|
|
Przesunięty przez: janusz 2013-12-31, 13:29 |
EBRO - rekordy 2009 lipiec (PAGAS I BLACK CADILLAC) |
Autor |
Wiadomość |
Edmund
początkujący forumowicz
|
Wysłany: 2009-11-14, 23:46
|
|
|
Normalnie jesteście żałośni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tylko KURCZAKI to ludzie.
Szacunek wielki dla KURCZAKÓW, plus piwo. |
|
|
|
 |
KOCZORKA
Kombatant

Twój sprzęt: Adria
Pomogła: 1 raz Dołączyła: 24 Wrz 2008 Piwa: 21/22
|
Wysłany: 2009-11-16, 16:55
|
|
|
emek napisał/a: | Tylko KURCZAKI to ludzie. |
A ja myślałam, że kurczaczki to drób?? emek napisał/a: | Normalnie jesteście żałośni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Chyba masz emek rację...jesteśmy.
Mam nadzieję, że jesteś przeciwnikiem jedzenia "mięska" i wcinasz "roślinki".
Popieram , chociaż sama wcinam mięcho.
Pozdrówka dla Pagasika i innych "sadystów". Pawciu, Ty też jesz mięcho. |
_________________ "Żyj tak, abyś po latach mogła powiedzieć-przynajmniej się nie nudziłam". |
|
|
|
 |
KOCZORKA
Kombatant

|
Wysłany: 2009-11-16, 17:01
|
|
|
KURCZAKI napisał/a: | Koczorko - nie jestem drobiem , udowodnię Ci to jak się zobaczymy , chyba , że nie chcesz ... |
Chcę, chcę.
Lubię Cię Kurczaczku. |
_________________ "Żyj tak, abyś po latach mogła powiedzieć-przynajmniej się nie nudziłam". |
|
|
|
 |
Tadeusz
Administrator CamperPapa

Twój sprzęt: Fiat Talento Hymercamp
Nazwa załogi: Kucyki
Pomógł: 16 razy Dołączył: 06 Lis 2007 Piwa: 1595/2326 Skąd: Otwock
|
Wysłany: 2009-11-16, 18:35
|
|
|
KURCZAKI napisał/a: | Koczorko - nie jestem drobiem , udowodnię Ci to jak się zobaczymy , chyba , że nie chcesz ... |
KOCZORKA napisał/a: | Chcę, chcę. |
Jolu i Rafale! Jak wy ich upilnujecie??? |
_________________ W życiu najlepiej jest, gdy jest nam dobrze i źle. Kiedy jest tylko dobrze - to niedobrze.
Ks. Jan Twardowski.
 |
|
|
|
 |
KOCZORKA
Kombatant

|
Wysłany: 2009-11-16, 22:54
|
|
|
KURCZAKI napisał/a: | ojjjjjjjjjjj , działo się będzie . |
Pewnie, że się będzie działo.
I chcę, chcę się napić kielicha też i z panią Kurczakową.
Koczor by mi dał, za to obieranie ziemniaków. |
|
|
|
 |
Black Cadillac
trochę już popisał a dużo można się od niego dowiedzieć.

