|
Pierwszy raz na zlocie |
| Autor |
Wiadomość |
roger
Kombatant

Twój sprzęt: TABBERT FFB Classic 570
Nazwa załogi: ROGER-y
Pomógł: 8 razy Dołączył: 19 Sty 2009 Piwa: 42/38 Skąd: W-wa & Lubuskie
|
Wysłany: 2010-09-16, 08:21
|
|
|
| krynia i stan napisał/a: | | słyszałem że już jakieś noże przygotowałeś |
Zginęły mi ....... gdzieś kampera znalazłem ..... ale gdzie noże .... .....a tam gołymi rękami ........ podziałamy ... |
_________________ rkw1968@tlen.pl
ʎuɯnɹʇ po oʞǝıʍ oʇ ɯǝsɐzɔ oʞlʎʇ˙˙˙ɯǝıʞǝıʍ z ǝɾǝzɹpɐɯ ʞǝıʍolzɔ
 |
|
|
|
 |
krynia i stan
weteran

Twój sprzęt: w budowie
Nazwa załogi: G-Team
|
Wysłany: 2010-09-16, 08:40
|
|
|
Robercie w innym wątku wydałeś się iż jesteś oprawcą i jako taki masz obowiązek posiadania wyżej wymienionych narzędzi, teraz się wprawdzie tego wypierasz ale ten cytat
| roger napisał/a: | | hmmmm Tylko kto i przez co nas na "lewa strone wywróci" żeby ta wewnętrzna uzewnętrznić .... |
ujawnia Twoje skłonności.
Robercie nie bój się tego, nie tłum w sobie tych emocji bo grozi Ci owrzodzenie żołądka lub dwunastnicy, po prostu otwórz się na otwieranie innych - znajdź te noże
|
_________________ jak coś wymyślę to tu napiszę ..... |
|
|
|
 |
roger
Kombatant

Twój sprzęt: TABBERT FFB Classic 570
Nazwa załogi: ROGER-y
Pomógł: 8 razy Dołączył: 19 Sty 2009 Piwa: 42/38 Skąd: W-wa & Lubuskie
|
Wysłany: 2010-09-16, 09:05
|
|
|
znalazłem tylko piłę i siekierę .... wezmę tez łańcuchówkę to się jakiś horrorek nakręci .... |
_________________ rkw1968@tlen.pl
ʎuɯnɹʇ po oʞǝıʍ oʇ ɯǝsɐzɔ oʞlʎʇ˙˙˙ɯǝıʞǝıʍ z ǝɾǝzɹpɐɯ ʞǝıʍolzɔ
 |
|
|
|
 |
krynia i stan
weteran

|
Wysłany: 2010-09-16, 09:29
|
|
|
No tak lepiej
Ja kilka horrorów obejrzałem, więc czuję się na siłach przystąpić do terminowania i ...
może nie będzie strasznie ale śmiesznie na pewno
|
|
|
|
 |
krynia i stan
weteran

|
Wysłany: 2010-09-16, 10:18
|
|
|
| Adi napisał/a: | | a jak zniknie ...... ...... lepiej zostaw w domu |
jak zniknie to dopiero horrorek się zrobi |
|
|
|
 |
krynia i stan
weteran

|
Wysłany: 2010-09-16, 13:26
|
|
|
A wracając do założyciela tematu , to Doris i Archie pakujcie co tam zwykle bierzecie na wyjazdy plus obowiązkowo dobry humor i w drogę |
|
|
|
 |
brams
Kombatant

Twój sprzęt: DajLaika Kreos 5010
Pomógł: 1 raz Dołączył: 23 Mar 2010 Piwa: 172/171 Skąd: Poznań
|
Wysłany: 2010-09-17, 08:17
|
|
|
Dobry humor pod postacią żarcików na pewno zabiorą ze sobą (to taki żarcik)
Poza tym zawsze się przyda odrobina %% ( niemniej jednak nie mniej niż dla Was i kolegów z forum CT) + coś na ruszt (te 2 pozycje to bynajmniej już nie żarciki) |
_________________ www.wesolepodroze.pl
 |
|
|
|
 |
doris i archie
zaawansowany

Twój sprzęt: Niedługo będzie stał pod domem :)
Nazwa załogi: CAYENE
|
Wysłany: 2010-09-19, 18:32
|
|
|
Tak to mialo być
Witam DAKOTA nie pisałem bo mnie po prostu nie było , dużo bym napisał i tak chciałem zrobić żeby opisać ci swoją osobę lecz po głębszym zastanowieniu się nie będę się bronił tylko poczekam do czasu kiedy się spotkamy w realnym świecie i wtedy wyrobimy sobie zdania o sobie .
Nie zamierzam ci udowadniać czy kompleks to choroba czy nie , sam Twórca psychoanalizy, Zygmunt Freud uważał, że pewne powszechne kompleksy (np. kompleks Edypa, kompleks kastracji) każdy człowiek musi przejść i go w jakiś sposób rozwiązuje, dzięki czemu kształtują się pewne cechy osobowości - zarówno konstruktywne jak i patologiczne. Oznacza to, że sam kompleks (w rozumieniu Freuda) nie jest objawem patologii, ale normalnego rozwoju osobowości.
Kompleks w potocznym znaczeniu :
Pojęcie kompleksu było chętnie używane w psychoanalizie i szybko przeniknęło do powszechnego języka. Kojarzy się obecnie przede wszystkim z zaburzeniem. W potocznym rozumieniu określa się w ten sposób niemiłe, wstydliwe dla danej jednostki tematy związane z ekspozycją społeczną, cechami wyglądu lub charakteru, których poruszenie wywołuje wstyd, lęk, niepokój.
Więc jakie kompleksy mi przypiszesz.... ?
Niższości , pustego portfela , pełnego portfela , małego człowieka ... i jeszcze jakie ?
Nie znając mnie śmiesz mi mówić jakie mam kompleksy , jakim prawem , trzech czy czterech niewinnych żartów ..?
Chyba sobie żarty robisz że wdam się w tą utarczkę słowną - nie tędy droga , nie takim człowiekiem jestem ..
Nie wiem jaki masz zawód i co robisz lecz to jakaś trauma żeby wyrokować i oceniać ludzi nie widząc ich i nie znając i jeszcze kompleksy im przypisywać ....
Pozostawiam ciebie ze swymi przemyśleniami takimi jak ta że nie wszystko można kupić i wszystkich ....to to nawet czterolatkowie wiedzą i dziwi mnie fakt że piszesz takie stwierdzenia jako podsumowanie bo z tego wynika że masz mnie za barana lub jakiegoś cymbała nie znającego życia ..
Oczywiście temat uważam za skończony i nie potrzebny bo w mym poście nie chodziło mi o ocenę mych kompleksów a formę wpisowego pod różnym tego słowem i zapisem lecz nie odpowiedziałeś mi na to nad czym ubolewam ....:) lecz i to mamy już za sobą.....:)
ŻYCZĘ CI I TWYM BLISKIM WSZYSTKIEGO NAJ... I ŻEBYŚMY W REALU BYLI KOLEGAMI - PRZYJACIÓŁMI , A NASTĘPNY ZLOT : TY I JA OBOK SIEBIE
PS.
Kompleks Edypa zapoczątkowuje kwestię identyfikacji seksualnej. Według Freuda, wcześniejsza seksualność dzieci obu płci była niezróżnicowana (czyli męska - falliczna).Prawidłowe rozwiązanie kompleksu Edypa ma determinować życie emocjonalne dorosłego człowieka. W psychoanalizie jest to jeden z podstawowych kompleksów libido.Freud usiłował tłumaczyć kompleksem Edypa mnóstwo ludzkich zachowań. W praktyce jednak nigdy nie udowodniono nawet realnego istnienia tego kompleksu. Jego domniemane skutki często łatwiej wytłumaczyć w inny sposób (np. lęk przed kobietami może być po prostu efektem traumy pierwszych prób nawiązania erotycznego kontaktu).
Prawidłowe rozwiązanie kompleksu Edypa ma determinować życie emocjonalne dorosłego człowieka. W psychoanalizie jest to jeden z podstawowych kompleksów libido. Więc jeśli nie udowodniono takiego kompleksu jak chcesz go leczyć ?:) |
_________________ Amici fures témporum. ------ Przyjaciele to złodzieje czasu.
 |
| Ostatnio zmieniony przez doris i archie 2010-09-19, 19:22, w całości zmieniany 3 razy |
|
|
|
 |
gino
Kombatant

Twój sprzęt: VW LT SVEN HEDIN 1978r
Nazwa załogi: Gino
Pomógł: 36 razy Dołączył: 29 Mar 2008 Piwa: 639/978 Skąd: ta Radość
|
Wysłany: 2010-09-19, 18:39
|
|
|
| doris i archie napisał/a: | Kompleks Edypa zapoczątkowuje kwestię identyfikacji seksualnej. Według Freuda, wcześniejsza seksualność dzieci obu płci była niezróżnicowana (czyli męska - falliczna).
Prawidłowe rozwiązanie kompleksu Edypa ma determinować życie emocjonalne dorosłego człowieka. W psychoanalizie jest to jeden z podstawowych kompleksów libido.
Freud usiłował tłumaczyć kompleksem Edypa mnóstwo ludzkich zachowań. W praktyce jednak nigdy nie udowodniono nawet realnego istnienia tego kompleksu. Jego domniemane skutki często łatwiej wytłumaczyć w inny sposób (np. lęk przed kobietami może być po prostu efektem traumy pierwszych prób nawiązania erotycznego kontaktu). |
hmmm....
ale o co chodzi..... |
_________________ często , wroga z drugiego człowieka tworzy Twój umysł..
a to potrafi zabić wieloletnią przyjaźń ...
#CamperMajstry |
|
|
|
 |
MILUŚ
Kombatant CT"Silesia"NIEPOPRAWNY KAMPERZYSTA

Twój sprzęt: Fiat Ducato Burstner T607 2,8JTD
Nazwa załogi: Milusie
Pomógł: 25 razy Dołączył: 02 Gru 2007 Piwa: 208/165 Skąd: Gliwice w przelocie
|
Wysłany: 2010-09-19, 18:45
|
|
|
| doris i archie napisał/a: | Kompleks Edypa zapoczątkowuje kwestię identyfikacji seksualnej. Według Freuda, wcześniejsza seksualność dzieci obu płci była niezróżnicowana (czyli męska - falliczna).
Prawidłowe rozwiązanie kompleksu Edypa ma determinować życie emocjonalne dorosłego człowieka. W psychoanalizie jest to jeden z podstawowych kompleksów libido.
Freud usiłował tłumaczyć kompleksem Edypa mnóstwo ludzkich zachowań. W praktyce jednak nigdy nie udowodniono nawet realnego istnienia tego kompleksu. Jego domniemane skutki często łatwiej wytłumaczyć w inny sposób (np. lęk przed kobietami może być po prostu efektem traumy pierwszych prób nawiązania erotycznego kontaktu). |
Zaraz zaraz czy to forum KLUBU MIŁOŚNIKÓW TURYSTYKI KAMPEROWEJ czy.............. internetowe biuro porad psychologicznych |
_________________ Norwegofil z wielbłąda tylnogarbnego
Remember to explore . I don't know the way ,but I'll be there soon !!!!
 |
|
|
|
 |
doris i archie
zaawansowany

Twój sprzęt: Niedługo będzie stał pod domem :)
Nazwa załogi: CAYENE
|
Wysłany: 2010-09-19, 19:11
|
|
|
sorki za wszystko |
_________________ Amici fures témporum. ------ Przyjaciele to złodzieje czasu.
 |
|
|
|
 |
Bystrzaki
weteran
Twój sprzęt: CI MAGIS 84XT
Nazwa załogi: BYSTRZAKI
|
Wysłany: 2010-09-20, 08:06
|
|
|
| MILUŚ napisał/a: | | Zaraz zaraz czy to forum KLUBU MIŁOŚNIKÓW TURYSTYKI KAMPEROWEJ czy.............. internetowe biuro porad psychologicznych |
Oj MILUŚ byś się zdziwił w Smołdzinie brakowało tylko kozetki
pierwsze sukcesy już są
| doris i archie napisał/a: | | sorki za wszystko |
Nie masz za co , miło było Was poznać pierwszy zlot za Wami na następnych może być tylko lepiej |
_________________ "Pielęgnuj swoje marzenia. Trzymaj się swoich ideałów.
Maszeruj śmiało według muzyki, którą tylko Ty słyszysz. "
Andrzej i Kasia
 |
|
|
|
 |
Skorpion
Kombatant Normalny inaczej wariatek stary wyga

Twój sprzęt: Starocie urzadzenie kampero-podobne
Nazwa załogi: Skorpion
Pomógł: 24 razy Dołączył: 17 Lip 2008 Piwa: 280/1357 Skąd: Warszawa

|
Wysłany: 2010-09-20, 12:14
|
|
|
Najtrudniej jest pierwszy raz a pozniej to juz z gorki leci nie obejzycie sie jak beziecie na kolejnych zlotach w milej zwariowanej atmosferze |
|
|
|
 |
Świstak
Kombatant

Twój sprzęt: Milka, Milka2
Nazwa załogi: Świstaki
Pomógł: 14 razy Dołączył: 05 Cze 2009 Piwa: 488/102 Skąd: Legnica
|
Wysłany: 2010-09-21, 06:16
|
|
|
Kozetki może i nie było, ale były kocyki i też było fajnie. Po wspólnej psychoanalizie ledwo w Milce w drzwi trafiłem. A mam podwójne....
Bardzo miło było Was poznać i już cieszę się na następne spotkania! |
_________________ "Panie, pomóż mi być takim człowiekiem, za jakiego uważa mnie mój pies"
Milka - może ją spotkacie?
 |
|
|
|
 |
Ahmed
Kombatant Burak

Twój sprzęt: Bezdomny
Nazwa załogi: Buraki
Pomógł: 4 razy Dołączył: 03 Lut 2009 Piwa: 207/306 Skąd: Bielsko-Biała
|
Wysłany: 2010-11-11, 08:36
|
|
|
| DAKOTA napisał/a: |
kolego kompleksiki to sie nabywa i jest to choroba
np. kompleksik nizszosci
np:kompleksik pustego portfela
Jako podsumowanie ------ kolego nie wszystko mozna kupic , nie kazdego mozna kupic i nie wszedzie mozna sie wkupic , do tego potrzeba tez akceptacji srodowiska w ktorym chce lub zamierza sie przebywac.
pozdrawiam
i zycze przyjemnych wrazen zlotowych
DAKOTA |
Czego Ci serdecznie życzę |
|
|
|
 |
|
|