Dziki łażą po Kołobrzegu a ludzie robią sobie z nimi zdjęcia. Dzisiaj 6 szt miałem i to odl 30cm. Pies się bardziej boi obcego jak te "wczasowe" z nad morza. Mam filmik ze sportowej kamerki na rowerku.. Kobita, którą ostrzegalem by się nie zbiliżala, patrzyła na mnie jak na idiotę.
Tu zgoda ja taki jestem, ale dlaczego ona?
Na szybko bez edycji z dzisisj
Yans weteran wielbiciel pieczonych pyrek, grilla i wędzenia
Dziki łażą po Kołobrzegu a ludzie robią sobie z nimi zdjęcia. Dzisiaj 6 szt miałem i to odl 30cm. Pies się bardziej boi obcego jak te "wczasowe" z nad morza. Mam filmik ze sportowej kamerki na rowerku.. Kobita, którą ostrzegalem by się nie zbiliżala, patrzyła na mnie jak na idiotę.
Tu zgoda ja taki jestem, ale dlaczego ona?
Na szybko bez edycji z dzisisj
No i zrobiłeś błęda...Już Cię namierzyli i nie ma dzików, piesiaków , a może i drzew
_________________ Praca jest najgorszą formą spędzania wolnego czasu....
A każdy dzień jest raz w życiu...
Każdy, kto porzuci kota w następnym wcieleniu jest myszą.
Te dziki to "swojaki" i milusie , lecz do czasu
A kobitka się nawet ucieszyła na moje słowa , że jak bliżej podejdzie , to jej "dzika świnia" może zrobić dziurę w ie.
Widziałem " będąc młodą lekarką" w Pogotowiu Ratunkowym myśliwego dziabniętego szablą dzika .
Twój sprzęt: CARTHAGO CHIC-S plus Pomógł: 6 razy Dołączył: 10 Sty 2019 Piwa: 266/109 Skąd: Ostrowiec Św.
Wysłany: 2019-05-10, 23:43
Nas odwiedził lisek na parkingu w okolicy Trynczy pomiędzy Jarosławem a Leżajskiem w ostatnią niedzielę na powrocie z Bieszczad..lodówka była otwierana więc wyczuł zbój pasztecik
_________________ Ten kto żyje widzi dużo..ten kto podróżuje widzi więcej
-------------------------------------------------------------------------------
był Ducato 2,5 Burstner na próbę.. Pilote Explorateur715...zostało Carthago Chic-S plus
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum