Twój sprzęt: Hymer Eriba
Nazwa załogi: Kociaki
Wysłany: 2015-02-16, 22:41 Mark Knopfler koncert 13.07.2015 Kraków Arena.
Witam. Czy wybiera się ktoś na koncert Marka Knopflera do Krakowa ? My planujemy pojechać kamperkiem na jakiś Kemping koło Krakowa i spędzić Tam parę dni. Chcemy odwiedzić fajne miejsca w Krakowie lub okolicach. W sobotni wieczór może ognisko , tańce itp.... . Dla zainteresowanych : są jeszcze bilety do kupienia . www.eventim.pl . Jeżeli chodzi o Kemping to może " Krakowianka" ul. Żywiecka-Boczna 2 . Byliśmy tam jesienią 2014 na Smoczym Zlocie. Fajne miejsce i dobra lokalizacja. Pętla tramwajowa bardzo blisko.Jest gdzie pojeździć rowerem. Sanktuarium Łagiewniki w pobliżu . Możemy zrobić wypad do Muzeum pod Sukiennicami , Muzeum Lotnictwa itp. Kicio.
_________________ Kicio
Lepiej żałować , że się coś zrobiło , niż żałować , że się nic nie zrobiło.
_________________ Pozdrawiam.
Polak gorszego sortu
Wódka z lodem szkodzi na nerki.Rum z lodem niszczy wątrobę.Whisky z lodem atakuje serce.Gin z lodem rozwala mózg.Cola z lodem demoluje zęby.
Oznacza to,że lód szkodzi w zasadzie na wszystko.
_________________ Pozdrawiam.
Polak gorszego sortu
Wódka z lodem szkodzi na nerki.Rum z lodem niszczy wątrobę.Whisky z lodem atakuje serce.Gin z lodem rozwala mózg.Cola z lodem demoluje zęby.
Oznacza to,że lód szkodzi w zasadzie na wszystko.
Nazwa załogi: FiveStars Pomógł: 4 razy Dołączył: 22 Lut 2012 Piwa: 108/7
Wysłany: 2015-02-17, 13:32
kimtop napisał/a:
A ja byłem w Atlas Arenie i teraz będę w Krakowie
Dla mnie Alchemy to najlepsza płyta w historii rocka. Teraz na koncertach tylko te stare kawałki jakoś przyspieszają puls (a publika na trybunach Areny i tak siedziała na dupie przy Sultans of Swing zamiast ciut się pobawić...). A te nowe z płyt Get Lucky czy Privateering, echhh, po jednym fajnym w miarę kawałku i jednym przyjemnym... Reszta powinna być zapisywana na receptę w przypadkach ostrej bezsenności, efekt gwarantowany
Ps. Teraz ma być premiera nowego albumu "Tracker", ciekawe czy coś dynamiczniejszego czy zieeeew
Nazwa załogi: FiveStars Pomógł: 4 razy Dołączył: 22 Lut 2012 Piwa: 108/7
Wysłany: 2015-02-17, 13:35
gino napisał/a:
Bajaga napisał/a:
Nudą wieje...
a ja lubię taką nudę...
Tylko, że to był akurat najlepszy moment tego koncertu. I na te nuty każdy fan nawet z łoża śmierci wstanie Ale jak za wydane bodajże 1200 zł (na 2 os) + paliwo na dojazd to trochę to drogi moment
Twój sprzęt: Hymer Eriba
Nazwa załogi: Kociaki
Wysłany: 2015-02-18, 23:34
A ja mam nadzieję że koncert przyniesie mnóstwo wrażeń i emocji bo w końcu po to tam jedziemy , a repertuar który obecnie zaprezentuje może nie wszystkim przypadnie do gustu ale atmosfera będzie wyborna.
_________________ Kicio
Lepiej żałować , że się coś zrobiło , niż żałować , że się nic nie zrobiło.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum