Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Kształt i forma nowoczesnego forum internetowego . ANKIETA

Jak wyobrażasz sobie najlepszą formę CT ?
Posty i tematy związane tylko z kamperem i podróżami
51%
 51%  [ 42 ]
Posty i tematy zawierające sprawy kamperowe , podróżnicze i społecznościowe
48%
 48%  [ 39 ]
Głosowań: 81
Wszystkich Głosów: 81

Autor Wiadomość
CORONAVIRUS 
Kombatant
fan SAN ESCOBAR

Twój sprzęt: IVECO DAILY III
Nazwa załogi: BRAK
Piwa: 566/755
Wysłany: 2013-03-26, 22:54   

Jeszcze ciekawiej by było gdyby ankieta była jawną ... straciłbyś Tadziu powera na jakieś 3 dni ... :lol:

77 oddanych głosów czyli tylu ludzi interesuje się sprawą ... jak mi ktoś sypnie liczbą z licznika ludu CT to wysypki dostanę ...

A nie powinno być tak , nie było by fajnie , gdyby na prośbe o oddanie głosu lud wyłączył choć na chwile polityke w głowie i zwyczajnie nacisnął co dla niego lepsze ??? Kosmos , prawda ? :roll:
Postaw piwo autorowi tego posta

janusz 
Kombatant
Szeryf

Twój sprzęt: Motochata Rimor
Nazwa załogi: TiTi
Piwa: 420/147
Wysłany: 2013-03-26, 23:05   

Adaś to nie jest tak. Większości ludzi nie bardzo interesuje czy forum będzie rozszerzone czy czysto turystyczne. Wchodzą tutaj by poczytać, popisać o karawaningu a "inne" działy tolerują, przecież nie ma nakazu czytania/pisania. Jak ktoś nie jest zainteresowany tematami obocznymi i radzi sobie ze swoimi reakcjami to po jakie licho ma głosować jeżeli nie ma takiego wyboru: "Czytam/piszę w wątkach turystycznych a inne omijam rozumiejąc, że są ludzie których to interesuje".

wbobowski 
Kombatant
moder

Twój sprzęt: Dethleffs Globetrotter I-645 DB Ducato 2,5TDI
Nazwa załogi: Bobosie
Piwa: 354/135
Wysłany: 2013-03-26, 23:38   

No name napisał/a:
4 miejsce rezerwacja dla Wbobowskiego bo też jest adminem :lol:

I znowu nie masz racji.
Adminów jest 2-ch czynnych, trzeci uśpiony, budzony gdy potrzebny.
Reszta Administracji to moderatorzy o dużo mniejszych uprawnieniach bezpośrednich (niżej kolory to pokazują), ale...
w Administracji jest demokracja i o ważniejszych decyzjach decyduje większość ... to tak dla wyjaśnienia tym, co do końca się może nie orientują.

Nasze kamperki

CORONAVIRUS 
Kombatant
fan SAN ESCOBAR

Wysłany: 2013-03-27, 00:02   

Jak kiedyś napiszesz , że w jakiejś sprawie mam rację to zapewne doznam wstrząsu :wyszczerzony: ale z wypowiedzi wnioskuje , że ...jesteś w mniejszości i ...juz się boje o swoje zdrowie :dewil

żartowałem z tą rezerwacją dla Ciebie ...naprawdę :spoko

wbobowski 
Kombatant
moder

Twój sprzęt: Dethleffs Globetrotter I-645 DB Ducato 2,5TDI
Nazwa załogi: Bobosie
Piwa: 354/135
Wysłany: 2013-03-27, 01:08   

No name napisał/a:
żartowałem z tą rezerwacją dla Ciebie ...naprawdę

Tak to też odebrałem

No name napisał/a:
Jak kiedyś napiszesz , że w jakiejś sprawie mam rację

Bardzo bym chciał, ale... to nie ode mnie zależy :szeroki_usmiech

Nasze kamperki

darek 61 
Kombatant

Twój sprzęt: Jumper Odyssee 78
Nazwa załogi: Violetta Darek
Piwa: 146/103
Wysłany: 2013-03-27, 08:22   

Wczoraj kolega @ndrzej poruszył temat społecznościowy na temat nienawiści,zyskując u mnie szacunek.Jeżeli kiedyś przyjadę na zlot to bardzo chętnie usiądę z nim przy wspólnym stoliku i z przyjemnością z nim porozmawiam.Z taką osoba można bez obaw wypić nie tylko kawę.Bez obaw spotkałbym bym się też z naszym kolegą ewangelistą,choć było między nami spięcie,ale unikał bym dyskusji na tematy w których kolega jest bardziej oczytany.Z osobą którą opisuje @ndrzej rozmawiać na tematy społecznościowe nie mam ochoty,ale chętnie posłuchał bym o jego przygodach podróżniczych.Co do wypicia z taką osobą czegoś więcej niż kawy, mówię nie,mogło by się okazać że ta osoba nienawidzi poznaniaków,a i o muzyce nie można by nic powiedzieć,chyba że to by była góralska muzyka.Myślę że na naszym forum tematy społecznościowe są bardzo potrzebne byśmy się poznawali nawzajem a nawet spierali,oczywiście pod kontrolą moderatora.

darek 61 
Kombatant

Wysłany: 2013-03-28, 14:34   

38 jest za,ciekawy jestem ile osób pisało coś na tematy społecznościowe w czasie trwania ankiety i czy ci co są przeciw tego nie czytali.

