Twój sprzęt: Fiat Talento Hymercamp
Nazwa załogi: Kucyki Pomógł: 16 razy Dołączył: 06 Lis 2007 Piwa: 1602/2335 Skąd: Otwock
Wysłany: 2014-04-17, 22:26 Nadzwyczajne dzieci.
Na całym świecie już odbywają się konkursy "Mam talent". Są jakie są i można je lubić lub nie, ja odkryłem radość z wyszukiwania szczególnie utalentowanych dzieci.
Piękno jest takie ze swej natury, lecz w wykonaniu dzieci nabiera barw szczególnych i wzrusza do łez.
Jeśli macie ochotę posłuchać razem ze mną to proszę.
[edit-Gino]poprawka linku YT
_________________ W życiu najlepiej jest, gdy jest nam dobrze i źle. Kiedy jest tylko dobrze - to niedobrze. Ks. Jan Twardowski.
Ostatnio zmieniony przez Tadeusz 2014-04-18, 09:50, w całości zmieniany 2 razy
Twój sprzęt: Fiat Ducato 2.8 JTD - LAIKA Kreos 3009
Nazwa załogi: Kruczki Pomógł: 13 razy Dołączył: 24 Cze 2010 Piwa: 93/116 Skąd: Zielonka
Wysłany: 2014-04-17, 23:12
Tadeusz, jesteś nie fair. Po wysłuchaniu tych wspaniałych dzieciaków jak można zasnąć - wzruszyłeś mnie krańcowo. Kocham dzieci, kocham muzykę ale takie dzieciaki mające taki talent ...
Dzięki .........
_________________ Retirement is the time of your life ... to have the time of your life!
Twój sprzęt: Fiat Talento Hymercamp
Nazwa załogi: Kucyki Pomógł: 16 razy Dołączył: 06 Lis 2007 Piwa: 1602/2335 Skąd: Otwock
Wysłany: 2014-04-17, 23:26
Ten kilkunastoletni bezdomny chłopiec sypiający gdzie popadnie, często nawet w publicznych toaletach, również stanął na scenie namówiony przez kolegów.
Z jakim efektem? Posłuchajcie, ale najpierw przygotujcie sobie chusteczkę do nosa.
[edit-Gino]poprawka linku YT
_________________ W życiu najlepiej jest, gdy jest nam dobrze i źle. Kiedy jest tylko dobrze - to niedobrze. Ks. Jan Twardowski.
Ostatnio zmieniony przez Tadeusz 2014-04-18, 09:56, w całości zmieniany 2 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum