|
|
Kemping w Kłodzku |
Autor |
Wiadomość |
Krzysztof M
zaawansowany

Twój sprzęt: Fiat Ducato 2000
|
Wysłany: 2016-05-15, 12:45 Kemping w Kłodzku
|
|
|
W związku z planowanym wyjazdem próbuję się dowiedzieć czy kemping w Kłodzku jest czynny, ale telefonu nikt nie odbiera. Jeżeli ktoś ma informację czy jest on czynny to będę zobowiązany. |
|
|
|
 |
Edward
zaawansowany

Twój sprzęt: C-line SUPERIOR z gwiazdką
Nazwa załogi: EDIR
Pomógł: 1 raz Dołączył: 31 Gru 2009 Piwa: 24/7 Skąd: Kłodzko
|
Wysłany: 2016-05-16, 23:29
|
|
|
Witaj, jutro podjade i zobaczę czy jest czynny i dam znać,ale proponuję bardzo fajny kemping w Polanicy , 8 km od Kłodzka . |
_________________ Najważniejsza jest dla mnie przyszłość, bo to tam zamierzam spędzić resztę mojego życia... |
|
|
|
 |
Edward
zaawansowany

Twój sprzęt: C-line SUPERIOR z gwiazdką
Nazwa załogi: EDIR
Pomógł: 1 raz Dołączył: 31 Gru 2009 Piwa: 24/7 Skąd: Kłodzko
|
Wysłany: 2016-05-17, 20:35
|
|
|
Kemping w Kłodzku jest czynny, jednak jest w totalnej przebudowie, trwa generalny remąt.Ale najważniejsze że łazienki i toalety są już nowe i działają jest dostęp do prądu.Teren jest pochyły i trzeba mocno poziomowac kampera.W razie pytań proszę dzwonić. |
_________________ Najważniejsza jest dla mnie przyszłość, bo to tam zamierzam spędzić resztę mojego życia... |
|
|
|
 |
Wyświetl szczegóły |
 |
Krzysztof M
zaawansowany

Twój sprzęt: Fiat Ducato 2000
|
Wysłany: 2016-05-18, 07:42
|
|
|
Bardzo dziękuję za informację.
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|