |
Tadeusz
Administrator CamperPapa

Twój sprzęt: Fiat Talento Hymercamp
Nazwa załogi: Kucyki
Pomógł: 16 razy Dołączył: 06 Lis 2007 Piwa: 1602/2335 Skąd: Otwock
|
Wysłany: 2009-09-02, 15:42
|
|
|
wbobowski napisał/a: | A parking w Calais przy promach to miejsce noclegów wielu kamperów. |
Jest to fantastycznie przyjazne miejsce. Całą dobę czynne luksusowe łazienki. Towarzystwo kamperowców z całej Europy, a wszystko free! |
_________________ W życiu najlepiej jest, gdy jest nam dobrze i źle. Kiedy jest tylko dobrze - to niedobrze.
Ks. Jan Twardowski.
 |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|