Skorpion Kombatant Normalny inaczej wariatek stary wyga
Twój sprzęt: Starocie urzadzenie kampero-podobne
Nazwa załogi: Skorpion Pomógł: 24 razy Dołączył: 17 Lip 2008 Piwa: 280/1357 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2013-01-30, 13:03
Rock jest ciężkim gatunkiem muzycznym a wywodzący się z niego rock and roll jest bardziej tanecznym gatunkiem muzycznym. Ale i tak oba gatunki sa w pewnym stopniu powiazane z muzyka klasyczna. Ale to jest moje odczucie
_________________ Pozdrawiam.
Polak gorszego sortu
Wódka z lodem szkodzi na nerki.Rum z lodem niszczy wątrobę.Whisky z lodem atakuje serce.Gin z lodem rozwala mózg.Cola z lodem demoluje zęby.
Oznacza to,że lód szkodzi w zasadzie na wszystko.
Skorpion Kombatant Normalny inaczej wariatek stary wyga
Twój sprzęt: Starocie urzadzenie kampero-podobne
Nazwa załogi: Skorpion Pomógł: 24 razy Dołączył: 17 Lip 2008 Piwa: 280/1357 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2013-01-30, 15:55
Żeby kijki polamal albo cosik innego preca to nie zdrowe
Twój sprzęt: Była - Niewiadów n126
Nazwa załogi: Tracki Pomógł: 5 razy Dołączył: 03 Maj 2009 Piwa: 89/10 Skąd: Krosno
Wysłany: 2013-01-30, 16:29
Skorpion napisał/a:
Rock jest ciężkim gatunkiem muzycznym a wywodzący się z niego rock and roll jest bardziej tanecznym gatunkiem muzycznym. Ale i tak oba gatunki sa w pewnym stopniu powiazane z muzyka klasyczna. Ale to jest moje odczucie
A nie masz racji gdyż jest odwrotnie: Rock (ang. skała, kołysać się) – ogólna nazwa całego szeregu stylów muzycznych, wywodzących się z rock and rolla oraz rhythm and bluesa i bluesa.
_________________ „Panie, daj mi siłę, abym zmienił to, co zmienić mogę; daj mi cierpliwość, abym zniósł to, czego zmienić nie mogę, i daj mi mądrość, abym odróżnił jedno od drugiego.” - Marek Aureliusz
Twój sprzęt: Motochata Rimor
Nazwa załogi: TiTi Pomógł: 25 razy Dołączył: 14 Sty 2007 Piwa: 420/147 Skąd: Pajęczno, łódzkie
Wysłany: 2013-01-30, 17:04
Cytat:
Janusz weź narty,idź na stok,przewietrz głowę
Marku, to jest bardzo ważny problem. Z tym związane są między innymi cechy ludzkiego charakteru i moja przyszłość. Po 70 - siatce zamierzam wpaść w nałóg alkoholowy i trochę po ćpać, w związku z tym nie wiem czy zostać "rockowcem" czy "rockendrolowcem"
_________________ Nie dyskutuj z głupcem – ludzie mogą nie zauważyć różnicy!
Twój sprzęt: Motochata Rimor
Nazwa załogi: TiTi Pomógł: 25 razy Dołączył: 14 Sty 2007 Piwa: 420/147 Skąd: Pajęczno, łódzkie
Wysłany: 2013-01-30, 17:13
Cytat:
a dlaczego taki wąski zakres wyboru Januszku ???
A o jaki rodzaj muzyki dałoby się rozszerzyć?
Po prostu ten podział mnie nurtuje, wole być rockendrolowcem/rockowcem/rockersem niż leśnym dziadkiem.
A czy Wy zawsze musicie zmieniać temat?
Żadne biesiadne bo to LD śpiewają.
_________________ Nie dyskutuj z głupcem – ludzie mogą nie zauważyć różnicy!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum