|
|
|
Blaszak i kamper w jednym |
| Autor |
Wiadomość |
pionier01
stary wyga

Twój sprzęt: LMC Liberty 570s 1997
Nazwa załogi: 4 facetów i jedna dziewczyna
|
Wysłany: 2019-10-02, 21:36 Blaszak i kamper w jednym
|
|
|
Jakby ktoś potrzebował pustego blaszaka do pracy a na wakacje kampera z prysznicem to polecam filmik:
PUSTY BLASZAK I KAMER W JEDNYM |
|
|
|
 |
jarko_66
weteran
Twój sprzęt: Ducato 3
|
Wysłany: 2019-10-02, 22:13
|
|
|
Do bani jedna z najważniejszych rzeczy jest ocieplenie, które w lecie daje chłód w dzień . A w takiej puszce z samej blachy nie da się wytrzymać w słońcu. rozwiązania może fajne . Tylko nie chciało by mi się wkładać i wyciągać za każdym razem wszystkie ta bambotle. Z drugiej strony ludzie osobówkami kamperują, to to w porównaniu z osobówką to komfort. Zawsze się zastanawiałem czemu ludzie w takich pseudo kamperach tak wcześnie rano wstają . A gdzie piwo schłodzić ? no i jak przymocować ładunek ? |
| |
|
|
|
 |
pionier01
stary wyga

|
Wysłany: 2019-10-02, 22:31
|
|
|
| jarko_66 napisał/a: | Do bani jedna z najważniejszych rzeczy jest ocieplenie, które w lecie daje chłód w dzień . A w takiej puszce z samej blachy nie da się wytrzymać w słońcu. rozwiązania może fajne . Tylko nie chciało by mi się wkładać i wyciągać za każdym razem wszystkie ta bambotle. Z drugiej strony ludzie osobówkami kamperują, to to w porównaniu z osobówką to komfort. Zawsze się zastanawiałem czemu ludzie w takich pseudo kamperach tak wcześnie rano wstają . A gdzie piwo schłodzić ? no i jak przymocować ładunek ? |
Ocieplenie to nie problem. Fakt faktem ciekawe rozwiązanie dla ludzi, którzy żyją z pracy w dostawczaku. Sama myśl że na pace mam rozkładane łóżko i prysznic cieszą. |
|
|
|
 |
krimar
Kombatant

Twój sprzęt: Euramobil 460 - Mitsubishi L300 - DAHAK
Nazwa załogi: Poszukiwacze Zagininej Dyszy
|
Wysłany: 2019-10-02, 23:36
|
|
|
| pionier01 napisał/a: | | i prysznic |
na pewno to mamy tylko kabinę prysznicową, prysznica, ani odpływu nie dostrzegłem |
_________________ Krawat dodaje szyku.
| Tadeusz napisał/a: |
Jest tak jak mówi krimar. |
| Brat napisał/a: | (...) mogę z pełnym przekonaniem potwierdzić, że rzeczywiście "jest tak, jak mówi krimar" ... |
|
|
|
|
 |
pionier01
stary wyga

|
Wysłany: 2019-10-03, 06:34
|
|
|
| krimar napisał/a: | | pionier01 napisał/a: | | i prysznic |
na pewno to mamy tylko kabinę prysznicową, prysznica, ani odpływu nie dostrzegłem |
Spójrz dokładnie jak gość wyjmuje brodzik. W jego tylnej części jest odpływ. Odpływ wchodzi w przygotowaną rurkę i tyle.
Nie mówię że to najlepszy kamper na świecie. Myślę że jest to alternatywa dla miłośników kamperowania a jednocześnie kierowców zawodowych. Na co dzień wożą materiały a w weekend wyskok w góry! |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|