|
|
Przesunięty przez: janusz 2013-12-31, 13:23 |
Multiplikatory |
Autor |
Wiadomość |
bryzby
stary wyga
Twój sprzęt: Fiat Ducato Granduca 2,8 JTD
Nazwa załogi: bryzby
|
Wysłany: 2013-02-05, 11:02
|
|
|
Jak tam kolego Krzysztofie sukcesy z multiplikatorem?Czy trening przyniósł spodziewane efekty,czy będzie stosowany tylko na pilkera?Ja właśnie przed chwilą odebrałem przesyłkę ze spodniobutami neoprenowymi,jak widać sposobie się do połowów belonki.
Pozdrawiam z Tucholi. |
_________________ Brygida i Zbyszek |
|
|
|
 |
krzysztofCz
weteran
Twój sprzęt: Frankia 460A Fiat Talento 1,9D 1992
Pomógł: 4 razy Dołączył: 20 Wrz 2009 Piwa: 47/53 Skąd: z nad morza
|
Wysłany: 2013-02-05, 17:54
|
|
|
Nie trenuję niestety. Woda na rzece jest tak wysoka, że zajmuje całą pradolinę. Miałem też inne sprawy. Zmieniałem samochód na mniejszy, dla jednej osoby, to musiałem dokupić przyczepkę. Miałem kupić podłodziową, ale doszedłem do wniosku, że zwykła towarowa będzie lepsza. Po dorobieniu do niej swoistego bagażnika mogę wozić ponton w gotowości bojowej, a czasami można będzie coś przewieźć.
Szkoda, że o neopreny nie spytałeś. Sól wykańcza wszystko. Ja swoje SHAKESPEARE po dwóch czy trzech latach właśnie wyrzucam. Kupiłem teraz zwykłe spodniobuty firmy DEMAR. |
_________________ I NIE ŻAL NIC...
I ŻAL TAK WIELE...
/NIEMEN/ |
|
|
|
 |
bryzby
stary wyga
|
Wysłany: 2013-02-05, 19:08
|
|
|
Czytałem na forum wędkarskim i opinie były tak różne, że nie można sobie wyrobić opinii. Ponieważ chcę spróbować połowić belonę więc musiałem kupić ciepłe spodniobuty. Nic w wszechświecie nie jest wieczne, więc i moje buty będą do wymiany.Ale bardziej interesuje mnie twój samochód. Ostatni jaki widziałem jednoosobowy to był Mikrus.Zapodaj jakieś foto twojego autobusu bo moja wyobraźnia nie nadaża.
Mam nadzieję ,że twoja propozycja belony jest aktualna, ja mogę łowić z brzegu a później możemy wymienić spostrzeżenia.Myślę że Darek i Darboch tez nie wytrzymają i ewentualnie dołączą,wiedząc ,że jesteś kapitanem wycieczki. |
|
|
|
 |
krzysztofCz
weteran
|
Wysłany: 2013-02-05, 19:26
|
|
|
Clio 1,5dci a czemu jednoosobowy... no cóż... tak w życiu bywa |
I ŻAL TAK WIELE...
/NIEMEN/ |
|
|
|
 |
bryzby
stary wyga
|
Wysłany: 2013-02-05, 21:48
|
|
|
Wybacz,przeczytałem dzisiaj, jestem z Tobą ,możesz zawsze na mnie liczyć mimo ,że się osobiście nie znamy. |
|
|
|
 |
krzysztofCz
weteran
|
Wysłany: 2013-02-06, 07:29
|
|
|
bryzby napisał/a: | Wybacz,przeczytałem dzisiaj, jestem z Tobą ,możesz zawsze na mnie liczyć mimo ,że się osobiście nie znamy. |
To już stare tematy, nie wszystko zauważysz co było wcześniej pisane
A osobiście to się na pewno poznamy. Mnie interesują Twoje tereny łowieckie. Twoje okolice to przecież przecudnej wprost urody lasy i jeziora Mam tam też przyjaciół z Pogawędek Wędkarskich, mieszkają w miejscowości Wądół. Już się napalam na łowienie z nimi |
I ŻAL TAK WIELE...
/NIEMEN/ |
|
|
|
 |
bryzby
stary wyga
|
Wysłany: 2013-02-06, 09:43
|
|
|
Na pewno widziałeś zdjęcie szczupaka, nie jest to mój rekord tylko przypadkowo zrobiłem zdjęcie na prośbę kolegi.Jak będziesz miał ochotę połowić szczupaki lub liny to zapraszam.Mam jeziorko ok 4ha rewelacja jeśli chodzi o zabawę.Niestety nie ma możliwości biwakowania(las).Do dyspozycji łódka oraz zakotwiczony duży pomost pływający.
Pozdrowienia z Tucholi. |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|