|
|
Przyczepa kempingowa- potrzebna pomoc. |
Autor |
Wiadomość |
fifek161
początkujący forumowicz
|
Wysłany: 2013-12-15, 21:38 Przyczepa kempingowa- potrzebna pomoc.
|
|
|
Witajcie, drodzy forumowicze.
Wybrałem to forum, bo zauważyłem, że Wasza wiedza w temacie kempingów jest niezaprzeczalna i godna pozazdroszczenia- dlatego właśnie chciałbym skierować do Was moje pytanie, które zadam po krótkim rysie sytuacji, otóż: wraz z małżonką nie radzimy sobie żyjąc w Polsce, być może ustrój panujący w niej jest kiepski, ale być może również to my jesteśmy jacyś ułomni, w każdym razie, zdecydowaliśmy się na wyjazd do przepięknego kraju fiordów- Norwegii. Logując się na forum norweskie dla Polaków i zadając pytania np. odnośnie mieszkania lub pracy, przeczytaliśmy, iż znalezienie mieszkania wiąże się z nieprostymi zabiegami. Mój ułomny polski umysł podpowiedział mi więc, że najlepszym sposobem na przetrwanie okresu początkowego będzie zakup przyczepy kempingowej ze środków przeznaczonych na kaucję wartą 3-miesięczny czynsz za mieszkanie w Norwegii :O Drodzy forumowicze, doradźcie coś,(zadając pytanie, głównie obawiam się tematem prądu i wody, oczywiście zapoznałem się z tematem agregatów,wpadłem również na pomysł pompy filtrującej, ale z tym tematem nie mam żadnego obycia praktycznego) dziękuję i czekam na odpowiedzi.
PS: wiem, że jest to forum odnoszące się do camperów, a ja chcę przyczepę- niemniej, tak, jak wspomniałem, wygląda na to, że znacie się na rzeczy. Jeśli mój temat jest niewłaściwy, to przepraszam i proszę administratorów o usunięcie go. |
|
|
|
 |
Bronek
Kombatant
Pomógł: 31 razy Dołączył: 06 Cze 2013 Piwa: 477/990 Skąd: Ooo
|
Wysłany: 2013-12-15, 21:41
|
|
|
Jezu.... w zimie???
Bliżej ile osób termin wielkość . itd. |
|
|
|
 |
fifek161
początkujący forumowicz
|
Wysłany: 2013-12-15, 21:52
|
|
|
Termin: koniec stycznia
Osób: 2 (ja i żona)
Wielkość: może być ciasne, byle by własne
Dodam, że temp. tam, gdzie chcemy się udać- jest to Bergen- w skali całego roku nieczęsto dochodzi do niższej temp. niż 0st.C, przynajmniej wg. google. |
|
|
|
 |
Comsio
Kombatant weteran cepek
Twój sprzęt: Ducato II 2,5 tdi 670 Eura Mobil
Nazwa załogi: COMSIOWIE
Pomógł: 8 razy Dołączył: 18 Lut 2013 Piwa: 85/419 Skąd: Ząbki
|
Wysłany: 2013-12-15, 22:28
|
|
|
Witam wszystko było by fajnie , ale na ogrzewanie takowei cepki trza sporo kasiory.
Był już taki temat na KARAWANING.PL omawiany z detalami.
A widzę że kolega jest zalogowany na tym forum, tak że zapraszam do wyszukiwarki.
Miłej lektury |
_________________ Całe życie mówię , że do flaszki trza dwojga.
Asia i Wiesław pozdrawiają.
 |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|