Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Witam wszystkich!
Autor Wiadomość
Bogusław i Ewa 
weteran

Twój sprzęt: Fiat Ducato HYMER PREMIUM 678 TRAMP
Nazwa załogi: EB
Piwa: 75/28
Wysłany: 2012-04-25, 07:21   

Mam nadzieję że wyjazd zaowocuje zakupem własnego kamperka,tego wam z całego serca życzę.Plan wyprawy może być zrealizowany cały lub nie.Nic na siłę.Pogoda zapowiada się super,chęci i zapał są,BĘDZIE FAJNIE :spoko :spoko
Postaw piwo autorowi tego posta

chipa 
początkujący forumowicz

Wysłany: 2012-04-25, 12:58   

Macie zupełną rację jeżeli chodzi o to, że scenariusz prawdopodobnie napisze się sam-no ale tak czy siak jakieś założenia co do trasy trzeba mieć. Prawdopodobnie odpadnie także Łódź. Natomiast uważam, że być w okolicach Krakowa i nie zwiedzić Oświęcimia czy nie pokazać tacie Wieliczki-to byłaby to juz kompletna klapa.
Z tego co widzę, każdy z Was ma swój pogląd na sposób ''kamperowania''. Ci z Was, którzy optują za wypoczynkiem na łonie natury i spędzaniem czasu na campingach pewnie niejednokrotnie zwiedzili już wszystkie te miejscowości. Ja natomiast bardziej skłaniam się w stronę innych zalet campera-jego niezależności, możliwości spania gdzie mi się podoba i odpoczynku wtedy, kiedy poczuję się zmęczony.
Przypuszczam, że to nie będzie nasz pierwszy i ostatni taki wypad-jestem pewny, że rodzice bardzo szybko zarażą się takim stylem życia :mrgreen: A wtedy pewnie skłonimy się do odpoczynku na łonie natury i powolnym przemieszczaniu się przed siebie. Jako że jest to jednak nasza pierwsza wyprawa-chciałbym mieć wszystko dokładnie zaplanowane :kawka:

Bogusław i Ewa Jako że jesteście z Białegostoku może Wy coś wiecie na temat tej firmy od której chcę wynająć kampera?

Bogusław i Ewa 
weteran

Twój sprzęt: Fiat Ducato HYMER PREMIUM 678 TRAMP
Nazwa załogi: EB
Piwa: 75/28
Wysłany: 2012-04-25, 13:57   

Zadam pytanie,chcesz wynająć czy już wynająłeś.Osobiście nie znam firmy.Znajomy chciał u nich wynająć ale go zniechęcili.Nie miał możliwości obejrzenia kampera przed podpisaniem umowy.Nie znam sprawy,nie będę komentował. :spoko :spoko

chipa 
początkujący forumowicz

Wysłany: 2012-04-25, 14:25   

Jest tak-wpłaciłem zaliczkę, więc na 99% można rzec że wynająłem. Tyle że z oglądaniem wyszła u mnie inna sytuacja-gość powiedział gdzie stoi camper, więc podjechałem tam i czekałem na niego 1,5 godziny. A że samochód był otwarty-to nie było najmniejszego problemu żeby go sobie bardzo wnikliwie obejrzeć 8-)

ARCADARKA 
Kombatant

Twój sprzęt: Pojazd specjalny
Piwa: 85/99
Wysłany: 2012-04-25, 14:33   

Witaj na forum ,jak będziesz szybko żył ,,zobaczysz wszystko :haha: :haha:

pozdrowionka :bigok :bigok :bigok :bigok

chipa 
początkujący forumowicz

Wysłany: 2012-04-25, 14:44   

ARCADARKA napisał/a:
Witaj na forum ,jak będziesz szybko żył ,,zobaczysz wszystko :haha: :haha:

pozdrowionka :bigok :bigok :bigok :bigok

czyżbym wyczuwał nutkę sarkazmu? :ok

tomek_lodz 
doświadczony pisarz

Twój sprzęt: Dethletts Fiat Ducato 2,5 TD INTERGA
Piwa: 4/3
Wysłany: 2012-04-25, 17:08   

Ja z uwagą merytoryczną rozumiem ze kamper nie ma napędu 4x4 ,więc z Łodzi kieruj się na Rawę Maz. i W-wę bądź Łowicz i Warszawę. 3 tyg temu jechałem osobówką z Łodzi przez Głowno na Żyrardów w 5 miejscach przejazd przez budowaną A2 w trzech po Piachu :evil: droga pomiędzy brudna dziurawa pełna ciężarówek z budowy . Nie polecam

Odpowiedz do tematu