|
|
Pierwszy raz na zlocie |
Autor |
Wiadomość |
doris i archie
zaawansowany

Twój sprzęt: Niedługo będzie stał pod domem :)
Nazwa załogi: CAYENE
|
Wysłany: 2010-09-15, 19:33
|
|
|
he.. he .. to ja będę pierwszy i to z poważnym pytaniem wkupując się w wasze łaski każdy był pierwszy raz na zlocie , spotkaniu itd. może przykładowo zaproponujemy jakie jest nie formalne wpisowe na takim zloto-spotkaniu:)
Czyli każda osoba to litr tego czy tamtego , każdy facet inne wpisowe , kobieta inne ( żadnych dyskryminacji ) , dzieci inne stawki , psiaki inne , cała grupa zniżka , a może od kilograma żywego kamperowca lub kampera?:)
Tutaj to bym się nie wypłacił ...:)
Ot tak zapytałem może będzie jakiś ciekawy pomysł .... |
_________________ Amici fures témporum. ------ Przyjaciele to złodzieje czasu.
 |
|
|
|
 |
doris i archie
zaawansowany

|
Wysłany: 2010-09-15, 19:44
|
|
|
A i jeszcze jeden temat może byśmy się pochwalili kto co lubi w chwilach relaksu wypić , sączyć czy jak to zwał .
Janusz może jakaś mała ankieta.....?:)
Zacznę od nas :Jack Daniels z coca cola , Mohito i piwko przy grillu lub ognisku .
A państwo....? |
 |
|
|
|
 |
48a-ELANKO
weteran dawniej: 48a-ELANKO

|
Wysłany: 2010-09-15, 20:16
|
|
|
Archie, takie same pytania nasuwały się nam przed pierwszym zlotem (w Osówce) !
Mieliśmy moc obaw przed spotkaniem z grupą ludzi już nieźle znających się, wieźliśmy ze sobą różne "napitki", zapasy jadła w lodówce do ewentualnych wspólnych posiedzeń pod markizą.
Przed wyjazdem,w rozmowie telefonicznej z jednym z "weteranów" usłyszałem tylko jedną radę" "Nie siedźcie w aucie, wyjdźcie i reszta sama się ułoży!"
Dokładnie tak było! Nasze stresy, obawy i tp. strachy minęły po kilkunastu minutach.
Sprawę kontaktów ułatwiały nam identyfikatory zarówno z nikiem jak i imieniem; to rzecz niezastąpiona !
OD nie je ciasta,
Tadeusz to ... Metaxa
KOGUT nie pije tylko wyjada serki pleśniowe
ARKADARKA to nasza forumowa golonka...
KOCZORKA... jest super!
Piwa nikt nie odmawia...
Wyluzujcie, bądźcie po prostu sobą... |
_________________ Ela i Andrzej
 |
|
|
|
 |
Wyświetl szczegóły |
 |
doris i archie
zaawansowany

|
Wysłany: 2010-09-15, 20:38
|
|
|
Wyluzujcie, bądźcie po prostu sobą... [/quote]
Ok jestem wyluzowany po prostu myślałem że będzie w dobrym stylu się jakoś wkupić / wpisać i inni by na przyszłość wiedzieli co i jak:) |
 |
Ostatnio zmieniony przez doris i archie 2010-09-16, 00:28, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
janusz
Kombatant Szeryf

Twój sprzęt: Motochata Rimor
Nazwa załogi: TiTi
Pomógł: 25 razy Dołączył: 14 Sty 2007 Piwa: 420/147 Skąd: Pajęczno, łódzkie
|
Wysłany: 2010-09-15, 20:46
|
|
|
doris i archie napisał/a: | myślałem że będzie w dobrym stylu sie jakoś wkupic |
Dosyć często stosowany jest trick polegający na przygotowaniu czegoś co umiecie, co jest waszą specjalnością. Na ten przykład w CT są specjaliści od ajerkoniaku, tatara, samczyku, flaczków, naleweczek, śpiewania, gry na flecie, gitarze, nerwach i 1000 innych specjalności. Takiego specjalistę potem łatwiej zapamiętać. |
_________________ Nie dyskutuj z głupcem – ludzie mogą nie zauważyć różnicy! |
|
|
|
 |
doris i archie
zaawansowany

|
Wysłany: 2010-09-15, 20:52
|
|
|
hm... cholera co ja umiem robić ..? Już wiem lać po ryju ...( żarcik ) |
 |
|
|
|
 |
DAKOTA
stary wyga
Twój sprzęt: CARTHAGO chic T 4.9 nastepny tez T 4.9
Nazwa załogi: DAGOCIK
Pomógł: 2 razy Dołączył: 25 Mar 2008 Piwa: 12/20 Skąd: Wieden, Tarifa
|
Wysłany: 2010-09-15, 21:48
|
|
|
doris i archie napisał/a: | hm... cholera co ja umiem robić ..? Już wiem lać po ryju ...( żarcik ) |
witam
czy aby kolega nie choruje na jakis kompleksik?? (to nie zarcik)
Najpierw wypowiedz o zlotniku
Wysłany: 2010-09-13, 23:42
Jakiś biedny ten złotnik był
(nie kazdy pokazuje na co go stac)
potem o wkupowaniu
teraz walenie po ryju??
pozdrawiam
serdecznie DAKOTA |
_________________ http//kamper-meine-freiheit.blogspot.co.at/
Zaden Penis nie jest tak twardy jak zycie
 |
|
|
|
 |
doris i archie
zaawansowany

|
Wysłany: 2010-09-15, 22:41
|
|
|
Dakota
Powiem krótko i dobitnie wszystkie cytaty to żarty..... , ale oczywiście możesz ich nie łapać to po pierwsze ......
Dwa każdy z nas ma jakieś kompleksy chyba ..... no chyba że nie ty...?
Trzy staram się jakoś wypytać co i jak lecz tego chyba też nie łapiesz , ale ok takie twoje prawo... każdy ma prawo interpretować to tak jak mu lepiej .....
I jeszcze jedno pytanie jaki kompleksik miałeś na myśli , co do mej osoby ? I to też nie żart
Jeżeli czytasz wkupienie się jako samo wkupienie , a nie wpisowe itd. to żal mi ciebie .... że bierzesz wszystko tak do siebie i tu się nasuwa pytanie kamperowanie to wolność ? - takimi wypowiedziami tylko odsuwasz nas od tej społeczności i zniechęcasz .... wszystkie te cytaty były żartami i jeśli to odbierasz inaczej u.... strasznie źle się z tym czuje ...
I jeszcze coś jak coś chcesz cytować lub skracać swe wypowiedzi to ich nie przeinaczaj
Np.:
Teraz walenie po ryju ?? a jest tak : (lać po ryju …( żarcik) )
Potem o wkupowaniu a jest tak: he.. he .. to ja będę pierwszy i to z poważnym pytaniem wkupując się w wasze łaski każdy był pierwszy raz na zlocie , spotkaniu itd. może przykładowo zaproponujemy jakie jest nie formalne wpisowe na takim zloto-spotkaniu:)
Jakiś biedny ten złotnik był tu się zgadza lecz wpisy innych cię nie denerwowały i nie wytykałeś im kompleksów cytaty co niektórych :
Kogut : to chyba było bardzo dawno...może poszukaj tego złotnika w środku , czy gdzieś nie jest przyklejony ???
Sowa : eeee, czepiacie się, ten złotnik, to pewnie rodowity szwajcar był, tylko w niemczech mieszkał.
Donald :
złotnik ... czego to ludzie nie wymyślą ....
No tak złotnika to jeszcze nie było, zawsze było ze po ksiedzu albo starszej osobie...
i zaznaczam że to nie ja tego złotnika wymyśliłem .
A to co ma znaczyć :
(nie kazdy pokazuje na co go stac) następny cytat nie za bardzo wiem do kogo pijesz .. to że złotnik kupił se takiego kamperka to jego sprawa , nie ja go będę oceniał po jego kamperku - do takich ludzi nie należę co ocenę wystawiają człowiekowi po tym co ma materialnego lecz po tym co ma w głowie i jakich czynów dokonał , a tutaj nie błyszczysz przykładem pomocy , bo to ja poprosiłem i ten temat wywołałem - widocznie chciałem się dowiedzieć czegoś lecz ty bardzo mi w tym pomogłeś jak i co zrobić żeby następną osobę na tym forum mieć na marginesie:) w swym notatniku ... szkoda że tak jest lecz nie lubię jak ktoś ocenia mnie nie znając wcale ...
Więc albo czytasz ze zrozumieniem albo chcesz się do mnie odnieść nie tak....
Mam nadzieje że jakoś to wyjdzie i się dotrzemy
Pozdrawiam Artur
PS.
KOMPLEKSIKI SIĘ MA , A NIE CHORUJĘ SIĘ NA NIE..... |
 |
|
|
|
 |
KOCZOR
weteran
|
Wysłany: 2010-09-16, 00:33
|
|
|
KOGUT napisał/a: | Panowie , może znajdziecie sobie kogos innego do naśladowania ... |
Tytuł kombatant to nie tylko zaszczyt, to także brzemię |
|
|
|
 |
KOCZORKA
Kombatant

Twój sprzęt: Adria
Pomogła: 1 raz Dołączyła: 24 Wrz 2008 Piwa: 21/22
|
Wysłany: 2010-09-16, 00:52
|
|
|
48a-ELANKO napisał/a: | KOCZORKA... jest super! |
Dziękuję Andrzejku .
Ty jesteś prawdziwy dżentelmen i za to Cię baaardzo lubię i cenię, bo która kobieta nie lubi komplementów.
doris i archie napisał/a: | hm... cholera co ja umiem robić ..? Już wiem lać po ryju ...( żarcik ) |
Powinno być ...do ryja.
Potrenuj przed, co by tempo dotrzymać.
A na poważnie - głowa do góry, tremy zero i dobry humorek
Coś na rozgrzewkę też by się zdało zabrać, bo wieczorki coraz dłuższe i zimniejsze.
Pozdrówka i wspaniałej zabawy wszystkim zlotowiczom życzę. |
_________________ "Żyj tak, abyś po latach mogła powiedzieć-przynajmniej się nie nudziłam". |
|
|
|
 |
KOCZORKA
Kombatant

Twój sprzęt: Adria
Pomogła: 1 raz Dołączyła: 24 Wrz 2008 Piwa: 21/22
|
Wysłany: 2010-09-16, 00:55
|
|
|
KOGUT napisał/a: | Rafał a o jakich zaszczytach Ty piszesz czy myślisz???? |
Kombatant - taki napis pod KOGUTEM. |
_________________ "Żyj tak, abyś po latach mogła powiedzieć-przynajmniej się nie nudziłam". |
|
|
|
 |
DAKOTA
stary wyga
Twój sprzęt: CARTHAGO chic T 4.9 nastepny tez T 4.9
Nazwa załogi: DAGOCIK
Pomógł: 2 razy Dołączył: 25 Mar 2008 Piwa: 12/20 Skąd: Wieden, Tarifa
|
Wysłany: 2010-09-16, 08:36
|
|
|
doris i archie napisał/a: | Dakota
Powiem krótko i dobitnie wszystkie cytaty to żarty..... , ale oczywiście możesz ich nie łapać to po pierwsze ......
PS.
KOMPLEKSIKI SIĘ MA , A NIE CHORUJĘ SIĘ NA NIE..... | --
twoja wypowiedz
Hallo
kolego nie bede z toba polemizowal czas i zloty pokaza co miales na mysli , a takze ktora (e)z twoich wypowiedzi lub zapytan byly zarcikiem.
Co do czytanie moge ci tylko napisac ,ze ja nie tylko czytam ,ale i analizuje poszczegole wypowiedzi a wtedy dopiero sie wyrazam. (Taki moj zawod).
kolego kompleksiki to sie nabywa i jest to choroba
np.kompleksik malego czlowieka czytaj stary i slabo wyrosniety (duzo przykladow na ten temat w codziennej prasie) nie mylic z Liliputem
np. kompleksik nizszosci
np:kompleksik pustego portfela
np:kompleksik pelnego portfela reszte poczytaj na necie http://pl.wikipedia.org/w...5%BCszo%C5%9Bci
wszystkie te kompleksiki sa nabyte, moga byc leczone i wyleczone ,a wiec sa choroba.
Nie bede przytaczal wypowiedzi innych userow bo nie byly w ten sposob ukierunkowane i bijace w oczy (nie w ryja) jak twoje.(JD- cola, biedny,wkupienie).
Jako podsumowanie ------ kolego nie wszystko mozna kupic , nie kazdego mozna kupic i nie wszedzie mozna sie wkupic , do tego potrzeba tez akceptacji srodowiska w ktorym chce lub zamierza sie przebywac.
pozdrawiam
i zycze przyjemnych wrazen zlotowych
DAKOTA |
_________________ http//kamper-meine-freiheit.blogspot.co.at/
Zaden Penis nie jest tak twardy jak zycie
 |
|
|
|
 |
krynia i stan
weteran

Twój sprzęt: w budowie
Nazwa załogi: G-Team
|
Wysłany: 2010-09-16, 08:56
|
|
|
ludzie co się wyrabia, ja rozumiem że pogoda nas nie pieści, ale to może mamy okazję wykazać się pogodą wewnętrzną będzie lepiej |
_________________ jak coś wymyślę to tu napiszę ..... |
|
|
|
 |
roger
Kombatant

Twój sprzęt: TABBERT FFB Classic 570
Nazwa załogi: ROGER-y
Pomógł: 8 razy Dołączył: 19 Sty 2009 Piwa: 42/38 Skąd: W-wa & Lubuskie
|
Wysłany: 2010-09-16, 08:58
|
|
|
krynia i stan napisał/a: | może mamy okazję wykazać się pogodą wewnętrzną |
hmmmm Tylko kto i przez co nas na "lewa strone wywróci" żeby ta wewnętrzna uzewnętrznić .... |
_________________ rkw1968@tlen.pl
ʎuɯnɹʇ po oʞǝıʍ oʇ ɯǝsɐzɔ oʞlʎʇ˙˙˙ɯǝıʞǝıʍ z ǝɾǝzɹpɐɯ ʞǝıʍolzɔ
 |
|
|
|
 |
krynia i stan
weteran

Twój sprzęt: w budowie
Nazwa załogi: G-Team
|
Wysłany: 2010-09-16, 09:16
|
|
|
No Ty to słyszałem że już jakieś noże przygotowałeś, brrr makabra |
_________________ jak coś wymyślę to tu napiszę ..... |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|