|
|
Zmiana bocznych kierunkowskazów |
Autor |
Wiadomość |
Witold Cherubin
weteran

Twój sprzęt: SEA/ELNAGH - Fiat Ducato 2,3 TD
Nazwa załogi: włóczykije
Pomógł: 7 razy Dołączył: 14 Mar 2007 Piwa: 81/48 Skąd: Warszawa-Międzylesie
|
Wysłany: 2009-12-01, 22:19
|
|
|
pabloo napisał/a: | Co do kierunków - czyli generalnie nic się nie da zrobić bo zostanę "utrącony" na badaniu tech? Nawet z tymi kierunkami od Ducato... |
Przepraszam, że się wcinam do dyskusji starych znajomych, ale spróbuj Pabloo pogadać w MOTOTRANSUS-ie na Połczyńskiej (obok ciepłowni Wola) - oni mają chyba stację diagnostyczną i są dealerem Fiata. Może pomogą - są życzliwi. Mnie na przykład dali ZA DARMO !!! polską instrukcję obsługi do Ducato sprowadzonego z Niemiec.
Pozdrawiam |
_________________ Witek |
|
|
|
 |
pabloo
doświadczony pisarz

Twój sprzęt: Bez przydziału :(
Nazwa załogi: Pabloo
|
Wysłany: 2009-12-02, 18:35
|
|
|
Witam
WINNICZKI napisał/a: | Może jednak lusterko tylko z nowego modelu Fiata razem z kierunkowskazem. W związku z tym,ze jest to z Fiata diagnosta nie powinien mieć zastrzeżeń,zwłaszcza,że na pewno homologację ma. |
Hehe, nowe lusterko to ok 300zł za szt, poza tym pozostają "dziury" po starych kierunkach no i jeszcze niezupełnie tak z tą homologacją bo to nie ten model a to niestety ważne...
Witold Cherubin napisał/a: | ...Przepraszam, że się wcinam do dyskusji starych znajomych... |
Witam
Jakie przepraszam dyskusja jest przecie "ogólnoforowa" że tak powiem, a każdy głos na wagę złota
Dzięki za wszelakie sugestie, może i podjadę tam chociaż ode mnie to kawał drogi ale dzięki za podpowiedzi Tak sobie myślę że chyba zmiana na takie jak mówił Eler byłyby najlepsze.
Pozdrawiam
Pabloo |
|
|
|
 |
AUTOJUR
Kombatant

Twój sprzęt: TRANSIT-RIVIERA 1996
Pomógł: 8 razy Dołączył: 02 Cze 2007 Piwa: 9/1 Skąd: Poznań okolica
|
Wysłany: 2009-12-02, 19:07
|
|
|
Lusterko od nowego Ducato ma inne mocowania i brak możliwości założenia nawet po przerubce |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|