Twój sprzęt: FORD-BENIMAR 496 NK
Nazwa załogi: K1-Agata i Janusz
Dołączył: 27 Kwi 2009 Postawił 1 piw(a) Skąd: Kąty Wrocławskie
|
Wysłany: 2010-01-30, 15:17
|
|
|
Przeczytałem to wszystko co się w waszych głowach uroiło [piszę tu do tych co wiedzą, że do nich piszę]. Więc tak: NIE BĘDZIEMY WYPUSZCZAĆ ZŁOWIONYCH RYB, BĘDZIEMY ZABIJAĆ I ZOSTAWIAĆ WSZYSTKIE NADWYMIAROWE RYBY, KTÓRYCH NIE DA SIĘ SKONSUMOWAĆ BO MAJĄ ZA DUŻO MIĘCHA. BĘDZIEMY ZOSTAWIAĆ NA BRZEGU RZEKI ZABITE RYBY, ZEBY NIE MOGŁY SOBIE UPRZYTOMNIĆ TEGO, ŻE SIĘ MĘCZYŁY PODCZAS SZYBKIEGO HOLU. BĘDZIEMY RÓWNIEŻ UKATRUPIAĆ NIEWYMIAROWE RYBY [DLA NIEWTAJEMNICZONYCH: NIEWYMIAROWA RYBA TO TA ZA MAŁA DO KONSUMCJI] BĘDZIEMY JE UKATRUPIAĆ, ŻEBY NIE ŻYŁY W STRESIE PO WYPUSZCZENIU DO WODY. Przyrzekam, że: będziemy jeść tylko ryby, które są takie na wielkość, że będziemy w stanie je skonsumować nie zostawiając nikomu resztek po uczcie. Łowiąc od dzisiaj będę umieszczał tę informację na karteczce zawieszonej obok haczyka przy wędce i niech sobie rybka przeczyta, zanim się zdecyduje na branie. Dla nieczytatych rybek będzie również informacja rysunkowa. NIECH RYBY WIEDZĄ, ŻE I TAK W ŁEB, I TAK W ŁEB, BEZ RÓŻNICY WIEKOWEJ. Nie widzę innej opcji wędkarstwa. Chciałbym, żeby ryby wiedziały o tym,że ja bardzo lubię jeść ich mięso, ale...... nie będę jadł rybek 2cm-rowych, ani też potworów, których nie da się przejeść. Wszystkim nie dającym się zjeść za jednym posiłkiem rybkom, mówię stanowcze NIE. WON od mojego haczyka, bo ukatrupię i wyrzucę w krzaki. Nie będę ani czty tolerancyjny od dzisiaj. Nie będzie już twierdzenia: ta rybka jest za duża i lepiej ją wypuścić, bo i tak całej nie zjemy, a ona żyjąc urodzi nam dużo małych rybek, które, jak dorosną sprawią radość na niejednej patelni itd. PO PROSTU WSZYSTKO ZŁAPANE NA WĘDKĘ TRZEBA UBIĆ I TERAZ ZDECYDOWAĆ: JEMY CZY WYWALAMY W KRZAKI. JAK W KRZAKI, TO FOTKA I W KRZAKI, NIE DAJ BOŻE DO WODY, BO RYBKA ZACZNIE MYŚLEĆ, ŻE NIE BYŁA ZŁAPANA NA PATELNIĘ, TYLKO DO ZROBIENIA SESJI FOTOGRAFICZNEJ, A W DODATKU JESZCZE JĄ DO WODY WYPUSZCZONO, ŻEBY MOGŁA SOBIE TO WSZYSTKO POWSPOMINAĆ, JAK TO JĄ MĘCZONO, JAK MUSIAŁA ROBIĆ UŚMIECH DO ZDJĘCIA, A PATRZEĆ W LEWO, ALBO W PRAWO, A ZAMACHAĆ OGONKIEM. A więc nie wypuszczamy, nie darujemy życia, walimy w łeb każdą rybę i decydujemy jemy, czy w krzaki. Niech sobie rybki wiedzą, z wędkarzami nie ma żartów, więc lepiej do haczyka i przynęty się nie zbliżać, bo to sadyści i powrotu do wody już nie ma. Każda złowiona ryba trafia, albo na patelnię, albo w krzaki. No możeże jest to złota rybka, ale to też z tymi trzema życzeniami, to znowu jakiś sadyzm, ale to już nie ta bajka. |
Ostatnio zmieniony przez Black Cadillac 2010-01-31, 23:12, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
ekosmak.dabrowska
weteran

Twój sprzęt: Ford Transit 94' Rimor
Nazwa załogi: Dziubki
Pomógł: 2 razy Dołączył: 18 Sty 2009 Piwa: 26/111 Skąd: toruń
|
Wysłany: 2010-01-30, 20:02
|
|
|
To się nazywa "odświeżyć" temat |
_________________ Jak chcesz rozśmieszyć Pana Boga to opowiedz Mu
o swoich planach |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|