Wysłany: 2013-07-22, 13:38 Bory Tucholskie-prośba o namiary na fajne miejsce
Witam
Chcielibyśmy spędzić kilka dni w Borach Tucholskich,póki co siedzimy i przeglądamy internet.
A może ktoś był w godnym polecenia miejscu-chodzi nam o cisze i spokój,blisko wody w ładnym otoczeniu.Nie przepadamy za tłumem i dyskotekami ,które są w większości ośrodków.
Sanitariaty i inne wygody nie są nam potrzebne,super jak można tylko zrzucić ścieki.
Nazwa załogi: FiveStars Pomógł: 4 razy Dołączył: 22 Lut 2012 Piwa: 107/7
Wysłany: 2013-07-22, 13:50 Re: Bory Tucholskie-prośba o namiary na fajne miejsce
Aleksandra napisał/a:
Witam
Chcielibyśmy spędzić kilka dni w Borach Tucholskich,póki co siedzimy i przeglądamy internet.
A może ktoś był w godnym polecenia miejscu-chodzi nam o cisze i spokój,blisko wody w ładnym otoczeniu.Nie przepadamy za tłumem i dyskotekami ,które są w większości ośrodków.
Sanitariaty i inne wygody nie są nam potrzebne,super jak można tylko zrzucić ścieki.
Zobacz zajazd fojutowo, niedaleko Tucholi. Nie ma jeziora, jest rzeka+kajaki, duży plac zabaw, od sierpnia baseny.
_________________ Pozdrawiam,
Bajaga&Instruktori
Ostatnio zmieniony przez Bajaga 2013-07-22, 13:51, w całości zmieniany 1 raz
Twój sprzęt: Laika ecovip3009
Wysłany: 2013-07-22, 14:41
Polecam
1. Kemping Świt koło Tucholi (rzeka, kajaki, cicho)
2. Małe Sforne Gacie - dwa kempingi bardzo fajne
3. Woziwoda - duży kemping nad rzeką
4. Gostynin Nogawica - duuuży kemping nad zalewem koronowskim PTTK więc stan mizerny - ale dla Kampera miejsce fajne
Twój sprzęt: HYMER Exis-i 562 Pomógł: 4 razy Dołączył: 11 Sie 2008 Piwa: 215/47 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2013-07-22, 17:03
W Swornychgaciach staliśmy za free na parkingu przy plaży gminnej. Współrzędne gogle maps: 53.854855, 17.502076. Miejscówka z widokiem na jezioro. Kąpielisko, pomost, mały amfiteatr, szkoła windserfingu, toi-toiki.
Twój sprzęt: Fiat Ducato Rimor Pomógł: 6 razy Dołączył: 03 Paź 2009 Piwa: 356/23 Skąd: Wrocław
Wysłany: 2013-07-22, 20:39
w tamtym roku jadąc po rodzinę nad morze wyruszyłem wcześniej i zatrzymałem się w zajeździe Babilon (http://www.zajazdbabilon.pl/) droga wojewódzka 212.
zapytana panienka w recepcji nie miała pojęcia czy można stanąć kamperem, natomiast właściciel, skasował mnie 10zł za dobę za stanie i podłączenie do prądu.
spędziłem tam trzy dni, okolica wspaniała.
fajne dróżki asfaltowe do wycieczek rowerowych.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum