Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Pierwszy raz na zlocie
Autor Wiadomość
roger 
Kombatant

Twój sprzęt: TABBERT FFB Classic 570
Nazwa załogi: ROGER-y
Piwa: 42/38
Wysłany: 2010-09-16, 08:21   

krynia i stan napisał/a:
słyszałem że już jakieś noże przygotowałeś

Zginęły mi ....... :( gdzieś kampera znalazłem ..... ale gdzie noże .... :roll: :shock: .....a tam gołymi rękami ........ podziałamy ... ;)

krynia i stan 
weteran

Twój sprzęt: w budowie
Nazwa załogi: G-Team
Piwa: 3/6
Wysłany: 2010-09-16, 08:40   

Robercie w innym wątku wydałeś się iż jesteś oprawcą i jako taki masz obowiązek posiadania wyżej wymienionych narzędzi, teraz się wprawdzie tego wypierasz ale ten cytat
roger napisał/a:
hmmmm Tylko kto i przez co nas na "lewa strone wywróci" żeby ta wewnętrzna uzewnętrznić ....

ujawnia Twoje skłonności.

Robercie nie bój się tego, nie tłum w sobie tych emocji bo grozi Ci owrzodzenie żołądka lub dwunastnicy, po prostu otwórz się na otwieranie innych - znajdź te noże :szeroki_usmiech

:hihi: :hihi: :hihi: :hihi: :hihi: :hihi: :hihi: :hihi: :hihi: :hihi: :hihi: :hihi:

roger 
Kombatant

Twój sprzęt: TABBERT FFB Classic 570
Nazwa załogi: ROGER-y
Piwa: 42/38
Wysłany: 2010-09-16, 09:05   

:hihi: :hihi: :hihi: :hihi: :hihi: :hihi: :hihi: :hihi: :hihi: :hihi: :hihi:

znalazłem tylko piłę i siekierę .... :( wezmę tez łańcuchówkę to się jakiś horrorek nakręci .... ;)

krynia i stan 
weteran

Wysłany: 2010-09-16, 09:29   

No tak lepiej :szeroki_usmiech

Ja kilka horrorów obejrzałem, więc czuję się na siłach przystąpić do terminowania i ...
może nie będzie strasznie ale śmiesznie na pewno ;) ;) ;)

:bigok

krynia i stan 
weteran

Wysłany: 2010-09-16, 10:18   

Adi napisał/a:
a jak zniknie ...... ...... lepiej zostaw w domu

jak zniknie to dopiero horrorek się zrobi :haha: :haha: :haha: :haha:

krynia i stan 
weteran

Wysłany: 2010-09-16, 13:26   

A wracając do założyciela tematu , to Doris i Archie pakujcie co tam zwykle bierzecie na wyjazdy plus obowiązkowo dobry humor i w drogę :bigok

brams 
Kombatant

Twój sprzęt: DajLaika Kreos 5010
Piwa: 172/171
Wysłany: 2010-09-17, 08:17   

Dobry humor pod postacią żarcików na pewno zabiorą ze sobą :szeroki_usmiech (to taki żarcik)
Poza tym zawsze się przyda odrobina %% ( niemniej jednak nie mniej niż dla Was i kolegów z forum CT) :-P + coś na ruszt (te 2 pozycje to bynajmniej już nie żarciki) :spoko

doris i archie 
zaawansowany

Twój sprzęt: Niedługo będzie stał pod domem :)
Nazwa załogi: CAYENE
Piwa: 6/5
Wysłany: 2010-09-19, 18:32   

Tak to mialo być :)
Witam DAKOTA nie pisałem bo mnie po prostu nie było , dużo bym napisał i tak chciałem zrobić żeby opisać ci swoją osobę lecz po głębszym zastanowieniu się nie będę się bronił tylko poczekam do czasu kiedy się spotkamy w realnym świecie i wtedy wyrobimy sobie zdania o sobie .
Nie zamierzam ci udowadniać czy kompleks to choroba czy nie , sam Twórca psychoanalizy, Zygmunt Freud uważał, że pewne powszechne kompleksy (np. kompleks Edypa, kompleks kastracji) każdy człowiek musi przejść i go w jakiś sposób rozwiązuje, dzięki czemu kształtują się pewne cechy osobowości - zarówno konstruktywne jak i patologiczne. Oznacza to, że sam kompleks (w rozumieniu Freuda) nie jest objawem patologii, ale normalnego rozwoju osobowości.
Kompleks w potocznym znaczeniu :
Pojęcie kompleksu było chętnie używane w psychoanalizie i szybko przeniknęło do powszechnego języka. Kojarzy się obecnie przede wszystkim z zaburzeniem. W potocznym rozumieniu określa się w ten sposób niemiłe, wstydliwe dla danej jednostki tematy związane z ekspozycją społeczną, cechami wyglądu lub charakteru, których poruszenie wywołuje wstyd, lęk, niepokój.
Więc jakie kompleksy mi przypiszesz.... ?
Niższości , pustego portfela , pełnego portfela , małego człowieka ... i jeszcze jakie ?
Nie znając mnie śmiesz mi mówić jakie mam kompleksy , jakim prawem , trzech czy czterech niewinnych żartów ..?
Chyba sobie żarty robisz że wdam się w tą utarczkę słowną - nie tędy droga , nie takim człowiekiem jestem ..
Nie wiem jaki masz zawód i co robisz lecz to jakaś trauma żeby wyrokować i oceniać ludzi nie widząc ich i nie znając i jeszcze kompleksy im przypisywać ....
Pozostawiam ciebie ze swymi przemyśleniami takimi jak ta że nie wszystko można kupić i wszystkich ....to to nawet czterolatkowie wiedzą i dziwi mnie fakt że piszesz takie stwierdzenia jako podsumowanie bo z tego wynika że masz mnie za barana lub jakiegoś cymbała nie znającego życia ..
Oczywiście temat uważam za skończony i nie potrzebny bo w mym poście nie chodziło mi o ocenę mych kompleksów a formę wpisowego pod różnym tego słowem i zapisem lecz nie odpowiedziałeś mi na to nad czym ubolewam ....:) lecz i to mamy już za sobą.....:)
ŻYCZĘ CI I TWYM BLISKIM WSZYSTKIEGO NAJ... I ŻEBYŚMY W REALU BYLI KOLEGAMI - PRZYJACIÓŁMI , A NASTĘPNY ZLOT : TY I JA OBOK SIEBIE :) :kwiatki:
PS.
Kompleks Edypa zapoczątkowuje kwestię identyfikacji seksualnej. Według Freuda, wcześniejsza seksualność dzieci obu płci była niezróżnicowana (czyli męska - falliczna).Prawidłowe rozwiązanie kompleksu Edypa ma determinować życie emocjonalne dorosłego człowieka. W psychoanalizie jest to jeden z podstawowych kompleksów libido.Freud usiłował tłumaczyć kompleksem Edypa mnóstwo ludzkich zachowań. W praktyce jednak nigdy nie udowodniono nawet realnego istnienia tego kompleksu. Jego domniemane skutki często łatwiej wytłumaczyć w inny sposób (np. lęk przed kobietami może być po prostu efektem traumy pierwszych prób nawiązania erotycznego kontaktu).
Prawidłowe rozwiązanie kompleksu Edypa ma determinować życie emocjonalne dorosłego człowieka. W psychoanalizie jest to jeden z podstawowych kompleksów libido. Więc jeśli nie udowodniono takiego kompleksu jak chcesz go leczyć ?:)
Ostatnio zmieniony przez doris i archie 2010-09-19, 19:22, w całości zmieniany 3 razy  
Postaw piwo autorowi tego posta

gino 
Kombatant

Twój sprzęt: VW LT SVEN HEDIN 1978r
Nazwa załogi: Gino
Piwa: 639/978
Wysłany: 2010-09-19, 18:39   

doris i archie napisał/a:
Kompleks Edypa zapoczątkowuje kwestię identyfikacji seksualnej. Według Freuda, wcześniejsza seksualność dzieci obu płci była niezróżnicowana (czyli męska - falliczna).

Prawidłowe rozwiązanie kompleksu Edypa ma determinować życie emocjonalne dorosłego człowieka. W psychoanalizie jest to jeden z podstawowych kompleksów libido.

Freud usiłował tłumaczyć kompleksem Edypa mnóstwo ludzkich zachowań. W praktyce jednak nigdy nie udowodniono nawet realnego istnienia tego kompleksu. Jego domniemane skutki często łatwiej wytłumaczyć w inny sposób (np. lęk przed kobietami może być po prostu efektem traumy pierwszych prób nawiązania erotycznego kontaktu).

hmmm....

ale o co chodzi.....

MILUŚ 
Kombatant
CT"Silesia"NIEPOPRAWNY KAMPERZYSTA

Twój sprzęt: Fiat Ducato Burstner T607 2,8JTD
Nazwa załogi: Milusie
Piwa: 208/165
Wysłany: 2010-09-19, 18:45   

Kompleks Edypa zapoczątkowuje kwestię identyfikacji seksualnej. Według Freuda, wcześniejsza seksualność dzieci obu płci była niezróżnicowana (czyli męska - falliczna).

Prawidłowe rozwiązanie kompleksu Edypa ma determinować życie emocjonalne dorosłego człowieka. W psychoanalizie jest to jeden z podstawowych kompleksów libido.

Freud usiłował tłumaczyć kompleksem Edypa mnóstwo ludzkich zachowań. W praktyce jednak nigdy nie udowodniono nawet realnego istnienia tego kompleksu. Jego domniemane skutki często łatwiej wytłumaczyć w inny sposób (np. lęk przed kobietami może być po prostu efektem traumy pierwszych prób nawiązania erotycznego kontaktu).

:shock: Zaraz zaraz czy to forum KLUBU MIŁOŚNIKÓW TURYSTYKI KAMPEROWEJ :?: :?: :?: czy.............. internetowe biuro porad psychologicznych :?: :?: :?:

Remember to explore . I don't know the way ,but I'll be there soon !!!!

doris i archie 
zaawansowany

Twój sprzęt: Niedługo będzie stał pod domem :)
Nazwa załogi: CAYENE
Piwa: 6/5
Wysłany: 2010-09-19, 19:11   

sorki za wszystko :)

Bystrzaki 
weteran

Twój sprzęt: CI MAGIS 84XT
Nazwa załogi: BYSTRZAKI
Piwa: 27/14
Wysłany: 2010-09-20, 08:06   

MILUŚ napisał/a:
Zaraz zaraz czy to forum KLUBU MIŁOŚNIKÓW TURYSTYKI KAMPEROWEJ czy.............. internetowe biuro porad psychologicznych

Oj MILUŚ byś się zdziwił w Smołdzinie brakowało tylko kozetki :haha: :haha: :haha:
pierwsze sukcesy już są :lol:

sorki za wszystko

Nie masz za co , miło było Was poznać :bigok pierwszy zlot za Wami na następnych może być tylko lepiej :ok

Skorpion 
Kombatant
Normalny inaczej wariatek stary wyga

Twój sprzęt: Starocie urzadzenie kampero-podobne
Nazwa załogi: Skorpion
Piwa: 280/1357

Wysłany: 2010-09-20, 12:14   

Najtrudniej jest pierwszy raz a pozniej to juz z gorki leci nie obejzycie sie jak beziecie na kolejnych zlotach w milej zwariowanej atmosferze :diabelski_usmiech

Tadeusz
Byle do przodu

Świstak 
Kombatant

Twój sprzęt: Milka, Milka2
Nazwa załogi: Świstaki
Piwa: 488/102
Wysłany: 2010-09-21, 06:16   

Kozetki może i nie było, ale były kocyki i też było fajnie. Po wspólnej psychoanalizie ledwo w Milce w drzwi trafiłem. A mam podwójne....

Bardzo miło było Was poznać i już cieszę się na następne spotkania!

Milka - może ją spotkacie?

Ahmed 
Kombatant
Burak

Twój sprzęt: Bezdomny
Nazwa załogi: Buraki
Piwa: 207/306
Wysłany: 2010-11-11, 08:36   

DAKOTA napisał/a:

kolego kompleksiki to sie nabywa i jest to choroba

np. kompleksik nizszosci
np:kompleksik pustego portfela

Jako podsumowanie ------ kolego nie wszystko mozna kupic , nie kazdego mozna kupic i nie wszedzie mozna sie wkupic , do tego potrzeba tez akceptacji srodowiska w ktorym chce lub zamierza sie przebywac.
pozdrawiam
i zycze przyjemnych wrazen zlotowych

DAKOTA

Czego Ci serdecznie życzę :bigok

Odpowiedz do tematu