Wczoraj rano, jednym okiem, oglądałem w telewizji program „Las bliżej nas”.
I tak mi się skojarzyło, że oni, ci Szwedzi, może też tak mają, a nawet są o krok przed nami i mają go jeszcze bliżej.
Twój sprzęt: Błękitek Ducato 3,0 H3L3 177 KM
Nazwa załogi: RobinSony
Wysłany: 2014-01-05, 16:05
Super relacja, naprawdę tylko pogratulować Świetny montaż, oddający nastrój podkład muzyczny tylko żal, że to już koniec. Jeszcze tylko 6 m-cy i być może uda się przeżyć podobne wrażenia. Chylę czoło za wytrwałość i konsekwencję w relacji z niemalże całej podróży.
Przy okazji zapytam dokąd teraz??? Jaki kierunek w nadchodzącym sezonie ???
_________________ Robinson_44
Idąc przed siebie nie oglądaj się wstecz, patrz dokąd zmierzasz, zawsze pamiętaj skąd przychodzisz.
Twój sprzęt: IVECO DAILY III
Nazwa załogi: BRAK Pomógł: 12 razy Dołączył: 21 Sie 2011 Piwa: 566/755 Skąd: z Rumi przez jedno i
Wysłany: 2014-01-05, 17:06
Nie ma planów na nic .... ALE my w zimie nigdy nie planujemy lata , wyjazdy to impuls chwili przeliczony na dostępną kasę ... tylko tak i zawsze tak ...
Nazwa załogi: BRAK Pomógł: 12 razy Dołączył: 21 Sie 2011 Piwa: 566/755 Skąd: z Rumi przez jedno i
Wysłany: 2014-01-05, 20:13
Dziękuję wszystkim za cierpliwość ...właśnie dobijamy do portu macierzystego z naszą relacją... mam nadzieję , że za bardzo nie przynudzałem i nikt przez tą "twórczość" nie zniechęcił się do podróży , internetu albo do mnie
Udało się dokończyć , dla mnie to największy sukces
część 15 / ostatnia /
OSTATNIA NOC.jpg
Plik ściągnięto 86 raz(y) 239,23 KB
Ostatnio zmieniony przez CORONAVIRUS 2014-01-07, 00:43, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2014-01-05, 21:37
martini44 napisał/a:
No name, masz dokładniejsze namiary na ten cmentarz starych samochodów ??
Jasne , że mam ...zgodnie z wcześniejszą deklaracją pozbieram do kupy wszystkie miejscówki z namiarami , dodam też wrakowisko a jak ktoś chciałby coś jeszcze to proszę dać znać o co chodzi , postaram się też dodać do spisu dla potomnych
Twój sprzęt: Fiat Ducato Toskana 1,9 TD
Nazwa załogi: MisioKot Pomógł: 7 razy Dołączył: 15 Maj 2010 Piwa: 808/1231 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2014-01-05, 23:55
Przybliżyłeś daleką i zimną Szwecję. Pokazałeś ciekawe miejsca i zaskakujące sytuacje. Takiej Szwecji nie znałem, i leci do Ciebie zasłużone piwko. Dziękujemy.
_________________ Pozdrawiamy - Danusia-Kotek i Henio-Misio
Śpieszmy się kochać ludzi tak szybko odchodzą...ks.Jan Twardowski
Dzięki Adaś relacja była zajefajna.....wspomnienia pokazały że w krótkim czasie zobaczyliśmy tak wiele że aż nie możliwe ,ale się udało mam nadzieję że kiedyś da się to powtórzyć pozdrawiam i gratuluję cierpliwości do poskładania tego w taką relację
_________________ NIE TY MI JESTEŚ WROGIEM .LECZ TWOJE HOBBY PRZYJACIELEM
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum