|
|
Bagażnik dachowy Smyków(okolice Kielc) |
Autor |
Wiadomość |
Marianusz
trochę już popisał

Twój sprzęt: VW LT45 82r, Westfalia Florida 2,4TD 94'
|
Wysłany: 2017-09-26, 23:32 Bagażnik dachowy Smyków(okolice Kielc)
|
|
|
Potrzebuje pomocy w transporcie Bagażnika dachowego do Krakowa bądź Świnoujścia oczywiście za opłatą. Bagażnik jest stalowej konstrukcji pocięty na 4 kawałki bądź jakiegoś dobrego spawacza z tamtych rejonów. Każda informacja bedzie dla mnie pomocna! |
|
|
|
 |
Brodacz77
stary wyga

Twój sprzęt: Challenger Mageo 163, 2.8JTD
Pomógł: 2 razy Dołączył: 26 Sie 2016 Piwa: 47/285 Skąd: Snochowice
|
Wysłany: 2017-09-27, 11:55
|
|
|
Hej.
W transporcie nie pomogę, ale spawacza podpowiem.
Smyków / Królewiec sąsiadują przez drogę (jeśli o tym Smykowie mowa - przy drodze krajowej 74).
Na początku Królewca jest firma "zabudowy Górecki" - spawacze się znajdą (brat tam pracuje).
Ewentualnie zadzwoń do mnie, powiedz czego oczekujesz od spawaczy a ja dryndnę do brata i dowiem się, czy temat do ogarnięcia. |
_________________ Odkupię każdą ilość używanych / zużytych / uszkodzonych baterii do laptopa / elektronarzędzi. |
|
|
|
|
 |
Wyświetl szczegóły |
 |
Marianusz
trochę już popisał

|
Wysłany: 2017-09-27, 15:59
|
|
|
Tak wyglada bagażniczek. Jest pociętyChcę go wydłużyć na nogach o 20 cm i poszerzyć o około 10cm ( użyć materiału z belek poprzecznych) by zmieścił się na mojego Ltczka . |
|
|
|
 |
Marianusz
trochę już popisał

|
Wysłany: 2017-11-21, 08:50
|
|
|
Sprawa załatwiona , temat można zamknąć. Dziękuje |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|