CORONAVIRUS 
Kombatant
fan SAN ESCOBAR

Wysłany: 2013-03-28, 15:29   

Nalezy chyba założyć , że 41 osób ( wariant pierwszy ) nie czyta ani nie pisze w tematach społecznościowych .... niestety zwykły uzytkownik forum nie ma wglądu w taką statystykę ale Janusz pewnie boki zrywa , nie wyobrażam sobie by było inaczej ...

ciekawośc ludzi "zjada" ;)

rysiol 
stary wyga

Twój sprzęt: Dethleffs RT6844 Renault
Piwa: 80/26
Wysłany: 2013-03-28, 18:57   

Czyżby jakieś wybory miały być na wiosnę, bo jakoś obrodziły badania opinii publicznej.

A tak poważnie nie ma chyba nic miej miarodajnego niż takie ankiety. Jeśli ktoś uważa, iż na forum powinny być tyko tematy kamperowe to znaczy że jest za całkowitą zmianą forum. Obecnie tematy niezwiązane bezpośrednio z kamperowaniem stanowią znaczna część dyskusji. Gdyby postawić pytanie: czy jesteś za gruntowną zmianą forum? Pewnie spora część zwolenników forum czysto kamperowego powiedziałaby nie. Na odpowiedzi respondentów na pewno duży wpływ ma sympatia lub antypatia do osoby która tę ankietę przygotowała. Idę o zakład, że na podobne pytania w ankiecie zorganizowanej przez inną osobę głosy będą układały się inaczej.

Chociaż wydaje mi się,że nie jestem osobą pozbawioną wyobraźni trudno wyobrazić mi sobie jakiekolwiek grono ludzi monotematycznych. Czy ktoś wyobraża sobie księży którzy przy każdym spotkaniu mówią tylko o Bogu, lekarzy którzy rozprawiają tylko o chorobach, wędkarzy którzy nie mają innych tematów niż ryby. Myślę że nie byłoby to już tylko skrzywienie zawodowe, hobby czy pasja, lecz czysty fanatyzm.

CORONAVIRUS 
Kombatant
fan SAN ESCOBAR

Wysłany: 2013-03-28, 19:20   

rysiol napisał/a:
. Na odpowiedzi respondentów na pewno duży wpływ ma sympatia lub antypatia do osoby która tę ankietę przygotowała. Idę o zakład, że na podobne pytania w ankiecie zorganizowanej przez inną osobę głosy będą układały się inaczej.

.

zgadzam się z Toba w 100% i biorę pod uwagę , że wielu z przekory zagłosowało na wariant pierwszy co oczywiscie merytorycznie wzmacnia wariant II ...

na humorki nie ma rady :spoko

darek 61 
Kombatant

Wysłany: 2013-03-28, 20:52   

Wygrał wariant pierwszy może by trzeba choć na tydzień zablokować wszystkie tematy społeczne?

CORONAVIRUS 
Kombatant
fan SAN ESCOBAR

Wysłany: 2013-03-28, 20:58   

darek 61 napisał/a:
Wygrał wariant pierwszy może by trzeba choć na tydzień zablokować wszystkie tematy społeczne?

tydzień może nie ale weekend ...i to ten , świateczny .... fajny pomysł . :spoko

darek 61 
Kombatant

Wysłany: 2013-03-28, 21:02   

Trzeba posypać głowę popiołem,co najmniej tydzień,będziemy za sobą tęsknić.

szymek1967 
Kombatant

Twój sprzęt: VW colorado KARMANN
Nazwa załogi: rodzinka
Otrzymał 35 piw(a)
Wysłany: 2013-03-28, 21:03   

darek 61 napisał/a:
Trzeba posypać głowę popiołem

:shock:

to nie to swieto :-P

eMKa 
Kombatant

Twój sprzęt: Ducato 2,3 09 CAMPERIA
Nazwa załogi: eMKa
Piwa: 296/156
Wysłany: 2013-03-28, 21:06   

No name napisał/a:
rysiol napisał/a:
. Na odpowiedzi respondentów na pewno duży wpływ ma sympatia lub antypatia do osoby która tę ankietę przygotowała. Idę o zakład, że na podobne pytania w ankiecie zorganizowanej przez inną osobę głosy będą układały się inaczej.

.

zgadzam się z Toba w 100% i biorę pod uwagę , że wielu z przekory zagłosowało na wariant pierwszy co oczywiscie merytorycznie wzmacnia wariant II ...

na humorki nie ma rady :spoko

To nieuczciwe z Waszej strony tak określać wszystkich co głosują nie po Waszej myśli, nie osądzajcie wszystkich jedną miarą. Osobiście głosowałem za wariantem pierwszym z obawy że tematy związane z kaperowaniem zostaną w niedługim czasie przesunięte do działu “Na poboczu” resztę zajmie polityka, wiara, żydzi, homoseksualiści i jeszcze coś tam się znajdzie aby skłócić Polaków. Dzięki Bogu łapanie się za klapy na Forum nie przekłada się (jeszcze) w realu, ale “muchy w nosie” na zlotach widać. Wydaje mi się że należy zachować umiar w rozbudowywaniem Forum w kierunku ogólnym.
Fajnie że jest możliwość ignorowania tematu, z którego skwapliwie korzystam.

Wyświetl szczegóły
Odpowiedz do tematu