|
|
fiat kraków |
Autor |
Wiadomość |
frape
weteran

Twój sprzęt: Fiat 2.8idTD MultiCamp EVO II Possl
Nazwa załogi: osiołek
Pomogła: 2 razy Dołączyła: 20 Gru 2009 Piwa: 115/53 Skąd: Gliwice
|
Wysłany: 2012-01-26, 10:21 fiat kraków
|
|
|
Witam
Czy ktoś byłby w stanie pomóc w obejrzeniu samochodu (fiat) w sobotę rano w Krakowie.
Z góry dziękuję za informacje na pw.
I przy okazji pytanie - do tej pory auto miało jedynie OC czy do ubezpieczenia AC w PZU jest konieczna teraz wycena przez rzeczoznawcę? czy też agent po prostu wpisuje kwotę na jaką chce się auto ubezpieczyć?
pozdrawiam |
_________________ http://osiolkiemprzezswiat.blogspot.com
https://www.facebook.com/...474314219380151
 |
|
|
|
 |
WINNICZKI
Kombatant
Twój sprzęt: przyczepka n-126d
Nazwa załogi: Ania i Tomasz
Pomógł: 7 razy Dołączył: 30 Paź 2007 Piwa: 76/84 Skąd: Krakow
|
Wysłany: 2012-01-26, 18:19
|
|
|
Możliwe,ze będę miał czas.W którym miejscu jest ten kamperek? |
_________________ Sympatyk. Nie musisz mieć w życiu wszystkiego. Wystarczy , że masz osobę , która jest dla Ciebie wszystkim.
 |
|
|
|
 |
seba1
doświadczony pisarz
Nazwa załogi: seba1
|
Wysłany: 2012-01-26, 18:46
|
|
|
frape napisał/a: | I przy okazji pytanie - do tej pory auto miało jedynie OC czy do ubezpieczenia AC w PZU jest konieczna teraz wycena przez rzeczoznawcę? czy też agent po prostu wpisuje kwotę na jaką chce się auto ubezpieczyć? |
Do ubezpieczenia AC jak sie nie myle to bedziesz musiał pofatygować się tym pojazdem aby agent mógł zrobić zdjęcia autka |
_________________ pozdrawiam seba |
|
|
|
 |
frape
weteran

Twój sprzęt: Fiat 2.8idTD MultiCamp EVO II Possl
Nazwa załogi: osiołek
Pomogła: 2 razy Dołączyła: 20 Gru 2009 Piwa: 115/53 Skąd: Gliwice
|
Wysłany: 2012-01-26, 18:58
|
|
|
seba1 napisał/a: | frape napisał/a:
I przy okazji pytanie - do tej pory auto miało jedynie OC czy do ubezpieczenia AC w PZU jest konieczna teraz wycena przez rzeczoznawcę? czy też agent po prostu wpisuje kwotę na jaką chce się auto ubezpieczyć?
Do ubezpieczenia AC jak sie nie myle to bedziesz musiał pofatygować się tym pojazdem aby agent mógł zrobić zdjęcia autka |
zdjęcia to wiem
ale powiedzieli nam, że jako że auto specjalne to potrzebna jest wycena rzeczoznawcy bo nie wiedzą ile to może kosztować i jak je wyceniać - dlatego pytam czy faktycznie potrzebna czy naciągają |
_________________ http://osiolkiemprzezswiat.blogspot.com
https://www.facebook.com/...474314219380151
 |
|
|
|
 |
seba1
doświadczony pisarz
|
Wysłany: 2012-01-26, 19:40
|
|
|
no sory ale nawet nic wcześniej nie było wspomniane co to to, oprócz tego że Fiat. a co do wyceny to niestety nie wiem . Przy ubezpieczaniu przyczepki na AC to chcieli tylko zdjęcia, nawet przyczepki nie widzieli. Porobiłem zdjęcia, posłałem @ i pojechałem po papier, i temat był załatwiony |
|
|
|
 |
Yans
weteran wielbiciel pieczonych pyrek, grilla i wędzenia

Pomógł: 4 razy Dołączył: 03 Sty 2009 Piwa: 106/1696 Skąd: Pobiedziska
|
Wysłany: 2012-01-26, 19:54
|
|
|
Poprzedni właściciel mojego kampióra ,aby mieć AC w PZU musiał zainstalować autoalarm i zrobić wycenę przez rzeczoznawcę... Ja poszedłem jego drogą. Tak było w 2009 roku... |
_________________ Praca jest najgorszą formą spędzania wolnego czasu....
A każdy dzień jest raz w życiu...
Każdy, kto porzuci kota w następnym wcieleniu jest myszą.
Tomek
 |
|
|
|
 |
seba1
doświadczony pisarz
|
Wysłany: 2012-01-26, 20:16
|
|
|
Może tak jest przy kampiórkach (a o tym jest temat przecież), ale ja w 2010r ubezpieczałem cepke na AC przed wyjazdem do Chorwacji i nie trza było takich cyrków |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|