Twój sprzęt: przyczepka n-126d
Nazwa załogi: Ania i Tomasz Pomógł: 7 razy Dołączył: 30 Paź 2007 Piwa: 76/84 Skąd: Krakow
Wysłany: 2012-01-16, 23:34
Wyprawa super ,gnębi mnie jednak pytanie czy nie lepiej by sie wam jechało w takim terenie na kostce , a nie oponą typu enduro. Wiem ,że dojazd pokonuje sie po asfalcie i kostka jest uciążliwa, ale patrząc ile gleb zaliczyliście w terenie pojechał bym na dojazdówce jednak na kostce. W innym wątku widziałem ,że nie wszyscy jechali na oponach enduro.
_________________ Sympatyk. Nie musisz mieć w życiu wszystkiego. Wystarczy , że masz osobę , która jest dla Ciebie wszystkim.
Nazwa załogi: Nomada-team
Wysłany: 2012-01-17, 07:48
WINNICZKI napisał/a:
Wyprawa super ,gnębi mnie jednak pytanie czy nie lepiej by sie wam jechało w takim terenie na kostce , a nie oponą typu enduro. Wiem ,że dojazd pokonuje sie po asfalcie i kostka jest uciążliwa, ale patrząc ile gleb zaliczyliście w terenie pojechał bym na dojazdówce jednak na kostce. W innym wątku widziałem ,że nie wszyscy jechali na oponach enduro.
Z tego co pamiętam, to wszyscy jechaliśmy na kostkach, może nie takich crossowych ale nawet ostrych.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum