|
|
przedsionek Omnistor 5000 |
Autor |
Wiadomość |
Andrzej_Gdynia
zaawansowany

Twój sprzęt: Adria 670
Pomógł: 5 razy Dołączył: 14 Cze 2016 Piwa: 15/9 Skąd: Gdynia
|
Wysłany: 2019-05-11, 23:36 przedsionek Omnistor 5000
|
|
|
Czuję się lekko zagubiony przeglądając strony różnych dystrybutorów oferujących przedsionki.
Otóż moja markiza to Omnistor 5000 - czyli nie młody już model. Oglądając filmiki z rozstawiania przedsionków zauważyłem że krokwie boków są profilamu ze szparą na wsunięcie kedry. Taką budowę jak wnioskuję z obrazków ma np, safari room. Gdzie szukać takich krokwi?
A może wcale nie trzeba - bo jak jestem na stronie Obelink widzę inną konstrukcję podwieszaną do rurek okrągłych... Nie widziałem w natrurze jeszcze takiego przedsinka i właściwie tylko wnioskuję z obrazkó i filmów... byc może nietrafnie.
Szukam lekkiego przedsionka, może nawet tylko boków - ale do tych boków potrzebuję poprzeczki... Trafiają się jakieś przedsionki używane (co mnie interesuje z uwagi na ceny nowych), ale albo nie mają rurek, albo nie jestem pewny czy do mojej markizy omni będzie pasować. Reasumując - czy są gdzieś dostępne krokwie z profilem na kedrę do omni seria 5 ?
Macie jakiegoś dobrego sprzedawcę ? |
_________________ Andrzej_Gdynia
 |
|
|
|
 |
zibikruk
weteran

Twój sprzęt: Fiat Ducato 2.8 JTD - LAIKA Kreos 3009
Nazwa załogi: Kruczki
Pomógł: 13 razy Dołączył: 24 Cze 2010 Piwa: 93/116 Skąd: Zielonka
|
Wysłany: 2019-05-11, 23:53
|
|
|
Jest przedsionek nie wymagający rurek tutaj . Trzeba jedynie dołożyć listwę pod markizą od strony kampera.
Rozkładałem z kolega - 10 minut. |
_________________ Retirement is the time of your life ... to have the time of your life!
 |
|
|
|
 |
stander
zaawansowany
Twój sprzęt: LMC LIBERTY EXPLORER I 720 G
Nazwa załogi: STANDER
Pomógł: 2 razy Dołączył: 12 Mar 2015 Otrzymał 24 piw(a) Skąd: Lubliniec
|
Wysłany: 2019-05-12, 07:09
|
|
|
https://www.obelink.pl/ru...ASABEgIP_vD_BwE
Tutaj masz wszystko
Możesz zamówić boczne ścianki które zawieszasz na teleskopowy rafter ,albo zamówić sam fafter i doszyć boczki z lekkiego materiału ,który bez problemu kupisz .
Jak zadzwonisz do doradcy Obelink to spoko cię poprowadzi
Powodzenia |
|
|
|
 |
kimtop
Kombatant
Twój sprzęt: CARTHAGO C-TOURER
Pomógł: 15 razy Dołączył: 18 Wrz 2007 Piwa: 144/44 Skąd: Opoczno
|
Wysłany: 2019-05-12, 09:22
|
|
|
Zadzwoń do Jarka Papamili 600-028-837 |
_________________ Pozdrawiam.
Polak gorszego sortu
Wódka z lodem szkodzi na nerki.Rum z lodem niszczy wątrobę.Whisky z lodem atakuje serce.Gin z lodem rozwala mózg.Cola z lodem demoluje zęby.
Oznacza to,że lód szkodzi w zasadzie na wszystko. |
|
|
|
 |
zbyszekwoj
Kombatant

Twój sprzęt: Rapido 707F
Pomógł: 5 razy Dołączył: 24 Kwi 2013 Piwa: 330/226 Skąd: Lublin
|
Wysłany: 2019-05-13, 09:33
|
|
|
kimtop napisał/a: | Zadzwoń do Jarka Papamili 600-028-837 |
Własnie siedzi w basenie ,to moze nie odebrac. |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|