To samo można powiedziec o wszystkich podrózach .
Wszystko można zobaczyc w internecie .
Po co sie żenic jak wiele innych kobiet można dziennie oglądac w internecie ,po co jesć jak są ładne fotki obiadowe w internecie ? i.t.p.
Internet jest dobry na wszystko ?
Artanek ty nie paniał aluzji.
Ten post to nawiązanie do wypowiedzi Bajagi.
Przepraszam cie .Ja odniosłem sie do treści zdania i do aluzji za którą sie ta treśc kryje .W skrócie można napisac tak jak ci sie nie podobają Pipki jedz na rybki .Już nie raz tu pisano że jeden lubi zabytki i jego trasy tylko są na takim szlaku a drugi by tylko siedział w głuszy lesnej z przyrodą na bezludziu .Ja tam należe do jednych i drugich .Uwielbiam szlak zabytków a jak mam ich przesyt moge siedziec mieśiącami w lesie .Zwykle zawsze mi sie to udaje.Kolega opisał pięknie ziemie Lubartowską i uważam na przykład że by mi swietnie pasowała .Osobie której nie podobał sie opiś i wartości oraz zalety tego regionu nic nie przeszkadza jak przeczytac inne wyprawy które go zafascynułują.Nie pisze tego przez złośliwośc ale tak już natura nas stworzyła i tacy będziemy.Nie możemy na przykład narzucac innym to co nas interesuje a wszystko inne to be.
Twój sprzęt: Dethleffs RT6844 Renault Pomógł: 2 razy Dołączył: 30 Wrz 2008 Piwa: 94/28 Skąd: Lubartów
Wysłany: 2014-02-15, 22:46
Coś dla wodniaków. Trochę szkoda, że filmik nie obejmuje Wieprza od samego początku, czyli od Roztocza. Obecnie prawie cała rzeka jest spławna i dość dobrze oznaczona. Projekt szlaku kajakowego jest dość świeży. Niedługo ma się ukazać przewodnik w formie papierowej.
Twój sprzęt: RAPIDO M66
Nazwa załogi: kampernik
Wysłany: 2014-12-17, 11:02
Jako dzieciak każde wakacje spędzałęm w okolicach Lubartowa (Nowodwór), na wsi, u Babci. I faktycznie, jest w tych okolicach coś ujmującego, nieistniejącego gdzie indziej. Hmm, ludzie też są inni. Na co dzień mieszkam na drugim krańcu Polski, przy granicy z Niemcami, i każdy wyjazd do Nowodworu była dla mnie jak podróż do dalekiej uroczej krainy. W przyszłym roku chcę zabrać tam swoje dzieci, ciekaw jestem czy na nie ten urok również zadziała...
Twój sprzęt: Dethleffs RT6844 Renault Pomógł: 2 razy Dołączył: 30 Wrz 2008 Piwa: 94/28 Skąd: Lubartów
Wysłany: 2015-07-31, 21:29
Gdyby ktoś jeszcze miał wątpliwości jakie jest najlepsze miejsce na wakacje to niech posłucha co wybrali Japończycy z Toyoty https://youtu.be/4Wk3-7CUkYQ
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum