Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Przeróbka TV Samsung z 230V na 12 V - czy to możliwe ?
Autor Wiadomość
bert 
weteran

Twój sprzęt: Iveco 4010 (4x4) Iveco 9016 (4x4) STAR (4x4)
Piwa: 179/7
Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: 2015-12-24, 00:33   

zbyszekwoj napisał/a:
toscaner napisał/a:
Weź lustrzanke

A dlaczego lustrzankę? Jak ktoś nastawia się na robienie widoków , to lustrzanka nie będzie najlepszym wyborem.

?
dlaczego nie będzie?
znaczy pytam w sensie co będzie lepszym i na czym ta lepszość będzie polegała?

świat w odsłonach różnych
https://jasawa.flog.pl/
Maraton wszystkich odcinków "Sąsiadów" nie jest tak wyniszczający dla mózgu jak to co się od...erdala w tym kraju. Karol Zbróg
Postaw piwo autorowi tego posta

bert 
weteran

Twój sprzęt: Iveco 4010 (4x4) Iveco 9016 (4x4) STAR (4x4)
Piwa: 179/7
Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: 2015-12-24, 08:44   

Wojtek_i_Aga napisał/a:
bert napisał/a:
koder napisał/a:
Jak się jedzie z dzieckiem, to dobrze mieć źródło bajek. Nam się dobrze spisywał tablet + radio/dvd. No ale Wojtka pociecha chyba trochę starsza od naszej.

najlepszym źródłem wiedzy o świecie (a więc i bajek) powinien być rodzic. Oczywiście łatwiej zastąpić to protezą TiVi (niech gówniarz siedzi i ogląda, dupy nie zawraca) tatuś z mamusia zrobią grilla, popieprzą głupoty ze znajomymi, walna kilka piwek i kolejny dzień urlopu zejdzie do ranka.
Na cholerę zatem mieć) te dzieci, może lepiej nie mieć i na protezach zaoszczędzić? :mrgreen:

Coś mi się wydaje, że dość pochopnie sformułowałeś swoją negatywną opinię o wielu rodzicach nie wiedząc nic o nich samych. Idąc tym tropem to jeśli kupiłeś dziecku do domu komputer też jesteś takim samym (do dupy) rodzicem zapewne tylko z tą różnicą że Ty ZAPEWNE obalasz te kilka piwek a ja na przykład piwa nie piję wogóle bo nie lubię.

Jednak czytając Twoje wcześniejsze posty na różne tematy ufam, że albo ja Cię źle zrozumiałem, albo Ty miałeś jednak coś innego na myśli :spoko

pochopnie?
wielu?
skądeż tylko (przecież) nielicznych ;)

Zdecydowana większość rodziców poświęca (może nie właściwe to słowo, bo przecież to nie poświęcenie) dużo czasu swoim pociechom(?). Dzięki temu dogadują się potem bezproblemowo się z nastolatkami, dzieciom zaś pokazują świat swoimi zasadami nie zaś przekazem speców od socjotechniki?
Fajnie jest być rodzicem nastolatków i nie być: nic niejarzącym zgredem.
Ciekawe skąd te nic niejarzące zgredy się biorą? :mrgreen:
Z doskonałego kontaktu z dziećmi (własnymi bodaj), czy raczej z braku tego kontaktu?
Moja uwaga dot, sposobu spędzania wakacji i traktowania własnych dzieci nie bierze się z jakiegoś "onetu", widuje to w praktyce niestety nader często
Cóż, ktoś kto ma dla własnego dziecka czas i uwagę, nie powinien się tym co napisałem przecież przejmować, jego to przecież nie dotyczy.
Jeśli dotyczy (bo tak właśnie uznał) to może warto coś z tym zrobić póki czas?

świat w odsłonach różnych
https://jasawa.flog.pl/
Maraton wszystkich odcinków "Sąsiadów" nie jest tak wyniszczający dla mózgu jak to co się od...erdala w tym kraju. Karol Zbróg
Postaw piwo autorowi tego posta

koder 
Kombatant
(statystycznie)

Twój sprzęt: Szara Furia (Hilux '20 + zabudowa w trakcie)
Piwa: 188/86
Wysłany: 2015-12-24, 09:38   

anegdota napisał/a:
- Masz akwarium?
- Nie.
- To jestesteś pedałem.

:ok

Odpowiedz do tematu