|
|
|
Zakopane w pażdzierniku na weekend |
| Autor |
Wiadomość |
makdrajwer
weteran Artur,Ola,Zosia,Zuzia

Twój sprzęt: Bezdomny
Pomógł: 9 razy Dołączył: 29 Maj 2011 Piwa: 50/75 Skąd: Bielsko-Biała
|
Wysłany: 2011-11-04, 07:38
|
|
|
| Frowyz napisał/a: | | makdrajwer napisał/a: | | Kiedyś zdarzyło mi sie np. że jechałe do Gorzowa i spowrotem a jak wracałem to pod samą moja bramą urwałem koło. Albo ostatnio w mojej skodzie na szczycie mojej ulicy rozerwało chłodnice. Albo po przyjezdzie lawetą z Piotrkowa pod dom zgasiłem auto żeby otworzyć brame i ... poszła kostka stacyjki. Albo przyciągnąłem łódke na przyczepie z Grudziądza, zrzuciłem na nasze jezioro i jakieś dwa km dalej miałem przyczepe jednokołową.Tak wiec niespodzianki są prawie pewne. |
No kolego... Ja to sobie snułem takie wizje, że fajnie by było gdzieś z Makdrajwerem pojechać. Córę mam w podobnym wieku co Twoje, przy samochodzie jakby co na pewno pomożesz... Ale teraz to się boję Też mamy sprzęt 30 letni - a jak to jest zaraźliwe? |
Nie masz się co bać . Jak widać wszystkie moje "przygody" kończyły się szczęścliwie. A po drugie ... szewc bez butów chodzi. Klientów samochody staram sie doprowadzać do perfekcji a swoje ... cóż , nie zawsze jest czas, nie zawsze jest wena. A że praktycznie wszystkie moje pojazdy są kupowane za 50% ceny rynkowej to pewnie też ma troche wpływu. Ale tak szczerze to nienawidze takich przygód po drodze. Przed wyjazdem jak autko coś pomarudzi to jestem w stanie wybaczyc ( ja też czasami rano mam zły humor ) ale jak daje w tyłek podczas jazdy to od razu dostaje czerwoną kartke. Czasem, jak ochłode to kartke cofam a czasami sprawa ma swój finał na allegro. Ale jeżeli chodzi o moje aktualne samochody to doszedłem ( na razie ) do samochodów docelowych, więc teraz tylko chuchać i dmuchać, dbać , a będzie dobrze.
PS. Jak tam nas lokalny Bielski spocik na przegibku? Bo pogoda super !!! |
_________________ keep calm and dance
 |
|
|
|
 |
darboch
Kombatant KMW_SILESIA

Twój sprzęt: Rimor Super Brig 648
Pomógł: 5 razy Dołączył: 17 Lip 2009 Piwa: 68/48 Skąd: Górny Śląsk
|
|
|
|
 |
makdrajwer

|
Wysłany: 2011-11-04, 18:42
|
|
|
| No właśnie że nie za bardzo . Córka ma festiwal w niedziele, próbe w sobote wiec kaczka sie najeżdzi ale nie za kamperowo. W przyszły weekend 11.11 jest zakończenie sezonu zabytków a potem dwa dni wolnego. W Pieniny nie jade ale jakby była fajna pogoda to mozna zrobić jakiś lokalny spocik. Z pifkiem i wogóle ... |
 |
|
|
|
 |
darboch
Kombatant KMW_SILESIA

Twój sprzęt: Rimor Super Brig 648
Pomógł: 5 razy Dołączył: 17 Lip 2009 Piwa: 68/48 Skąd: Górny Śląsk
|
|
|
|
 |
makdrajwer

|
|
|
|
 |
Frowyz
stary wyga
Twój sprzęt: Dethleffs Globetrotter L A 531
Pomógł: 1 raz Dołączył: 12 Lis 2009 Piwa: 78/43 Skąd: Podbeskidzie ;)
|
Wysłany: 2011-11-09, 08:24
|
|
|
Tak patrzyłem na program to fajna sprawa... Szkoda, że moja pociecha się do takich zespołów nie garnie...
Na marginesie dodam, że okazało się, że moja firma jest sponsorem... A na zakładzie ani pół zdania nie powiedzieli... |
_________________ Poczochrani pod beretem |
|
|
|
 |
makdrajwer

|
Wysłany: 2011-11-09, 16:05
|
|
|
| Na niektóre uczestniczki ( te starsze ) naprawde warto było popatrzeć. Panom szczególnie podobała się grupa typu shake tour pupka oraz górali z Żywca w wersji mini ( spódnice nie uczestniczki ). A i naszemu Fenomenowi z Kamienicy nic nie brakuje ... |
 |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|