Szukam ponad standardowych kempingów Morze/Mazury |
Autor |
Wiadomość |
martini44
Kombatant

Pomógł: 11 razy Dołączył: 08 Paź 2010 Piwa: 72/171 Skąd: Mysłowice
|
Wysłany: 2016-06-27, 17:14 Szukam ponad standardowych kempingów Morze/Mazury
|
|
|
Szukam kempingów ponad standardowych z regionów wybrzeża Bałtyku jak i Mazur.
Wytyczne: cisza i spokój , blisko morza/jeziora, basen na terenie kompleksu, plac zabaw na terenie, restauracja na terenie lub w pobliżu, sklep na terenie lub w pobliżu, uprzejmy i dostępny personel, sanitariaty czyste i schludne,mile widziane boxy, teren słoneczny.
Nie interesują mnie komercyjne tanie kempingi z krzyczącą młodzieżą i stylem PRL.
Koszt za dobę obojętny, ważne aby infrastruktura była na poziomie który oczekuję. |
_________________ możesz ufać i liczyć na innych ale przede wszystkim ufaj i licz na siebie |
|
|
|
 |
slawwoj
Kombatant
Twój sprzęt: Laika x695 Ford
Pomógł: 6 razy Dołączył: 08 Sie 2012 Piwa: 142/306 Skąd: Bielsk Podlaski
|
Wysłany: 2016-06-27, 17:26
|
|
|
.... I jeszcze animacje dla dzieci....
Oj pomarzyć fajna rzecz. |
|
|
|
 |
Darek Szczecin
Kombatant
Twój sprzęt: JUMPER BLACK 205PS, VW T5 4Motion Seikel
Nazwa załogi: Darek&Anita&Maja
Pomógł: 6 razy Dołączył: 08 Wrz 2014 Piwa: 113/163 Skąd: Szczecin
|
Wysłany: 2016-06-27, 18:06
|
|
|
Wiking w Dziwnówku,
wszystko jest co kolega wypunktował, sanitariaty na najwyższym poziomie, boksy nawet duże.
Tylko w pełnym sezonie może być słabo z miejscem |
|
|
|
 |
Bronek
Kombatant
Pomógł: 31 razy Dołączył: 06 Cze 2013 Piwa: 478/990 Skąd: Ooo
|
Wysłany: 2016-06-27, 18:07
|
|
|
Nie znam, gdzie byłby spokój i cisza w trakcie sezonu i ładnej pogody.
Niestety, nawet miejsca pod Kołobrzegiem, niegdyś dalekie i puste przestały takie być.
Być może są na prywatnych posesjach, ale sam szukałem... Tylko po sezonie.
Jadąc rowerem wzdłuż wybrzeża ok 30 km w obie strony, samochód na samochodzie i nawet ścieżki rowerowe zapchane. |
|
|
|
|
 |
RobiBona
początkujący forumowicz
Twój sprzęt: P-pa Buerstner 495 była jest Beyerland
Nazwa załogi: RobiBona
|
|
|
|
 |
martini44
Kombatant

|
Wysłany: 2016-06-28, 09:38
|
|
|
RobiBona, seeblick fajny, byłem tam pare dni.... być może jeszcze coś lepszego ktoś coś ?? |
_________________ możesz ufać i liczyć na innych ale przede wszystkim ufaj i licz na siebie |
|
|
|
 |
MAWI
Kombatant

Twój sprzęt: Carthago E-line L55 Yachting
Pomógł: 17 razy Dołączył: 19 Sty 2010 Piwa: 100/17 Skąd: Kutno
|
Wysłany: 2016-06-28, 10:13
|
|
|
Życzę sukcesów w poszukiwaniach. Niestety wątpię w te sukcesy.Sam kilka lat temu takiego szukałem . I znalazłem w Giżycku. Kemping typowo pod bogatych Niemców.W zasadzie wszystko co wymieniłeś było ,nawet dostęp do wody , bez kwater,kosiarka co dwa dni.Park. Ale z biegiem czasu coraz bardziej pusty. Aż w końcu bankrut . Nawet w tych gwiazdkowych , brak intymności , całonocny gwar , biegające dzieciaki , a po nowych pięknych ścieżkach wyścigi na rowerkach i deskach. Jeden taki w Łebie na Ambre we mnie walnął tym rowerkiem .Przewrócił się i poobcierał . Po chwili wrócił z niemieckim ojcem ze skargą. Jak to ja nieuważnie chodzę po ścieżkach . Jak go szurłem to na drugi dzień wyjechali. Jedyny plu takich drogich kempingów ,to brak młodocianych pijaczków popijających piwo całą noc w namiotach i drących mordy na cały głos.Bo ich nie stać.
Nie wiem co lepsze. |
_________________ Ważne są tylko te dni których jeszcze nie znamy.
MARZENKA i WIESIEK |
|
|
|
 |
Bajaga
Kombatant
Nazwa załogi: FiveStars
|
Wysłany: 2016-06-28, 16:58 Re: Szukam ponad standardowych kempingów Morze/Mazury
|
|
|
martini44 napisał/a: | Szukam kempingów ponad standardowych z regionów wybrzeża Bałtyku jak i Mazur.
Wytyczne: cisza i spokój , blisko morza/jeziora, basen na terenie kompleksu, plac zabaw na terenie, restauracja na terenie lub w pobliżu, sklep na terenie lub w pobliżu, uprzejmy i dostępny personel, sanitariaty czyste i schludne,mile widziane boxy, teren słoneczny. |
Nie ma takich. Temat przerobiłem.
Chyba najbardziej lubię Ambre i spełnia wszystkie kryteria poza basenem. Tyle, że teraz zapomnij o miejscu. Na miesiące wakacyjne rezerwuje się rok wcześniej! Tak, nie żartuję - rok. |
_________________ Pozdrawiam,
Bajaga&Instruktori |
|
|
|
 |
Wyświetl szczegóły |
 |
slawwoj
Kombatant
Twój sprzęt: Laika x695 Ford
Pomógł: 6 razy Dołączył: 08 Sie 2012 Piwa: 142/306 Skąd: Bielsk Podlaski
|
Wysłany: 2016-06-28, 17:02
|
|
|
Na tym Ambre jest przede wszystkim za ciasno. A reszta to taki przeciętny dobry poziom. Fajerwerków tam nie widziałem.
Aha i jakoś boiska też nie widziałem. Wszystko co sie da zajęte pod stanowiska. |
|
|
|
|
 |
MAWI
Kombatant

Twój sprzęt: Carthago E-line L55 Yachting
Pomógł: 17 razy Dołączył: 19 Sty 2010 Piwa: 100/17 Skąd: Kutno
|
Wysłany: 2016-06-28, 18:38
|
|
|
slawwoj napisał/a: | Fajerwerków tam nie widziałem.
|
.A gdzie widziałeś? |
_________________ Ważne są tylko te dni których jeszcze nie znamy.
MARZENKA i WIESIEK |
|
|
|
 |
Bajaga
Kombatant
Nazwa załogi: FiveStars
|
Wysłany: 2016-06-28, 22:33
|
|
|
slawwoj napisał/a: | Na tym Ambre jest przede wszystkim za ciasno. A reszta to taki przeciętny dobry poziom. Fajerwerków tam nie widziałem.
Aha i jakoś boiska też nie widziałem. Wszystko co sie da zajęte pod stanowiska. |
Boisko do siatkówki jest. Ciasno jest. Toalety i łazienki - zwłaszcza tzw nowe są na pewno Znacznie powyżej polskiego przeciętnego poziomu.
Mnie poza bliskością morza pasuje tam brak nawalonej młodzieży pod namiotami i cisza nocna. Po paru dniach robi się tam super atmosfera, hordy dzieci coś gdzieś porabiają ze sobą, jest bezpiecznie, leniwie i miło |
_________________ Pozdrawiam,
Bajaga&Instruktori |
|
|
|
 |
andi at
Kombatant
Twój sprzęt: szukam H1L2
Pomógł: 15 razy Dołączył: 20 Lis 2008 Piwa: 80/38 Skąd: wieden
|
Wysłany: 2016-07-02, 12:44
|
|
|
Mawi i to jest to jednemu coś tam a innemu coś innego pasi |
|
|
|
 |
Andrzej 73
Kombatant lawendowy

Twój sprzęt: LAIKA KREOS 4009 - 50 EDITION
Nazwa załogi: SŁONECZKA Renata i Andrzej + Patii i Matii
Pomógł: 35 razy Dołączył: 22 Maj 2009 Piwa: 332/84 Skąd: Częstochowa
|
Wysłany: 2016-07-02, 14:35
|
|
|
martini44 napisał/a: | Szukam kempingów ponad standardowych z regionów wybrzeża Bałtyku jak i Mazur.
Wytyczne: cisza i spokój , blisko morza/jeziora, basen na terenie kompleksu, plac zabaw na terenie, restauracja na terenie lub w pobliżu, sklep na terenie lub w pobliżu, uprzejmy i dostępny personel, sanitariaty czyste i schludne,mile widziane boxy, teren słoneczny.
Nie interesują mnie komercyjne tanie kempingi z krzyczącą młodzieżą i stylem |
W Polsce takich czterogwiazdkowych nie znajdziesz.
Przerabiałem kilkakrotnie poszukiwania rok w rok. Decyzja , że na urlop z dzieckiem jedziemy już tylko na południe Europy staje się nie do podważenia , więc Marcinku zmień kierunek na południe.
|
_________________ Polub nas na facebooku https://www.facebook.com/MebleRenee |
|
|
|
 |
martini44
Kombatant

|
Wysłany: 2016-07-02, 17:41
|
|
|
Andrzejku mam ciężką sytuację ze zdrowiem ojca i nie chciałbym w tym roku wyjeżdżać z kraju.....ale kto wie co będzie za dwa tygodnie. A Ty co wybrałes ? |
|
|
|
 |
grzopa
początkujący forumowicz
Twój sprzęt: LAIKA KREOS
|
Wysłany: 2016-07-02, 21:22
|
|
|
W ubiegłym tygodniu spędziłem kilka dni w Rydzewie na http://campingecho.pl/
Nie znajdziesz tam basenu ,ale plac zabaw ,boisko do siatkówki , czyste sanitariaty i uprzejmą właścicielkę zawsze masz do dyspozycji.Dobra baza wypadowa do zwiedzania okolicy. |
|
|
|
 |
|