Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Hobby Premium Van
Autor Wiadomość
joko 
Kombatant

Twój sprzęt: Rapido i96M
Piwa: 546/45
Wysłany: 2013-06-17, 19:49   Hobby Premium Van

Chciałbym zapytać, czy ktoś na forum ma jakieś doświadczenia z Hobby Premium Van ?
Szukam czegoś odpowiedniego dla rodzinki i ten model zainteresował mnie najbardziej.
Generalnie stosunkowo niewiele jest necie informacji , ponad to co podaje producent.
W Polsce nie ma go na stanie żaden dealer, więc aby pomacać przed kupnem pewnie trzeba będzie pojechać do sąsiadów, ale może ktoś ma , widział, słyszał coś dobrego lub złego na jego temat.
Myślę o wersji na Renault Master, 2,3, 150km, model HGF.
Załoga będzie się składała z 3 osób ( żona, ja i syn lat 17), wiec ta wersja z poprzecznym łóżkiem w sypialni i drugim opuszczanym z sufitu, jest optymalna. Syn pewnie za jakiś czas nie bedzie chciał już wakacji spędzać ze staruszkami , więc docelowo na dwie osoby.
Planowane zastosowanie, to wycieczki po europie w okresie wakacji, oraz krótkie weakendowe wypady w Polskę w okresie od wczesnej wiosny do późnej jesieni (zima odpada)?
Doradźcie lub odradźcie , zależnie od tego ile faktycznie warty jest ten model.
Postaw piwo autorowi tego posta

Odpowiedz do tematu