|
|
Przesunięty przez: janusz 2009-01-19, 11:48 |
mocowanie markizy |
Autor |
Wiadomość |
vampir
doświadczony pisarz
Twój sprzęt: vw t4
|
Wysłany: 2008-03-08, 15:24 mocowanie markizy
|
|
|
hmmm mam problem poniewaz mialem zamocowana markize do podwyrzszonego dachu wykonanego z tworzywa sztucznego(jakis plastik czy cos takiego) i niestety na koncu troche popekal. czy da sie jakos odwrocic ten proces, istnieje jakis klej czy inne sposoby aby zniwelowac to uszkodzenie?? |
_________________ chwytaj chwile |
|
|
|
 |
adamer
doświadczony pisarz
Twój sprzęt: T3 Westfalia Joker, Renault Possl Roadmaster
|
Wysłany: 2008-03-09, 05:48
|
|
|
Witaj. Buda pewnie jest zrobona z wlokna szklanego tak jak kadluby jachtow. Tak wiec mata z wlokna i zywica epoksydowa, powinno sie to udac wzmocnic od srodka , a na zewnatrz dla wygladu przyszpachlowac.
Mam T3 z wysoka buda i przymierzam sie do zakupu markizy. Troche mnie zmartwil Twoj post, bo wyglada na to ze buda cos za slaba do mocowania jest.
Masz to zamocowane do budy + do rynienek czy tylko do budy?
Czy od wewnarz masz jakies wzmocnienie, typu listwa lub cos podobnego? Jak nie to nie dziwilbym sie ze to zaczyna pekac.
Zycze powodzenia w naprawie i ogolnie tez ;-) |
|
|
|
 |
f68
weteran

Twój sprzęt: Dethleffs Globethrotter A520
Nazwa załogi: f68
|
Wysłany: 2008-03-10, 06:58
|
|
|
jeżeli jest z włókna szklanego to tak jak opisał kolega + od strony zewnętrznej sikaflex
jezeli jest z plastiku przeważnie ABS to spawarka do plastiku i spawane lub demontaz i udanie się do serwisu spawającego części plastikowe |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|