|
|
Truma - awaria |
Autor |
Wiadomość |
kubryk1
weteran
Twój sprzęt: Dethleffs Esprit 2,3 D
|
Wysłany: 2020-12-21, 10:43
|
|
|
Jeszcze jedno pytanie dotyczące Trumatic C 3402 - gdzie znajduje się bezpiecznik dmuchawy, bo wydaje mi się że ona nie działa ? Z wylotów leci co prawda ciepełko ale tak jakby grawitacyjnie i siła nie zmienia się z położeniem pokrętła na panelu sterowania |
_________________ andrzej |
|
|
|
 |
dziwaczek
Kombatant

Twój sprzęt: Fiat Ducato EuraMobil 625 1995r.
Nazwa załogi: dziwaczki
Pomógł: 17 razy Dołączył: 30 Sie 2010 Piwa: 58/18 Skąd: Osowiec/Mazowieckie
|
Wysłany: 2020-12-21, 15:07
|
|
|
kubryk1 napisał/a: | Jeszcze jedno pytanie dotyczące Trumatic C 3402 - gdzie znajduje się bezpiecznik dmuchawy, bo wydaje mi się że ona nie działa ? Z wylotów leci co prawda ciepełko ale tak jakby grawitacyjnie i siła nie zmienia się z położeniem pokrętła na panelu sterowania |
Na panelu to tej trumy niema sterowania nawiewem - ustawia się jedynie temperaturę jaką się chce mieć, Trumacombi - sam reguluje moc nawiewu. Jakby ci wentylator nie działał o by nie ruszyła.
Ona mocno nie dmucha |
_________________ Dziwaczek II oraz Dziwaczek I
 |
|
|
|
 |
Wyświetl szczegóły |
 |
kubryk1
weteran
|
Wysłany: 2020-12-21, 16:14
|
|
|
Dzięki ! To bardzo dobra wiadomość. |
|
|
|
 |
kubryk1
weteran
|
Wysłany: 2021-02-24, 16:27
|
|
|
Dzisiaj moja Truma Trumatic C wycięła taki numer: po ustawieniu przełącznika pracy w położenie "grzanie bez wody" zaświeciła się tylko zielona kontrolka (żółta nie) i nic się nie zadziało. W każdym innym położeniu (oczywiście poza "0") truma świeci i na zielono i na żółto i słychać jak startuje. Dwa, może trzy tygodnie temu wszystko było OK. Co za cholera ? |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|