Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Blaszak i kamper w jednym
Autor Wiadomość
pionier01 
stary wyga

Twój sprzęt: LMC Liberty 570s 1997
Nazwa załogi: 4 facetów i jedna dziewczyna
Piwa: 72/4
Wysłany: 2019-10-02, 21:36   Blaszak i kamper w jednym

Jakby ktoś potrzebował pustego blaszaka do pracy a na wakacje kampera z prysznicem to polecam filmik:

PUSTY BLASZAK I KAMER W JEDNYM
Postaw piwo autorowi tego posta

jarko_66 
weteran

Twój sprzęt: Ducato 3
Piwa: 42/27
Wysłany: 2019-10-02, 22:13   

Do bani jedna z najważniejszych rzeczy jest ocieplenie, które w lecie daje chłód w dzień . A w takiej puszce z samej blachy nie da się wytrzymać w słońcu. rozwiązania może fajne . Tylko nie chciało by mi się wkładać i wyciągać za każdym razem wszystkie ta bambotle. Z drugiej strony ludzie osobówkami kamperują, to to w porównaniu z osobówką to komfort. Zawsze się zastanawiałem czemu ludzie w takich pseudo kamperach tak wcześnie rano wstają . :lol: :lol: :lol: A gdzie piwo schłodzić ? no i jak przymocować ładunek ? :spoko

pionier01 
stary wyga

Wysłany: 2019-10-02, 22:31   

jarko_66 napisał/a:
Do bani jedna z najważniejszych rzeczy jest ocieplenie, które w lecie daje chłód w dzień . A w takiej puszce z samej blachy nie da się wytrzymać w słońcu. rozwiązania może fajne . Tylko nie chciało by mi się wkładać i wyciągać za każdym razem wszystkie ta bambotle. Z drugiej strony ludzie osobówkami kamperują, to to w porównaniu z osobówką to komfort. Zawsze się zastanawiałem czemu ludzie w takich pseudo kamperach tak wcześnie rano wstają . :lol: :lol: :lol: A gdzie piwo schłodzić ? no i jak przymocować ładunek ? :spoko

Ocieplenie to nie problem. Fakt faktem ciekawe rozwiązanie dla ludzi, którzy żyją z pracy w dostawczaku. Sama myśl że na pace mam rozkładane łóżko i prysznic cieszą.

krimar
Kombatant

Twój sprzęt: Euramobil 460 - Mitsubishi L300 - DAHAK
Nazwa załogi: Poszukiwacze Zagininej Dyszy
Piwa: 58/6
Wysłany: 2019-10-02, 23:36   

pionier01 napisał/a:
i prysznic

na pewno to mamy tylko kabinę prysznicową, prysznica, ani odpływu nie dostrzegłem

Jest tak jak mówi krimar.

Brat napisał/a:
(...) mogę z pełnym przekonaniem potwierdzić, że rzeczywiście "jest tak, jak mówi krimar" ... ;)

pionier01 
stary wyga

Wysłany: 2019-10-03, 06:34   

krimar napisał/a:
pionier01 napisał/a:
i prysznic

na pewno to mamy tylko kabinę prysznicową, prysznica, ani odpływu nie dostrzegłem

Spójrz dokładnie jak gość wyjmuje brodzik. W jego tylnej części jest odpływ. Odpływ wchodzi w przygotowaną rurkę i tyle.

Nie mówię że to najlepszy kamper na świecie. Myślę że jest to alternatywa dla miłośników kamperowania a jednocześnie kierowców zawodowych. Na co dzień wożą materiały a w weekend wyskok w góry!

Odpowiedz do tematu