Twój sprzęt: Dethleffs Globetrotter I-645 DB Ducato 2,5TDI
Nazwa załogi: Bobosie Pomógł: 15 razy Dołączył: 18 Lut 2008 Piwa: 354/135 Skąd: Lublin - Dąbrowica
Wysłany: 2017-04-23, 17:33 Wąwóz Korzeniowy, Mięćmierz i inne okolice Kazimierza
Wielkanoc 2017. W niedzielę cała rodzinka 9 osób. W poniedziałek z różnych powodów zostaliśmy tylko z najstarszą córcią Ewą.
Stwierdziłem, że nie będziemy cały dzień siedzieć przy stole. Burza mózgów... wypadło na okolice Kazimierza, czyli Wąwóz Korzeniowy, później do promu na Janowiec samochodem a dalej spacerem brzegiem Wisły do Mięćmierza. Za Mięćmierzem do wiatraku nad Wisłą i... piękne widoki po drodze i na miejscu.
O świeżym i czystym powietrzu nie wspomnę. Operator strasznie się zasapał, co słychać na filmie. Widocznie za mało tego typu spacerów.
W tytule jest błąd. Nie 15-16, tylko powinno być 16-17.
Twój sprzęt: W szwagrowej stoi stodole.
Nazwa załogi: Sokale Pomógł: 72 razy Dołączył: 07 Sty 2012 Piwa: 524/636 Skąd: Gubin
Wysłany: 2017-04-23, 21:58
Dziękuję. <piwo>
Zamierzam na majówkę 8 dni objazdu odwiedzić tamte nadwiślańskie strony, dokładniej i koniecznie Zawichost, tam się urodziłem więc Mamuśkę moją zabieram by odwiedziła stare śmieci i tamte strony z czasów... Jej młodości i moich narodzin bo zaraz potem poniosło ją na ziemie odzyskane i nigdy nie miała okazji tam wrócić.
To będzie taka niespodzianka dla mojej Mamy od nas
_________________ Staram się pisać poprawnie i zrozumiale.
Do zobaczenia Wojtek i Ewa / Sokale
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum