|
|
Chorwacja informacja |
Autor |
Wiadomość |
mgF3
doświadczony pisarz
Twój sprzęt: CI Magis XT 65
|
Wysłany: 2019-01-27, 21:20 Chorwacja informacja
|
|
|
Witam.
Mam prośbę potrzebuję info na temat kempingów który wybrać na wakacjie 2+1 8lat solaris, stasko czy lanterna
Zależy nam na bezpiecznym miejscu gdzie dzieciak może jeździć rowerem, atrakcje w okolicy aby czas fajnie spędzić. |
|
|
|
 |
Socale
Kombatant

Twój sprzęt: W szwagrowej stoi stodole.
Nazwa załogi: Sokale
Pomógł: 72 razy Dołączył: 07 Sty 2012 Piwa: 524/637 Skąd: Gubin
|
Wysłany: 2019-01-27, 22:49
|
|
|
Chorwacja nie zamyka się na 3 popularnych kempingach z cenami z kosmosu.
Atrakcje są, owszem, ale miejsca/parceli może nie być. Rezerwacje.
Ja tego nie praktykuję. Jak chcesz poszperać to polecam szperanie, ale oprócz tej strony uwierz, jest +200% ke pingów których na tej stronce nie ma. Są to zazwyczaj prywatne dyskretne, kameralne miejsca.
Tu masz gotowca szukacza, Chorwacja. Wybierz Obmoćje(region) lub Otok(wyspę) i Vrsta (rodzaj dla ubranych i gołych)
http://www.avtokampi.si/k...zbor=1&drzava=2
Stronka jest rzetelna, trochę skomplikowana ale szybko ogarniesz.
A najlepiej jedź w ciemno, chyba że dzieci niecierpliwe. |
_________________ Staram się pisać poprawnie i zrozumiale.
Do zobaczenia Wojtek i Ewa / Sokale
 |
|
|
|
 |
mgF3
doświadczony pisarz
Twój sprzęt: CI Magis XT 65
|
Wysłany: 2019-01-27, 23:21
|
|
|
Dziękuje za info wiem ze solaris to fajne i drogie miejsce bo tam już byliśmy na powrocie byliśmy zobaczyć zaton dla nas porażka jak również camp w omisiu. Raczej szukamy miejsca docelowego a zwiedzanie okolicy na rowerach. |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|