|
|
CE nr 2, to tylko mała uwaga |
Autor |
Wiadomość |
Kasia M. [Usunięty]
|
Wysłany: 2008-10-19, 13:13
|
|
|
Czołem! Jako, że to temat CE nr 2, to tylko mała uwaga. Obejrzyjcie sobie zdjęcie na stronie 74 i zobaczcie, jaki magazyn ma na szybie swojego kampera na Nysie Bonifacy Struzik - wie, jakie pismo trzeba promować
Jeszcze zagadka: czy na każdej okładce "eksperta" będzie Kamper z lakową Fiat Ducato w takim samym ujęciu? |
|
|
|
 |
janusz
Kombatant Szeryf

Twój sprzęt: Motochata Rimor
Nazwa załogi: TiTi
Pomógł: 25 razy Dołączył: 14 Sty 2007 Piwa: 420/147 Skąd: Pajęczno, łódzkie
|
Wysłany: 2008-10-20, 08:29
|
|
|
Droga Kasiu, przeniosłem twój post tutaj ponieważ ma się nijak do Burmistrza żywieckiego. Admin. |
_________________ Nie dyskutuj z głupcem – ludzie mogą nie zauważyć różnicy! |
|
|
|
 |
PC Seba
początkujący forumowicz
Nazwa załogi: Polski caravaning
|
Wysłany: 2008-10-20, 12:03
|
|
|
Kasia M. napisał/a: | Czołem! Jako, że to temat CE nr 2, to tylko mała uwaga. Obejrzyjcie sobie zdjęcie na stronie 74 i zobaczcie, jaki magazyn ma na szybie swojego kampera na Nysie Bonifacy Struzik - wie, jakie pismo trzeba promować
Jeszcze zagadka: czy na każdej okładce "eksperta" będzie Kamper z lakową Fiat Ducato w takim samym ujęciu? |
Witam serdecznie. KasiuM bardzo się cieszę, że jesteś naszą fanką. Chciałbym, aby każdy tak jak Ty utożsamiał się z PC.
Niestety Twoje posty robia więcej złego niż dobrego. Bardzo proszę, jako przedstawiciel PC, abyś zaprzestała tej działalności. Nasza gazeta sama się wybroni przed nieuczciwym działaniem konkurencji. Na moją prośbę każdy taki post będzie przenoszony przez administratora.
Jestem przekonany, że rozumiesz. |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|