Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: janusz
2011-02-11, 14:39
CAMPEROWY SYLWESTER W DWORKU ZIELENIN !!!
Autor Wiadomość
dworekzielenin 
trochę już popisał

Twój sprzęt: dziesięć koni na wozie
Nazwa załogi: Zieleniacy
Otrzymał 1 piw(a)
Wysłany: 2010-09-28, 11:59   

Wracając do Sylwka to napewno jest przebierany, kto za co się przebiera to już jego wybór. Chciałem tylko zapodać jakiś klimat imprezy a możliwości jest np. wiele. Co się tyczy wyjazdów na narty to informuję że na wyciągach działają wypozyczalnie sprzętu i to całkiem niezłej klasy więc kto nie ma może sobie wypozyczyć info na stronie oś. w Trzepowie. Kooperujemy ściśle ze szkółką narciarska więc można uzyskać porady lub wykupić poza (kolejnością oczywiście) szkolenie. Prosiłbym również o jakieś info dotyczące waszych pobytów (macie w końcu doswiadczenia z zeszłego roku ) Dworek jest do waszej dyspozycji tak jak i dla innych gości Sylwestrowych a na krzesełkach na dworzu mi siedzieć nie będziecie... :haha: .Czyli co jest potrzebne zimą do campera i jego załogi (przyjmijmy że będzie śnieg)
Postaw piwo autorowi tego posta

dworekzielenin 
trochę już popisał

Otrzymał 1 piw(a)
Wysłany: 2010-10-04, 11:37   

:mikolaj No to zimowy spływ macie załatwiony :) ) zamiast wody będzie śnieg . Budujemy w Trzepowie w tym roku rynne kajakową w której będzie można zjechać z wyciągu na kajkach( proponuję na czas) żeby coś się działo więc Piotrze jest jak chciałeś:). W dworku został już tylko jeden pokój wolny a na liście 4 miejsca dla camperów . Osoby które już wpłaciły zliczkę proszę o wpisywanie się na listę główną . Ta lista pozostanie rezerwową jak ktoś z głównej zrezygnuje może odsprzedać swoje miejsce załodze (byle bez konikowania;-) z listy rezerwowej.Zibi i pozostali spiący w Dworku są już na liscie rezerwacj Dworkowej i mają pokój nr 2. Pozdrawiam Michał

dworekzielenin 
trochę już popisał

Otrzymał 1 piw(a)
Wysłany: 2010-10-07, 10:33   

W sobotę wieszmy listę już pewnych Gości Sylwestrowych .... OJ BEDZIE SIE DZIAŁO :-P

dworekzielenin 
trochę już popisał

Otrzymał 1 piw(a)
Wysłany: 2010-10-10, 08:10   

Anna Rudnicka, Zielenin 5, 83-422 Nowy Barkoczyn, Bank Zachodni WBK S.A. 53 1090 1896 0000 0005 0801 6715. Zaliczka po 1oo zł od osoby,pozostała kwota 65 od os do 20 grudnia , za capera na miejscu . Pozdrawiamy Ania i Michał

dworekzielenin 
trochę już popisał

Otrzymał 1 piw(a)
Wysłany: 2010-11-03, 15:46   

Cześć, prąd jest oczywiście przewidziany do każdego campera (choć lepiej by było kożystać w miarę oszczędnie co bym z torbami nie poszedł:), a gaz można kupić na wjeżdzie do Zielenina po prawej stronie czyli ok 500 metrów przed nami po 45 zł za butlę.

dworekzielenin 
trochę już popisał

Otrzymał 1 piw(a)
Wysłany: 2010-11-03, 15:50   

A jeszcze chciałem poinformować iż w najbliższą sobotę Gościmy Góralską Kapelę w Zieleninie impreza otwarta wstęp 50 zł (w tym orginalna Kwaśnica na żiobrze, Golonko Janosika, oscypki ..... itd ZAPRASZAMY Z CAMPERAMI Ania i Michał

dworekzielenin 
trochę już popisał

Otrzymał 1 piw(a)
Wysłany: 2010-12-13, 21:21   

Witam, :mikolaj O to aktualna lista czyli zostały jeszcze 2 lub trzy miejsca na Campery . Jeśli są jacyś chetni można dopisać sie do listy i wysłać zaliczkę w celu potwierdzenia . Jutro oprócz osób które już sa potwierdzone powpisujemy pozostłe wpłatyt.

1.Tolo-Digli
2. Kurczaki POTWIERDZAMY
3. EKOSMACZKI
4.Bystrzaki POTWIERDZAM
5. ARCADARKA
6. jacekiagatka
7. KOCZORKI ,
8. AUTOJUR
9. maciejhonorata(4 osoby) POTWIERDZAMY
10. Papamila POTWIERDZAM

11.Hutarz Zbigniew (Zibi i Dona) +pokój 2-os POTWIERDZAMY
12. marius (mariusz i agnieszka) + pokój 2-os POTWIERDZAMY

:bigok

dworekzielenin 
trochę już popisał

Otrzymał 1 piw(a)
Wysłany: 2010-12-15, 19:55   

HEJ HO,

Przy załogach pozwoliłem sobie postawic znaczek w postaci ixa:) są toosoby które zrobiły wpłaty, mam jeszcze wpłatę której nie mogę przypisać (Marcin Piaskorski z Szczecina -nie znam Niku ?)

