Renault Trafic... |
Autor |
Wiadomość |
cosmos
początkujący forumowicz
Twój sprzęt: Renault Trafic
|
Wysłany: 2013-09-17, 18:21 Renault Trafic...
|
|
|
Witam wszystkich-od niedawna jestem posiadaczem leciwego już (1994 r.) Trafika w wersji campingowej. Nawiąże kontakt z posiadaczami tego modelu w celu wymiany doświadczeń.
Pomimo że poprzedni właściciel powiedział że auto nie posiada ogrzewania postojowego, coś tam w kąciku odkryłem i nawet dmucha. Tylko czy to jest ogrzewanie postojowe czy jakaś nagrzewnica dodatkowa, marka Sirokko. Prosze o pomoc.
ps; ponieważ z jakichś powodów nie mogę dodać ogłoszenia w dziale sprzedaż więc tutaj; sprzedam toalete turystycznę, przenośną w stanie b. dobrym, zalana nowym płynem i troche na zapas. cana 125 zł. Odbiór w grodzisku Maz. lub wysyłka kurierem. Na życzenie podeśle fotki. |
|
|
|
 |
kodi
weteran
Nazwa załogi: kodin@poczta.onet.pl
Pomógł: 3 razy Dołączył: 02 Lis 2011 Piwa: 35/9 Skąd: Miszewko, k. 3city
|
Wysłany: 2013-09-17, 19:29
|
|
|
witam.
Co do Renault nie pomogę.
Mnie to ani ziębi ani grzeje, ale zostaniesz ładnie poproszony by się przedstawić w odp. dziale.
A ogłoszenia dać nie możesz bo w regulaminie tego działu jest:
"...Umieszczać ogłoszenia mogą jedynie osoby mające pewien staż na naszym forum.
Osoby te muszą legitymować się pewnym minimalnym dorobkiem, na dzień dzisiejszy jest to minimum 20 pastów napisanych w innych działach niż "powitanie"
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
MAWI
Kombatant

Twój sprzęt: Carthago E-line L55 Yachting
Pomógł: 17 razy Dołączył: 19 Sty 2010 Piwa: 100/17 Skąd: Kutno
|
Wysłany: 2013-09-17, 19:32
|
|
|
Powinieneś zacząć od poczytania regulaminu forum a dowiedział byś się więcej.Np to ,że powinieneś zacząć od napisania czegoś więcej o sobie,czyli przedstawić się.Potem jak będziesz uważnie czytał to dowiesz się dlaczego nie możesz zacząć od ogłoszeń handlowych ,tak jak np, na Alleg... |
_________________ Ważne są tylko te dni których jeszcze nie znamy.
MARZENKA i WIESIEK |
|
|
|
 |
cosmos
początkujący forumowicz
|
Wysłany: 2013-09-18, 10:53
|
|
|
Widzę że na tym forum są sami pouczacze-proszę o konkretną odpowiedz na konkretny temat , a nie pouczanie mnie jak mam się zachować.
Pozdrawiam. |
|
|
|
 |
CORONAVIRUS
Kombatant fan SAN ESCOBAR

Twój sprzęt: IVECO DAILY III
Nazwa załogi: BRAK
Pomógł: 12 razy Dołączył: 21 Sie 2011 Piwa: 566/755 Skąd: z Rumi przez jedno i
|
Wysłany: 2013-09-18, 10:57
|
|
|
zgłoś się na elektrodę.pl ... tam są suche wieści ...a tu , odpowiedzi chyba się nie doczekasz , taka specyfika forum... jak dla mnie fajniejsza niż na elektrodzie |
|
|
|
 |
Stanisław Murawski
początkujący forumowicz

|
Wysłany: 2013-09-29, 10:16
|
|
|
cosmos, witam mam spore doświadczenie z róznymi historiami typu camper, od trzech lat robię zabudowy na traficu i jak masz problemy a masz okazję odwiedzić Kętrzyn to zapraszam tel kontaktowy 609885000 Staszek |
|
|
|
 |
krimar
Kombatant

Twój sprzęt: Euramobil 460 - Mitsubishi L300 - DAHAK
Nazwa załogi: Poszukiwacze Zagininej Dyszy
|
Wysłany: 2013-10-04, 19:42
|
|
|
wrzuć fotkę tego ogrzewania co odkryłeś, może ktoś to zidentyfikuje |
|
|
|
 |
PiotrPaweł
początkujący forumowicz

|
Wysłany: 2015-10-28, 13:01
|
|
|
Witam młody Trafic ? Moje to są leciwe trafiki : 83 i 87 r I oba chodzą niezawodnie. |
|
|
|
 |
PiotrPaweł
początkujący forumowicz

|
Wysłany: 2015-10-28, 13:09
|
|
|
PiotrPaweł,O tu oba widać |
|
|
|
 |
Jarobaro
trochę już popisał
Twój sprzęt: Fiat Ducato 2.5td HYMER
Nazwa załogi: Jarobaro
|
Wysłany: 2016-05-15, 21:42
|
|
|
To sie podlacze pod temat jak spisuja sie silniki 2.5 td i skrzynie w trafficu, kamper to integra. Z gory dzieki za info |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|