|
|
Serbia 2014 |
Autor |
Wiadomość |
marcylrex
doświadczony pisarz

Twój sprzęt: Fiat Ducato Frankia 1,9 td
|
Wysłany: 2014-07-11, 10:11 Serbia 2014
|
|
|
Jadąc do Czarnogóry przez Serbię poszukuję informacji o miejscach noclegowych oraz o miejscach wartych odwiedzenia. |
|
|
|
 |
pagand
weteran

Twój sprzęt: Hymer BC 584
|
Wysłany: 2014-07-11, 11:08
|
|
|
Do Czarnogóry przez Serbię? Hmm...nie wjedź przypadkiem do Kosowa...Tam niestety Zielona Karta nie obowiązuje i trzeba na granicy wykupić ubezpieczenie!!!
Ale z drugiej strony Kosowo jest warte odwiedzenia...no i jest bardzo bezpieczne...Spędziłem tam trochę czasu i jak tylko Kosowo będzie tam można wjeżdżać z Zieloną Kartą to będę namawiał do odwiedzenia.
W Serbii, ale to na kierunku Macedonii, poleciłbym do zobaczenia Diabelskie Miasto (do wygooglania). |
_________________ Rzuć mnie wilkom na pożarcie,
a wrócę dowodząc watahą.
 |
|
|
|
 |
majmarek
weteran
Twój sprzęt: camper knaus fiat ducato
Nazwa załogi: alibaba
Pomógł: 3 razy Dołączył: 21 Cze 2010 Piwa: 23/50 Skąd: warmińsko mazurskie
|
Wysłany: 2014-07-11, 11:55
|
|
|
marcylrex!
prawie wszystko znajdziesz na tym forum - przyłóż się trochę!
udanego wyjazdu
mm
ps. kosowo przejechałem w ubiegły sierpień. czekałem 3 h aż otworzą granice - pełno ciężarówek przewożących paliwo , nawet wywrotki.na drodze spowalniające barykady. paliwo tańsze ale teoretycznie bo go nie ma[lepiej mieć pełny bak]
ale polacy są tam mile widziani!
zielona karta nieważna ale można się dogadać za 10 euro, |
_________________ wino
kobiety i śpiew |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|