1.Tolo-Digli POTWIERDZAM X
2. Kurczaki POTWIERDZAMY X
3. EKOSMACZKI
4.Bystrzaki POTWIERDZAM X
5. ARCADARKA
6. jacekiagatka POTWIERDZAM X
7. KOCZORKI 2 osoby POTWIERDZAMY X
8. AUTOJUR
9. maciejhonorata(4 osoby) POTWIERDZAMY X

10. Papamila +pokój POTWIERDZAM X
11.Hutarz Zbigniew (Zibi i Dona) +pokój 2-os POTWIERDZAMY X
12. marius (mariusz i agnieszka) + pokój 2-os POTWIERDZAMY X

Jeśli chodzi o ekosmaka jak nie przyjedzie odwołuję Sylwka :oko - Ania liczyła na to że chociaż w salatki bedzie mogła sie zaopatrzyć :) , Hej postarajcie sie koniecznie . Jesli ktoś zrobił wpłatę i go pominełem to niech da znaka- bedziemy szukać.

Pozdrawiamy wszytkich bardzo serdecznie i mam nadzieje ze chociaz częsć weżnie przebrania jak nie wszyscy, ja bede w przebraniu hahaha

dworekzielenin 
trochę już popisał

Otrzymał 1 piw(a)
Wysłany: 2010-12-15, 20:21   

No kiedyś nawet mieliśmy wizję podstawienia pod dworek kół i pojechania na jakiś zlocik :ok

dworekzielenin 
trochę już popisał

Otrzymał 1 piw(a)
Wysłany: 2010-12-15, 20:30   

No i juz sie wyjaśniło Macin to nie marcin tylko Mariusz . W tym pędzie już mi sie imona zomywają ale jest to Mariusz z Agnieszką. Pozdrawiam idziękuje za szybką odpowiedz.

Pozdrawiam

dworekzielenin 
trochę już popisał

Otrzymał 1 piw(a)
Wysłany: 2010-12-15, 20:54   

:mikolaj A i najważniejsze w Zieleninie w tej chwili na Termometrze -24 stopnie !!!

ARCADARKA 
Kombatant

Twój sprzęt: Pojazd specjalny
Piwa: 85/99
Wysłany: 2010-12-16, 11:32   

Witajcie :mikolaj
szkoda ,że mordeczki nie przywitamy z wami Nowego Roku :-/ ,ale nie zawsze jest pierwszy maja :) i musimy zrezygnować :gwm ,za duże koszty tej imprezy :-/ ,w tej chwili każdą złotówczynę oglądamy pod słońce ,muszę dbać o naszą inwestycję , a ona pochłania sporo o czym dopiero teraz się przekonałem :shock: :wyszczerzony: ale jeszcze nie jeden Sylwek przed nami ,otworzymy szampana z Gosiaczkiem i wypijemy za zdrowie wszystkich znajomych z CT

pozdrawiam i życzę miłej zabawy :bigok :bigok :bigok :bigok :bigok

Tolo-Digli 
weteran

Twój sprzęt: Fiat Dukato
Piwa: 29/5
Wysłany: 2010-12-16, 14:25   

Wiecie co mam pomysła zrezygnujmy wszyscy będzie super bo mi też już się nie chce jechać :bylo fajnie :aniolek

ARCADARKA 
Kombatant

Twój sprzęt: Pojazd specjalny
Piwa: 85/99
Wysłany: 2010-12-16, 14:57   

Tolo-Digli napisał/a:
Wiecie co mam pomysła zrezygnujmy wszyscy będzie super bo mi też już się nie chce jechać :bylo fajnie :aniolek

Przyjacielu nie miej mi za złe :-/ wiesz jak was lubimy :bukiet: ,ale przeliczyłem się z inwestycją i musimy oszczędzać ,i to cała prawda ,a wiesz ,że zawsze walę prosto z mostu ,raz z górki ,raz pod górkę :bigok a nie jestem z tych którzy uważają postaw się ,a zastaw się :haha: :haha: nie mam nie jadę :gwm i wcale tego nie wstydzę się :)
Bawcie się i wypijcie zdrówko tych ,którzy nie mogli być ,i nie pisz głupotek ,że ci się nie chce ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,napisałem ,że jeszcze nie jeden sylwek przed nami ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Mutek 
zaawansowany

Twój sprzęt: Ducato Riva
Nazwa załogi: Zibi i Dona
Otrzymał 6 piw(a)
Wysłany: 2010-12-21, 20:19   

Kochani czy na te balety się przebieramy ???bo my się nastawiliśmy,ze tak..a jak Wy?????
Dona

Odpowiedz do tematu