|
|
Przesunięty przez: janusz 2009-01-19, 11:40 |
Moc silnika |
| Autor |
Wiadomość |
WINNICZKI
Kombatant
Twój sprzęt: przyczepka n-126d
Nazwa załogi: Ania i Tomasz
Pomógł: 7 razy Dołączył: 30 Paź 2007 Piwa: 76/86 Skąd: Krakow
|
Wysłany: 2008-12-16, 23:44
|
|
|
OK. |
_________________ Sympatyk. Nie musisz mieć w życiu wszystkiego. Wystarczy , że masz osobę , która jest dla Ciebie wszystkim.
 |
|
|
|
 |
TomekW
weteran

Twój sprzęt: bezdomny :(
Pomógł: 7 razy Dołączył: 20 Mar 2007 Piwa: 29/5 Skąd: Kraków
|
Wysłany: 2008-12-17, 00:37
|
|
|
| WINNICZKI napisał/a: | | Lepiej ściągnąć 2.5 TDi i zamienić |
Spróbuj zaglądnąć na złom w Gaju (po wschodniej stronie "Zapiekanki"). Ściągają tam "angliki" na części (same "ryjki" bez paki), kupowałem u nich parę gratów do mojego Ducato.
Swoją drogą 2,5 TDI to niezły motorek, mocny, zrywny, przyzwoite spalanie, tylko nieco smrodliwy... ale za to bez elektroniki! Jeżeli chcesz zobaczyć i spróbować, służę pomocą; ujeżdżam takiego na co dzień. |
|
|
|
 |
WINNICZKI
Kombatant
|
Wysłany: 2008-12-19, 22:42
|
|
|
Witam, i jak tam z moim zamówieniem.Panie Stefanie czy zderzak już czeka przygotowany do wysyłki? Ile będzie mnie kosztować ta przyjemność? :-D |
_________________ Sympatyk. Nie musisz mieć w życiu wszystkiego. Wystarczy , że masz osobę , która jest dla Ciebie wszystkim.
 |
|
|
|
 |
MirekM
weteran Piękny inaczej

Twój sprzęt: Bürstner Quadro IT674G
Pomógł: 1 raz Dołączył: 27 Lis 2007 Piwa: 20/9 Skąd: Stettin
|
Wysłany: 2008-12-19, 23:01
|
|
|
| WINNICZKI napisał/a: | jestem byłym zawodnikiem motocyklowym |
No to zapraszam do aktywnego udziału w Motor CamperTeam. A tak poza tym, to z Twojego nicka nie wynika, abyś był demonem szybkości.
| WINNICZKI napisał/a: | | jak się chce to zawsze się da.Tylko kwestia czasu ile to potrwa. |
Oj, nie zawsze. A jak już, to często zbyt krótko. |
_________________ Mirek ze Szczecina
I znowu jeden post więcej
Nie kłóć się z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a później pokona doświadczeniem.
www.shippol.pl www.uszczelki-cnc.pl
 |
|
|
|
 |
WINNICZKI
Kombatant
|
Wysłany: 2008-12-20, 23:51
|
|
|
Faktycznie ,nie wynika.A kto powiedział ,że startowałem w wyścigach.Jest tyle dyscyplin sportu motocyklowego:np.Trial :-D Nikt z tych zawodników nie jest demonem szybkości.Mój nick jednak bardziej pasuje do camperka Fiat Burstner 2.5D z 90 roku,też nie należy do demonów prędkości.Prawda natomiast jest taka ,że ponieważ nie wstydzę się swojego nazwiska jest to tylko liczba mnoga od niego :-D .Jakie to proste .A co do zaproszenia chętnie skorzystam .Pozdrowienia |
 |
|
|
|
 |
silny
Kombatant czlonek KBP
Twój sprzęt: był Jumper slideout , Hymerb524 , jest PILOTE
Pomógł: 10 razy Dołączył: 07 Wrz 2011 Piwa: 51/50 Skąd: PSL z nad Warty
|
Wysłany: 2012-01-06, 18:29
|
|
|
odgrzeje kotleta mialem bowiem mase czasu i bylem spenetrowac camperki wszelkiej masci w strefie cenowej tak niskiej ze niektorzy twierdza ze mozna za to kupic zlom z dokumentami a nie kampera i tylko jedna sprawa nie daje mi spokoju
jak to jest z ta moca silnika 2.5 d
lat do tylu 15 jezdzilem skrzyniowym ducato w mojej 1 pracy ale wspominam go tylko glosno ale nie slabo a tu porazka max. i to do tego stopnia ze jak chcialem ruszyc jednym ktory zaladowany byl jak skladzik rupieci to z 10 razy wbijalem bieg bo myslalem ze ruszam z 3-ki |
_________________ ----------------------------------------------------------
gazuuuu , muszę się pośpieszyć żeby mieć więcej czasu na dalszy pośpiech........
--------------------------------------------------------
 |
|
|
|
 |
WINNICZKI
Kombatant
|
Wysłany: 2012-01-06, 19:04
|
|
|
To musiało być z nim bardzo źle.Normalnie kamperek z jedynki rusza bardzo żwawo ,często ruszam ,jak jest pusty lub delikatnie sie toczy z dwójki i bez żadnego problemu. |
 |
|
|
|
 |
sławek w.
stary wyga

Twój sprzęt: Fiat Ducato Dethleffs
Nazwa załogi: Sławek W
|
Wysłany: 2012-01-13, 21:52
|
|
|
| WINNICZKI napisał/a: | To musiało być z nim bardzo źle.Normalnie kamperek z jedynki rusza bardzo żwawo ,często ruszam ,jak jest pusty lub delikatnie sie toczy z dwójki i bez żadnego problemu. |
Potwierdzam. Z jednym zastrzeżeniem, że jestem świeżo po wymianie silnika z 1,9td na 2,5td (ile koników ? - nie wiem). Różnica w mocy, przyspieszaniu i elastyczności znaczna. Poprzedni również mógł i nieraz ruszał z dwójki. |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|