|
|
|
Kotlina Kłodzka |
| Autor |
Wiadomość |
ZEUS
Kombatant

Twój sprzęt: Roller Team Zefiro 285 TL, 121 kW 2025 r.
Pomógł: 6 razy Dołączył: 08 Paź 2014 Piwa: 67/71 Skąd: Olimp ?
|
Wysłany: 2015-06-21, 11:42
|
|
|
| OldPiernik napisał/a: | | czepiacie się |
ale życzliwie... |
_________________ Uśmiech to magia-powstaje z niczego a cuda zdziała
--
moje kampery:
- campervan Peugeot Boxer - 2011 r.
- Chausson Flash 02 - 2011 r.
- CI Elliot 84 XT - 2017 r.
- Weinsberg 600MG - 2019 r.
- Roller Team Zefiro 285 TL - 2025 r.
 |
|
|
|
 |
wlodo
weteran

Nazwa załogi: wlodo
Pomógł: 12 razy Dołączył: 20 Sie 2014 Piwa: 67/68 Skąd: Witaszyce
|
Wysłany: 2015-06-21, 18:54
|
|
|
Te kopalnie...
Mamy tu naoczny przykład,jak można wypromować coś mało ciekawego...i na tym zarabiać.
Kopalnia złota-szara ponura bez specjalnie ciekawego wnętrza...
Za to z całą otoczką reklam,bilbordów,lodów,gofrów,barów i wszędobylskiego chińskiego badziewia...
Kopalnia uranu-przed nią darmowe parkingi,wnętrze przepiękne,kolorowe,zwiedzane w kilkuosobowych grupach,cisza spokój,brak nawet jednego straganu,PUSTO !
A właśnie tu powinno być dużo ludzi.
Takie było nasze odczucie po wizycie w tych miejscach |
|
|
|
 |
OldPiernik
stary wyga

Pomógł: 4 razy Dołączył: 16 Gru 2008 Piwa: 50/19 Skąd: Kraków
|
Wysłany: 2015-06-21, 21:48
|
|
|
| wlodo napisał/a: | Te kopalnie...
Mamy tu naoczny przykład,jak można wypromować coś mało ciekawego...i na tym zarabiać.
Kopalnia złota-szara ponura bez specjalnie ciekawego wnętrza...
Za to z całą otoczką reklam,bilbordów,lodów,gofrów,barów i wszędobylskiego chińskiego badziewia...
Kopalnia uranu-przed nią darmowe parkingi,wnętrze przepiękne,kolorowe,zwiedzane w kilkuosobowych grupach,cisza spokój,brak nawet jednego straganu,PUSTO !
A właśnie tu powinno być dużo ludzi.
Takie było nasze odczucie po wizycie w tych miejscach |
A myślałem, że to tylko moje odczucie
Ale mówiąc poważnie - wszechobecna komercha tak nas wytresowała, że podoba nam się to, co zostanie odpowiednio naświetlone, pojedziesz tam, gdzie są duże drogowskazy. Tam gdzie ich nie ma - pies z kulawą nogą nie zagląda. |
_________________ Życie jest za krótkie na siedzenie w domu i zazdroszczenie innym. |
|
|
|
 |
wlodo
weteran

Nazwa załogi: wlodo
Pomógł: 12 razy Dołączył: 20 Sie 2014 Piwa: 67/68 Skąd: Witaszyce
|
Wysłany: 2015-06-21, 22:24
|
|
|
Witaj w klubie...
Nigdy nie lubiłem prostych ścieżek...
Podążanie obok "dedykowanego"szlaku jest zdecydowanie ciekawsze...
Wielokrotnie ...wyznaczone własne ścieżki przyniosły wiele radości i satysfakcji...
Dobrze ,że ludzie piszą o swoich odczuciach,doznaniach,mamy możliwość wyboru co warto zobaczyc !
Witaj przygodo na własnym szlaku!!! |
|
|
|
 |
feonas90
początkujący forumowicz
|
Wysłany: 2015-06-22, 11:53
|
|
|
Super relacja bardzo miło się czytało. Kotlina kłodzka to piękne miejsce i warte zwiedzenia |
|
|
|
 |
grzegorz_wol
weteran
Twój sprzęt: Knaus 595 '98
Nazwa załogi: powolniaki
Pomógł: 7 razy Dołączył: 20 Kwi 2015 Piwa: 83/65 Skąd: Piła
|
Wysłany: 2015-07-06, 22:22
|
|
|
| Ja również dziękuję za relacje która była bardzo pomocna przy planowaniu wypadu w Kotlinę K. Miałem tylko dziwną dla mnie (bo ja jeśli chodzi o doświadczenie z kamperowaniem to szczeniakiem jestem) przygodę z kempingiem w Kudowie. Zadzwoniłem tam wcześniej z drogi z pytaniem czy jest wolne miejsce na kampera i czy będę mógł zrobić tam jego serwis . Pan odpowiedział twierdząco. Po przybyciu na miejsce okazało się że wodę zaczerpnąć można, wylać szarą z łaski a kota nie. Poprosiłem o zwrot pieniędzy i pojechałem do Polanicy. Tam bez problemu załatwiłem serwis na kempingu. Może zamiast zwrotu "serwis kampera" lepiej dopytać się o wszystko osobno tj zatankowanie i wylanie wody i kota? |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|