|
|
Przesunięty przez: janusz 2009-01-19, 11:47 |
Stelaż do przedsionka Safari Room |
Autor |
Wiadomość |
@ndrzej
weteran

Twój sprzęt: Laika Ecovip 309
Pomógł: 4 razy Dołączył: 29 Lip 2007 Piwa: 131/204 Skąd: Piaseczno
|
Wysłany: 2008-05-12, 15:42 Stelaż do przedsionka Safari Room
|
|
|
Może ktoś wybierający się do Pajęczna ma przedsionek Safari Room do markizy Omnistor 5800???
Kupując kampera dostałem od sprzedającego go Niemca właśnie taki przedsionek, ale niestety bez stelaża Zorientowałem się o tym dopiero w ostatni weekend, kiedy to próbowałem rozłożyć go po raz pierwszy. Chętnie obejrzałbym taki stelaż i spróbował dopasować coś niedrogiego. Sądzę, że oryginalny kosztuje bardzo dużo, a szczerze mówiąc używać go będę sporadycznie... |
_________________ Nie wystarczy dużo wiedzieć, żeby być mądrym!
Heraklit |
|
|
|
 |
piotr
trochę już popisał

Twój sprzęt: LT 28-KARMANN
|
Wysłany: 2008-05-13, 00:39 Re: Stelaż do przedsionka Safari Room
|
|
|
@ndrzej napisał/a: | Może ktoś wybierający się do Pajęczna ma przedsionek Safari Room do markizy Omnistor 5800???
Kupując kampera dostałem od sprzedającego go Niemca właśnie taki przedsionek, ale niestety bez stelaża Zorientowałem się o tym dopiero w ostatni weekend, kiedy to próbowałem rozłożyć go po raz pierwszy. Chętnie obejrzałbym taki stelaż i spróbował dopasować coś niedrogiego. Sądzę, że oryginalny kosztuje bardzo dużo, a szczerze mówiąc używać go będę sporadycznie... |
[ Dodano: 2008-05-13, 00:43 ]
Witam cie Andrzeju latwo zrobic stelaz ze starych rurek od namiotu lub tez mozna wykorzystac lozko polowe-(troche zabawy ale warto)pozdrawiam |
|
|
|
 |
@ndrzej
weteran

Twój sprzęt: Laika Ecovip 309
Pomógł: 4 razy Dołączył: 29 Lip 2007 Piwa: 131/204 Skąd: Piaseczno
|
Wysłany: 2008-05-13, 13:16
|
|
|
Wczoraj, zupełnie bez nadziei, napisałem do "mojego" Niemca, od którego kupiłem w listopadzie kampera. Odpisał, że stelaż został w piwnicy jego przyjaciela w Getyndze, u którego on sam mieszkał w ubiegłym roku, podczas pobytu w Europie (na stałe mieszka w Kanadzie). Ten przyjaciel będzie w Warszawie w lipcu swoim kamperem i przywiezie mi te wszystkie rurki i duperelki :-D |
_________________ Nie wystarczy dużo wiedzieć, żeby być mądrym!
Heraklit |
|
|
|
 |
rafalcho
weteran uzależniony od CT

Twój sprzęt: FORD TRANSIT Burstner Nexxo Family a 645
Pomógł: 1 raz Dołączył: 23 Kwi 2007 Piwa: 10/12 Skąd: Łódź / Andrespol
|
Wysłany: 2008-05-13, 14:02
|
|
|
I problem się rozwiązał ...........
Pozdarwiam
Rafał
|
_________________ Pozdrawiam
rafalcho
www.techrol.eu |
|
|
|
 |
piotr
trochę już popisał

Twój sprzęt: LT 28-KARMANN
|
Wysłany: 2008-05-18, 00:10
|
|
|
extra to masz po problemie.Pozdrawiam Ramzes |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|