|
|
Fotele drugiego rzędu do blaszanki |
Autor |
Wiadomość |
rysiol
stary wyga

Twój sprzęt: Dethleffs RT6844 Renault
Pomógł: 2 razy Dołączył: 30 Wrz 2008 Piwa: 80/26 Skąd: Lubartów
|
Wysłany: 2016-06-22, 21:51 Fotele drugiego rzędu do blaszanki
|
|
|
Pytanie do budowniczych. Od czego najlepiej zaadaptować siedzenia na drugi rząd siedzeń do blaszanki? |
|
|
|
 |
frólik
zaawansowany

Twój sprzęt: Frólikowóz
Pomógł: 5 razy Dołączył: 28 Wrz 2014 Piwa: 28/30 Skąd: Jędrzejów
|
|
|
|
 |
rysiol
stary wyga

Twój sprzęt: Dethleffs RT6844 Renault
Pomógł: 2 razy Dołączył: 30 Wrz 2008 Piwa: 80/26 Skąd: Lubartów
|
Wysłany: 2016-06-23, 17:34
|
|
|
W wersji najbardziej budżetowej ja także myślę nad wykorzystaniem przedniej ławki tyle tylko, że nie jest ona zbyt wygodna. Pewnie skrzynkę pod siedzenie będę i tak dorabiał, to mogę umieścić na niej dowolne fotele. Dobrze było by jakby były regulowane, aby można je dopasowywać do indywidualnych potrzeb. |
|
|
|
 |
Mavv
weteran

Twój sprzęt: Mercedes Sprinter
Nazwa załogi: MadMobile II
Pomógł: 2 razy Dołączył: 23 Lut 2014 Piwa: 68/50 Skąd: Ballina, Irlandia
|
|
|
|
 |
grzechu_k
początkujący forumowicz

|
Wysłany: 2016-06-27, 08:36
|
|
|
Powoli poszukuję foteli do tyłu. Rezygnuję z oryginalnej kanapy - nie da się tam w miarę wygodnie siedzieć. Postawiłem na dwa oddzielne fotele i chcę je zrobić rozsuwane (na czas jazdy, gdy przejście do tyłu nie jest potrzebne). Ale i tak szerokość jest ograniczona. Szukam informacji dot. szerokości foteli. Gdybyś mógł Mavv zmierzyć swoje byłbym bardzo wdzięczny. Szukam też jaka jest szerokość foteli od citroena C8, peugota 807, fiata ulysse - chodzi mi o środkowy fotel, ten z pasami bezpieczeństwa. Dziękuję.
Edit:
Dobra, Mavv już nieaktualne. Zauważyłem w Twoim temacie, że masz podwójną ławkę z tego transita, a nie dwa pojedyncze fotele. |
|
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|